10 schattigste celebrity crushes die sterren hadden toen ze kinderen waren

Inhoudsopgave:

10 schattigste celebrity crushes die sterren hadden toen ze kinderen waren
10 schattigste celebrity crushes die sterren hadden toen ze kinderen waren
Anonim

Als je opgroeit, zou je liegen als je zou zeggen dat je geen posters van je celebrity-verliefdheid aan je slaapkamermuren had hangen en alles aanbad wat ze deden. We zouden alles doen voor onze beroemdheden die verliefd zijn - hun muziek kopen, hun films kijken, zelfs tijdschriften kopen om hun foto's eruit te rukken. Geloof het of niet, je bent niet de enige.

Er waren een heleboel sterren die opgroeiden die net als wij waren en hun eigen verliefdheid op beroemdheden hadden voordat ze zelf beroemdheden waren, wat bewijst dat ja, verliefdheid op beroemdheden heel normaal is. Sommige van deze sterren zijn opgegroeid om hun jeugdliefdes te ontmoeten, terwijl anderen de kans hebben gehad om met hen te daten. Desalniettemin is het altijd leuk om te zien welke sterren hun eigen beroemdheden hebben.

10 Ariana Grande: Jim Carrey

Toen ze opgroeide, had Ariana Grande een vreemde verliefdheid op beroemdheden, want het was niet je typische boybander, of jonge hartenbreker, in plaats daarvan was Ariana behoorlijk verliefd op niemand minder dan Jim Carrey. Ariana heeft bij vele gelegenheden haar liefde voor de grappige acteur geuit en heeft zelfs gezegd dat hij vandaag nog steeds haar verliefdheid is. Ariana maakte haar kinderdromen waar toen ze Jim Carrey eindelijk persoonlijk ontmoette. Het beste gedeelte? Ze raakte helemaal in paniek en huilde zelfs toen ze de acteur voor het eerst ontmoette.

9 Lauren Conrad: Justin Timberlake

Als je bent opgegroeid in de jaren '90 en het begin van de jaren 2000, was het niet erg ongewoon om verliefd te zijn op niemand minder dan NSYNC-lid en solo-superster, Justin Timberlake. Toen Lauren Conrad opgroeide, had ze de grootste crush op Justin Timberlake. Ze vertelde dat ze posters van hem aan haar slaapkamermuren had hangen, en hoewel ze dol was op de jonge, gekrulde Justin, had ze zeker iets met Justin solo en hield ze nog meer van hem. Lauren is een van de vele meisjes die van Justin Timberlake hielden in zijn bloei, dat is zeker.

8 Reese Witherspoon: Johnny Depp

Het is heel grappig om te denken aan beroemdheden die verliefd zijn op andere beroemdheden, en je ziet hoe herkenbaar ze zijn. Reese Witherspoon is een van onze favoriete actrices van vandaag, en we hebben onlangs vernomen dat ze misschien onze celebrity-verliefdheid deelt. Toen ze nog maar een tiener was, had Reese de grootste verliefdheid op niemand minder dan hartverscheurende acteur Johnny Depp.

Reese beweerde dat ze Johnny absoluut aanbad toen hij op 21 Jump Street was. Ze heeft zelfs toegegeven dat ze posters en foto's van hem uit tienertijdschriften heeft gescheurd en ze overal in haar slaapkamermuren heeft opgehangen.

7 Emma Watson: Kevin Costner

Toen we opgroeiden, kunnen sommigen van ons zeggen dat we Emma Watson hadden als onze celebrity crush. Sinds Emma opgroeide in de schijnwerpers en er is sinds ze een kind was, heeft ze haar eigen portie beroemdheden gehad. Emma heeft toegegeven dat ze een oogje heeft gehad op acteur Kevin Costner. Emma heeft toegegeven dat ze verliefd is sinds ze pas 12 jaar oud was. Ze had zelfs de kans om hem te ontmoeten toen ze ouder was, en ze kon amper met hem praten!

6 Emma Roberts: Jonathan Taylor Thomas

Toen Emma Roberts een klein meisje was, had ze nogal wat met de hartenbreker Jonathan Taylor Thomas uit de jaren 90, die in de jaren 90 schitterde in Home Improvement. Emma beweerde dat haar verliefdheid op de acteur behoorlijk slecht was, en was een van die meisjes die geobsedeerd was door haar verliefdheid op beroemdheden. Ze gaf ook toe dat ze de muren in haar slaapkamer behangen met foto's van hem, samen met enkele van haar andere favoriete beroemdheden in die tijd, en dat ze zichzelf zelfs een klein beetje een stalker noemde.

5 Lena Dunham: Jimmy Fallon

Lena Dunham was niet bang om precies te vertellen hoe ze zich voelde over haar verliefdheid op beroemdheden uit haar kindertijd, niemand minder dan de presentator van de late night talkshow, Jimmy Fallon. Toen ze een keer in zijn show verscheen, was Lena er snel bij om hem te vertellen hoeveel ze van hem hield toen ze een tiener was.

Ze beweerde dat ze 'geobsedeerd' door hem was en letterlijk van alles aan hem hield. Lena vertelde Jimmy ook snel dat ze ooit een toneelstuk over hen tweeën had geschreven, waarin ze uitlegde dat ze in het toneelstuk van lichaam wisselden en toen verliefd werden. Jimmy was een goede sport over het hele ding, lachend om haar ietwat rare verhalen.

4 Zac Efron: Tyra Banks

Velen van ons kunnen zeggen dat Zac Efron ooit onze eigen beroemdheid was die opgroeide sinds High School Musical zijn carrière maakte, maar Zac kan zeggen dat hij er zelf een had. Vroeger was Zac's beroemdheid verliefd op model, actrice en nu tv-presentator Tyra Banks. Het bleek dat Zac zo verliefd was op Tyra Banks dat hij zelfs foto's van haar op zijn slaapkamermuren had hangen. We weten niet zeker of zijn verliefdheid op haar nog steeds bestaat of niet, maar we houden van de gedachte aan de jonge Zac Efron die enorm verliefd is op Tyra Banks.

3 Ashton Kutcher: Jennifer Aniston

Ashton Kutcher is nog een andere beroemdheid waar velen van ons verliefd op waren toen we jonger waren, maar toen we opgroeiden, had Ashton ook een oogje op zijn eigen - actrice Jennifer Aniston. Blijkbaar had Ashton het slecht voor Jennifer en had hij zelfs foto's van haar op zijn computer opgeslagen en in zijn kamer opgehangen. Hij sloot ook een weddenschap met zijn vrienden dat hij haar mee uit zou nemen op een date als hij eenmaal groot was. Een paar jaar later kreeg Ashton de kans om precies dat te doen - nadat hij natuurlijk Brad Pitt om toestemming had gevraagd - maar helaas wees Jennifer hem af.

2 Justin Timberlake: Alyssa Milano

Justin Timberlake is nog een andere beroemdheid die een oogje op ons heeft gehad toen we opgroeiden, maar Justin heeft ook zelf een oogje gehad op zijn jeugd - Alyssa Milano. Toen hij opgroeide, gaf Justin toe dat hij een enorme crush had op Sam uit de show Who's the Boss, waarin het personage werd gespeeld door Alyssa. Justin gaf zelfs toe dat hij posters van Alyssa op zijn slaapkamermuren had hangen. Gelukkig voor Justin kwamen zijn kinderdromen uit, toen de twee kort met elkaar uitgingen. Geef je dromen nooit op!

1 Katie Holmes: Tom Cruise

We kennen allemaal de saga van Katie Holmes en Tom Cruise over hun huwelijk, scheiding en dochter samen. Veel mensen weten echter misschien niet dat Katie, voordat Tom en Katie ooit met elkaar uitgingen, iets met Tom had - hij was haar jeugdliefde. Haar vrienden verraadden haar en vertelden dat Katie al sinds ze een jong meisje was, een enorme oogje had op Tom Cruise en dat het feit dat ze ooit met hem uitging, laat staan met hem te trouwen, een droom voor haar was die uitkwam. Dus daar heb je het, geef nooit op!

Aanbevolen: