High School Musical: bewijs dat Sharpay beter was dan Gabriella

Inhoudsopgave:

High School Musical: bewijs dat Sharpay beter was dan Gabriella
High School Musical: bewijs dat Sharpay beter was dan Gabriella
Anonim

Om de een of andere reden wordt Sharpay Evans beschouwd als een schurk van de High School Musical-filmfranchise. Het slaat absoluut nergens op, want ze was eigenlijk een veel beter personage om voor te rooten dan Gabriella Montez. Sharpay Evans werd gespeeld door Ashley Tisdale die de rol op de meest iconische en stijlvolle manier voor elkaar kreeg. Tisdale voegde precies de juiste hoeveelheid houding, persoonlijkheid en energie toe aan de rol van Sharpay Evans.

Sharpay doet ons denken aan een roze-liefhebbende Barbie-pop die beter dan wie dan ook kan zingen en dansen! Gabriella Montez, gespeeld door Vanessa Hudgens, deed het ook geweldig in haar rol. Maar laten we eerlijk zijn: Sharpay Evans is de ware heldin van de franchise. Zij had degene moeten zijn die bij Troy Bolton zou eindigen en zij had degene moeten zijn die de leiding had in elke mogelijke uitvoering.

10 Ze zong het nummer "Fabulous" op de meest fantastische manier

scherp
scherp

Weet je nog dat Sharpay Evans het nummer 'Fabulous' zong naast het zwembad van de countryclub in de tweede High School Musical-film? Ze zong het op de meest fantastische manier. Ze had drie van haar besties naast zich (plus haar broer), een prachtig wit zwempak en een roze piano in het midden van het zwembad. Ze stond in het middelpunt van de belangstelling en ze vond het geweldig. De tekst van het lied gaat over het goede leven leiden met uitstapjes naar de spa, ijsthee uit Engeland, Prada-tassen en nog veel meer. Gabriella's solonummers waren nog nooit van dit fantastische niveau.

9 Ze heeft de schattigste puppy

Sharpay Evans
Sharpay Evans

Sharpay Evans heeft de schattigste puppy ooit. Voor zover we ons kunnen herinneren, had Gabriella Montez helemaal geen huisdieren. Sharpay's puppy heette Boi en hij is de meest schattige metgezel die iemand zich maar kan wensen. Sharpay gaf helemaal Paris Hilton-vibes af met haar schattige puppy omdat het altijd dicht bij haar hart bleef, of het nu in haar tas of in haar hand was. De eerste keer dat we haar puppy leerden kennen, was in de tweede film uit de franchise.

8 Haar duetten met Ryan waren altijd top

hsm
hsm

Ja, we weten dat de duetten van Troy en Gabriella absoluut onberispelijk waren, maar het v alt niet te ontkennen dat de dansduetten van Sharpay en Ryan Evans ook absoluut ongelooflijk waren. Als tweelingbroers en -zussen wisten ze absoluut hoe ze elkaars gedachten moesten lezen als het ging om het perfectioneren van elke afzonderlijke dansroutine en elk nummer.

Ze speelden op elkaars energie en zorgden ervoor dat elk nummer dat ze speelden helemaal geweldig werd! Het was altijd zo leuk om Sharpay en Ryan samen te zien optreden. De serie geïnspireerd op de OG-films heeft dansnummers die nauwelijks bij kunnen blijven.

7 Kijk maar naar haar actrice-stoel

scherp
scherp

Sharpay Evans, hier afgebeeld in haar actrice-stoel, zag er prachtig uit toen ze zich opmaakte voor haar volgende optreden. Sharpay ging altijd over het hebben van veel energie, ervoor zorgen dat haar stem geweldig klonk, ervoor zorgen dat haar dansbewegingen volledig uit het hoofd werden geleerd, en nog veel meer. Ze was een geboren artiest met niets anders om haar af te leiden in haar leven. Ze had een enige passie voor het theater. Gabriella Montez, aan de andere kant, werd afgeleid door haar wetenschappelijke ambities en probeerde constant met beide te jongleren.

6 Kijk maar naar haar roze cabriolet

scherpe auto
scherpe auto

Sharpay Evans' roze cabriolet was een auto om jaloers op te zijn door vrijwel elk klein meisje dat in de vroege jaren 2000 naar de High School Musical-franchise keek. Ze had een prachtige roze cabriolet met haar initialen op de motorkap. Ze heeft dezelfde auto waarin Barie rijdt, plus de initialen.

Dit is het type auto dat andere mensen jaloers maakt! Voor zover we ons kunnen herinneren, heeft Gabriella Montez nooit een auto gehad. Tijdens de scène waarin ze het uitmaakte met Troy Bolton met het nummer "Gotta Go My Own Way", werd Gabriella zelfs opgepikt door een van haar ouders.

5 Ze schittert, altijd

scherp
scherp

Sharpay Evans is altijd sprankelend. We hebben het niet alleen over haar heldere en sprankelende persoonlijkheid! We hebben het over haar outfits. Of het nu haar jurken zijn, haar hoge hakken, of in het geval van deze foto, haar jas, ze stra alt altijd! Ze houdt ervan om de kleur roze te dragen, maar ze houdt ook van schitteren. Haar modekeuzes onthullen dat feit in bijna elke scène.

4 Ze was op tijd voor haar auditie… Gabriella was niet

hsm
hsm

In de eerste High School Musical-film waren Gabriella en Troy te laat voor hun auditie en ook bijna te laat voor hun terugbelverzoek. Sharpay Evans was daarentegen op tijd! Het feit dat theater haar enige passie in het leven is, maakt het voor haar gemakkelijk om haar tijd, energie en toewijding te wijden aan het voorbereiden van toneelvoorstellingen en het daadwerkelijk uitvoeren van die toneelvoorstellingen. Gabriella's afleiding zorgde ervoor dat ze te laat kwam, maar Sharpay werd nooit afgeleid of te laat.

3 Ze heeft al haar klasgenoten ingehuurd in de countryclub van haar familie

hsm
hsm

Hoewel de enige persoon die Sharpay echt aangenomen wilde hebben bij de countryclub van haar familie, Troy Bolton was (gespeeld door Zac Efron), zorgde ze er toch voor dat al haar andere klasgenoten ook werden aangenomen. Het was heel tof van haar om een goed woordje te doen en ervoor te zorgen dat iedereen een vakantiebaantje kon krijgen. Ze hoefde dat echt niet te doen, maar ze deed het toch, ook al had ze er persoonlijk helemaal geen baat bij.

2 Ze heeft haar eigen film… 'Sharpay's Fabulous Adventure'

Het fantastische avontuur van Sharpay
Het fantastische avontuur van Sharpay

Sharpay Evans heeft haar eigen film… Sharpay's Fabulous Adventure. De laatste keer dat we het controleerden, heeft Gabriella Montez nooit haar eigen solofilm gekregen. De solofilm van Sharpay ging helemaal over het feit dat Sharpay werd opgemerkt door een talentenscout en naar New York City werd gestuurd, waar Gossip Girl werd gefilmd, om de wereld van theater te verkennen. Ze wilde meer dan wat dan ook een hoog niveau van roem en fortuin bereiken, maar toen ze eenmaal in New York City was, realiseerde ze zich dat er veel obstakels waren dan ze had verwacht. Toch gaf ze niet op.

1 Het belangrijkste is dat ze echt probeerde om Troy's carrière verder te helpen

hsm
hsm

De grootste reden waarom Sharpay Evans eigenlijk beter is dan Gabriella Montez, is het feit dat ze probeerde de carrière en toekomst van Troy Bolton vooruit te helpen. Ze wilde dat hij zou slagen met basketbal, dus regelde ze diners en vergaderingen voor hem om hem aan de juiste mensen voor te stellen. Het enige wat Gabriella deed was de hele tijd klagen en zijn potentiële succes in de weg staan.

Aanbevolen: