Blake Lively's beste films, volgens IMDb

Inhoudsopgave:

Blake Lively's beste films, volgens IMDb
Blake Lively's beste films, volgens IMDb
Anonim

De lijst van vandaag gaat helemaal over actrice Blake Lively die in 2007 internationale bekendheid verwierf als Serena van der Woodsen in de hitshow Gossip Girl. Hoewel Blake zeker een lange weg heeft afgelegd sinds haar dagen in het tienerdrama, zijn sommige van de films die op deze lijst zijn gekomen, eigenlijk vóór Gossip Girl opgenomen.

De lijst van vandaag laat zien wat de beste films van Blake Lively zijn, dus blijf scrollen om erachter te komen of de superheldenfilm Green Lantern - waarop Blake haar man, acteur Ryan Reynolds, heeft ontmoet - het heeft gehaald!

Van The Sisterhood Of The Traveling Pants tot The Age Of Adalin e - dit zijn de beste Blake Lively-films, gerangschikt volgens hun IMDb-classificatie!

10 The Shallows (2016) - IMDb-beoordeling 6.3

Blake Lively in The Shallows
Blake Lively in The Shallows

De aftrap is de survival-horrorfilm The Shallows uit 2016. In de film speelt Blake Lively surfer Nancy Adams die wordt aangevallen door een grote witte haai en het verhaal volgt haar worsteling om weer in veiligheid te komen aan de kust. Volgens IMDb heeft de film momenteel een beoordeling van 6,3, waardoor hij op plek 10 op deze lijst staat!

9 The Private Lives Of Pippa Lee (2009) - IMDb-beoordeling 6.4

Blake Lively in The Private Lives of Pippa Lee
Blake Lively in The Private Lives of Pippa Lee

Nummer negen op de lijst met beste Blake Lively-films gaat naar het comedy-drama uit 2009 The Private Lives of Pippa Lee. In de film speelt Blake de jonge Pippa aan wie oudere Pippa - gespeeld door Robin Wright - vaak terugdenkt. Naast Blake en Robin heeft de film ook tal van beroemde acteurs zoals Monica Bellucci, Julianne Moore, Keanu Reeves en Winona Ryder in de cast. Momenteel heeft de film een 6,4 rating op IMDb.

8 Geaccepteerd (2006) - IMDb-beoordeling 6.4

Blake Lively in Geaccepteerd
Blake Lively in Geaccepteerd

Volgende op de lijst is de komedie uit 2006 Accepted, die momenteel ook een 6,4 rating heeft op IMDb, wat betekent dat het gelijk is aan The Private Lives of Pippa Lee op deze lijst.

In de film - die een slacker van de middelbare school volgt die probeert zijn eigen universiteit op te richten nadat hij is afgewezen door alle universiteiten waarop hij solliciteerde - speelt Blake Monica Moreland. Naast Blake zijn er in de film ook Justin Long en Jonah Hill te zien.

7 Savages (2012) - IMDb-beoordeling 6.5

Blake Lively in Savages
Blake Lively in Savages

Nummer zeven op de lijst gaat naar de actiethriller Savages uit 2012 waarin Blake samen met Taylor Kitsch, Aaron Taylor-Johnson, Benicio del Toro, Emile Hirsch en John Travolta schittert. In de film speelt Blake Ophelia "O" Sage, een meisje dat uitgaat met twee drugskwekers die wordt ontvoerd door een Mexicaans drugskartel. Momenteel heeft Savages een beoordeling van 6,5 op IMDb.

6 The Sisterhood Of The Traveling Pants (2005) - IMDb-beoordeling 6.5

Blake Lively in The Sisterhood of the Traveling Pants
Blake Lively in The Sisterhood of the Traveling Pants

Laten we verder gaan met The Sisterhood of the Traveling Pants - een Blake Lively-film die nummer zes is geworden. In het comedy-drama uit 2005 speelt Blake Bridget Vreeland, een van de vier beste vrienden die van plan zijn om met elkaar in contact te blijven door een spijkerbroek rond te geven die bij elk van hen past. Momenteel heeft The Sisterhood of the Traveling Pants een beoordeling van 6,5 op IMDb, wat betekent dat het zijn plek deelt met Savages.

5 Café Society (2016) - IMDb-beoordeling 6.6

Blake Lively in Café Society
Blake Lively in Café Society

Het openen van de top vijf van beste Blake Lively-films is het romantische komedie-drama Café Society uit 2016. In Blake Lively speelt Veronica Hayes en ze schittert naast bekende namen als Steve Carell, Jesse Eisenberg, Parker Posey en Kristen Stewart. De film volgt een man die naar Hollywood verhuist en verliefd wordt op de assistent van zijn oom. Momenteel heeft Café Society een 6,6 rating op IMDb.

4 Een eenvoudige gunst (2018) - IMDb-beoordeling 6.8

Blake Lively in een eenvoudige gunst
Blake Lively in een eenvoudige gunst

Nummer vier op de lijst van Blake Lively's beste films gaat naar het misdaaddrama A Simple Favor uit 2018, waarin Blake samen met Anna Kendrick schittert.

In de film speelt de voormalige Gossip Girl-ster Emily Nelson, een vrouw uit de hogere klasse die op mysterieuze wijze wordt vermist terwijl Anna Kendricks personage Stephanie Smothers het op zich neemt om haar te zoeken. Momenteel heeft A Simple Favor een beoordeling van 6,8 op IMDb.

3 Elvis en Anabelle (2007) - IMDb-beoordeling 7.2

Blake Lively in Elvis en Anabelle
Blake Lively in Elvis en Anabelle

De top drie van beste Blake Lively-films openen is het romantische drama uit 2007 Elvis en Anabelle. In de film speelt Blake Anabelle Leigh, een verkiezingskandidaat die stierf nadat ze tot Miss Texas Rose was gekroond, om tot leven te komen net voordat Elvis haar balsemde. Op IMDb hebben Elvis en Anabelle momenteel een 7,2 rating.

2 The Age Of Adaline (2015) - IMDb-beoordeling 7.2

Blake Lively in het tijdperk van Adaline
Blake Lively in het tijdperk van Adaline

De nummer twee op de lijst van vandaag is de romantische fantasie The Age of Adaline uit 2015. Daarin speelt Blake Adaline Bowman, een vrouw die op 29-jarige leeftijd stopt met ouder worden na een auto-ongeluk en haar leven door de 20e eeuw volgt. Momenteel heeft de film een 7,2 rating op IMDb, wat betekent dat hij plek nummer twee op deze lijst deelt met Elvis en Anabelle !

1 The Town (2010) - IMDb-beoordeling 7.5

Blake Lively in de stad
Blake Lively in de stad

Om de lijst op nummer één te zetten, is de misdaadthriller The Town uit 2010. In de film - die een groep bankovervallers in Boston volgt - speelt Blake Lively Krista 'Kris' Coughlin. Naast Blake spelen bekende acteurs als Ben Affleck, Jon Hamm, Jeremy Renner, Titus Welliver en Chris Cooper. Momenteel heeft The Town een beoordeling van 7,5 op IMDb, waardoor het de best beoordeelde film van Blake tot nu toe is!

Aanbevolen: