BoJack Horseman: beste seizoen 3-afleveringen, volgens IMDb

Inhoudsopgave:

BoJack Horseman: beste seizoen 3-afleveringen, volgens IMDb
BoJack Horseman: beste seizoen 3-afleveringen, volgens IMDb
Anonim

Seizoen drie van Bojack Horseman is halverwege de show sinds het aan het einde van het zesde seizoen tot een definitief einde kwam. Het seizoen ging in première op Netflix in 2016 en begon met BoJack Horseman die een reis naar New York City maakte om zijn nieuwe film te promoten. Het bevatte enkele interessante flashbacks die kijkers meer inzicht gaven in hoe BoJacks relatie met prinses Carolyn was toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten in de vroege jaren 2000.

Dit seizoen bevatte een van de meest interessante afleveringen ooit omdat er tot het einde niet over werd gepraat. We hebben het over aflevering nummer 4 met het babyzeepaardje! Seizoen drie eindigt in een tragedie met de vroegtijdige dood van een van BoJacks jonge en onrustige vrienden. Niemand was daar helemaal op voorbereid.

10 Begin met het verspreiden van het nieuws - 7.9

Begin het nieuws te verspreiden
Begin het nieuws te verspreiden

Met een beoordeling van 7,9 volgens IMDb, concentreerde de eerste aflevering van BoJack Horseman seizoen drie zich op BoJack tijdens een reis naar New York City. Hij waagde zich door het land om door verslaggevers te worden geïnterviewd voor zijn nieuwe film en realiseerde zich niet dat Todd per ongeluk in zijn bagage had opgeborgen. Hij begon te werken met een vrouw, Ana Spanakopita genaamd, die hem egoïstisch probeerde te overtuigen dat ze aan zijn kant stond.

9 De BoJack Horseman Show - 8.1

De BoJack Horseman Show
De BoJack Horseman Show

De tweede aflevering van het tweede seizoen kreeg een 8,1 rating op IMDb en geeft kijkers een flashback naar hoe de vroege jaren 2000 waren voor BoJack Horseman, Princess Carolyn, Diane Nguyen en Mr Peanutbutter. In het jaar 2007 deed prinses Carolyn haar best om de ruiter van Bojack te helpen met zijn carrière, terwijl hij alleen geïnteresseerd was in iemand met wie ze af en toe contact had. 2007 is ook het jaar waarin Diane en Mr Peanutbutter elkaar voor het eerst ontmoetten.

8 Liefde en/of huwelijk - 8.2

Liefde en/of huwelijk
Liefde en/of huwelijk

Deze aflevering concentreert zich op BoJack Horseman terwijl hij een bruiloftsrepetitiediner verpest en bijna een volledige annulering van een bruiloft veroorzaakt. Tijdens het repetitiediner houdt hij een toespraak waardoor een van de bruidsparen koude voeten krijgt. Ze wordt meteen vervuld van twijfels en weet niet of ze haar trouwplannen wil uitvoeren of niet. Uiteindelijk overtuigt BoJack haar ervan dat ze absoluut door moet gaan met haar huwelijksplannen, omdat het moeilijk is om iemand in de wereld te vinden die je kunt verdragen en waar je echt van kunt houden.

7 Brrap Brrap Pew Pew - 8.2

Brrap Brrap Pew Pew
Brrap Brrap Pew Pew

Diane begint tweets voor beroemdheden te plaatsen als onderdeel van een professioneel optreden, maar ze plaatst per ongeluk iets dat ze absoluut niet had moeten posten op het Twitter-account van een opkomende jonge popster genaamd Sextina Aquafina. Ze wordt verondersteld te zijn als een jonge Britney Spears. In het begin wordt ze ontslagen vanwege de diarreefouten die ze maakt, maar uiteindelijk realiseert ze zich dat haar fout de muziekcarrière en reputatie van Sextina echt kan helpen.

6 Stop de persen - 8.3

Stop de persen
Stop de persen

BoJack Horseman krijgt te maken met een vervelend telefoontje van de klantenservice met een medewerker van de klantenservice van een krant wanneer hij zijn abonnement probeert op te zeggen. Hij realiseerde zich niet dat hij al zo lang voor een krantenabonnement betaalde omdat Todd Chavez alle kranten gebruikte om een gigantisch papieren Mâché Todd-hoofd te bouwen. De medewerker van de klantenservice geeft Bojack tijdens het telefoongesprek wat kwaliteitsadvies.

5 Beste wat ooit is gebeurd - 8.5

Het beste dat ooit is gebeurd
Het beste dat ooit is gebeurd

De relatie van BoJack Horseman en prinses Carolyn gaat in de loop van de show door veel ups en downs, maar in deze aflevering bereiken ze zeker een punt dat behoorlijk serieus is.

BoJack realiseert zich dat hij prinses Carolyn wil ontslaan omdat ze een fout heeft gemaakt bij het plannen van de juiste film-/tv-rollen voor hem. In de loop van een zeer lange dinerdate gaan ze heen en weer om te beslissen hoe ze verder willen met hun professionele relatie.

4 Jij bent het - 8.8

Jij bent het
Jij bent het

Deze aflevering kreeg een 8,8 score op IMDb, wat behoorlijk indrukwekkend is! Dit is de aflevering waarin BoJack Horseman zich realiseert dat hij is genomineerd voor een Oscar. Mr Peanutbutter is degene die de Oscar-prijs aankondigt, waardoor de aflevering zoveel interessanter wordt, omdat later blijkt dat er eigenlijk een draai is aan de hele Oscar-nominatie van BoJack.

3 Dat ging goed - 9.0

Dat ging goed
Dat ging goed

Bij het ontwaken tot het besef dat Sarah Lynn in feite op 31-jarige leeftijd is overleden aan een overdosis, voelt BoJack Horseman dat hij het dieptepunt volledig heeft bereikt. De aflevering begint met een flashback naar het jaar 2007, toen Sarah Lynn haar beste muziek uitvoerde bij concerten voor een groot publiek.

Het verlies van Sarah Lynn is om vele redenen erg zwaar voor BoJack, maar de belangrijkste is dat hij het gevoel heeft dat hij haar in de steek heeft gelaten. Hij had geen enkele goede invloed op haar en hij voelt zich zwaar schuldig.

2 Dat is te veel, man! - 9.6

Dat is te veel, man!
Dat is te veel, man!

BoJack en Sarah Lynn gaan op een buiging die absoluut alle oordeel vertroebelt. Ze gaan enkele maanden van het netwerk af en ervaren het leven door een combinatie van black-outs, flashback-herinneringen en verwarrende gesprekken. Het ergste van alles is dat Sarah Lynn heel lang nuchter was voordat ze terugviel om samen met Bojack te genieten van een door drugs aangedreven bender. Dit is de buiging die leidde tot haar vroegtijdig overlijden.

1 Vis uit het water - 9.6

Vis op het droge
Vis op het droge

De aflevering van seizoen drie om de hoogste score van 9,6 te behalen, zou vis uit het water moeten zijn. Deze aflevering is interessant en anders dan alle andere afleveringen, omdat er niet wordt gepraat! Dit is een van die afleveringen die kijkers echt moeten bekijken zonder weg te kijken, omdat ze anders niet alles kunnen volgen. BoJack gaat onder water om zijn nieuwe film te promoten en zorgt uiteindelijk voor een babyzeepaardje.

Aanbevolen: