Jennifer Aniston's beste films, volgens IMDb

Inhoudsopgave:

Jennifer Aniston's beste films, volgens IMDb
Jennifer Aniston's beste films, volgens IMDb
Anonim

De lijst van vandaag gaat helemaal over Jennifer Aniston - de actrice die beroemd werd als castlid van de sitcom Friends en sindsdien een behoorlijk indrukwekkende carrière heeft opgebouwd. Als het gaat om de films waar Jennifer Aniston in heeft gespeeld, zijn er zeker een paar die ze had kunnen weigeren, maar de meeste van haar films werden uiteindelijk kaskrakers waar haar fans absoluut dol op zijn.

Hoewel Jennifer zeker het meest bekend is vanwege haar hoofdrol in rom-coms, zijn er een aantal andere genres die ook op de lijst zijn gekomen. Van He's Just Not That Into You tot Marley & Me - blijf scrollen om erachter te komen welke Jennifer Aniston-films op de lijst zijn gekomen!

10 Just Go With It (2011) - IMDb-beoordeling 6.4

Jennifer Aniston in Just Go with It
Jennifer Aniston in Just Go with It

Op nummer 10 begint de lijst met de rom-com Just Go with It uit 2011. Daarin speelt Jennifer Aniston Katherine Murphy, een officemanager die door haar vriend wordt verwekt om zijn binnenkort te scheiden vrouw te spelen om zijn leugens te verdoezelen. Andere beroemde acteurs die in de film schitteren zijn Adam Sandler, Nicole Kidman, Nick Swardson en Brooklyn Decker. Momenteel heeft Just Go with It een beoordeling van 6,4 op IMDb.

9 He's Just Not That Into You (2009) - IMDb-beoordeling 6.4

Jennifer Aniston in He's Just Not That Into You
Jennifer Aniston in He's Just Not That Into You

Nummer negen op de lijst gaat naar nog een andere rom-com - dit keer hebben we het over de film uit 2009 He's Just Not That Into You. Daarin speelt Jennifer - die in de loop der jaren aan nogal wat mannen is gekoppeld - Beth en schittert ze naast beroemde acteurs als Ben Affleck, Drew Barrymore, Jennifer Connelly, Kevin Connolly, Bradley Cooper, Ginnifer Goodwin, Scarlett Johansson en Justin Lang. Momenteel heeft He's Just Not That Into You een beoordeling van 6,4 op IMDb - wat betekent dat het op deze lijst staat met Just Go With It.

8 The Good Girl (2002) - IMDb-beoordeling 6.4

Jennifer Aniston in The Good Girl
Jennifer Aniston in The Good Girl

De volgende op de lijst is het zwarte komediedrama The Good Girl uit 2002. Daarin speelt Jennifer Justine Last, een receptioniste van een discountwinkel en schittert ze naast acteurs als Jake Gyllenhaal en John C. Reilly.

Momenteel heeft The Good Girl een IMDb-score van 6,4 - wat betekent dat het technisch nummer acht deelt met Just Go With It en He's Just Not That Into You.

7 Dumplin' (2018) - IMDb-beoordeling 6.6

Jennifer Aniston in Dumplin&39
Jennifer Aniston in Dumplin&39

De volgende op de lijst is een van Jennifer Aniston's recentere films - de coming-of-age-komedie Dumplin' uit 2018, die werd uitgebracht op Netflix. Daarin speelt Jennifer Rosie Dickon, een voormalige schoonheidskoningin wiens plus-size tienerdochter besluit in de voetsporen van haar moeder te treden. Momenteel heeft Dumplin' een beoordeling van 6,6 op IMDb, waardoor het nummer zeven op deze lijst is.

6 Ontspoord (2005) - IMDb-beoordeling 6.6

Jennifer Aniston in Ontspoord
Jennifer Aniston in Ontspoord

Nummer zes op de lijst om naar de misdaadthriller Ontspoord uit 2005 te gaan. Daarin speelt Jennifer Aniston Jane en schittert ze naast acteurs als Clive Owen, Vincent Cassel, Giancarlo Esposito, David Morrissey, evenals muzikanten RZA en Xzibit. Momenteel heeft Derailed een beoordeling van 6,6 op IMDb, wat betekent dat het zijn plek op deze lijst deelt met Dumplin'.

5 Bruce Almighty (2003) - IMDb-beoordeling 6.8

Jennifer Aniston in Bruce Almighty
Jennifer Aniston in Bruce Almighty

De top vijf van beste films waarin Jennifer Aniston heeft gespeeld, is de komedie Bruce Almighty uit 2003. Daarin speelt Jennifer Aniston Grace Connelly, de vriendin van Bruce Nolan. In de film is Jennifer te zien naast sterren als Jim Carrey, Morgan Freeman en Philip Baker Hall. Momenteel heeft Bruce Almighty een beoordeling van 6,8 op IMDb.

4 Horrible Bosses (2011) - IMDb-beoordeling 6.9

Jennifer Aniston in Horrible Bosses
Jennifer Aniston in Horrible Bosses

Nummer vier op de lijst gaat naar nog een andere komedie - deze keer hebben we het over de film Horrible Bosses uit 2011. Daarin behaagt Jennifer Dr. Julia Harris - een van de vreselijke bazen die drie vrienden samenzweren om te vermoorden.

Naast Jennifer Aniston spelen ook sterren als Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Colin Farrell, Kevin Spacey en Jamie Foxx in de komedie. Momenteel heeft Horrible Bosses een 6,9 rating op IMDb.

3 We're The Millers (2013) - IMDb-beoordeling 7.0

Jennifer Aniston in We're the Millers
Jennifer Aniston in We're the Millers

De top drie van beste Jennifer Aniston-films is de misdaadkomedie uit 2013 We're The Millers. Daarin speelt Jennifer Rose O'Reilly - een stripper die wordt ingehuurd om zich voor te doen als de vrouw van een drugsdealer. In de film schittert Jennifer naast acteurs als Jason Sudeikis, Emma Roberts, Nick Offerman, Ed Helms en Will Poulter. Momenteel heeft We're The Millers een beoordeling van 7,0 op IMDb.

2 Marley & Me (2008) - IMDb-beoordeling 7.1

Jennifer Aniston in Marley & Me
Jennifer Aniston in Marley & Me

De nummer twee op de lijst van vandaag is het comedy-drama Marley & Me uit 2008 dat het leven van een gezin volgt met een schattige maar enigszins ondeugende hond. Naast Jennifer Aniston zijn er in de film ook Owen Wilson, Eric Dane en Alan Arkin te zien. Momenteel heeft Marley & Me een beoordeling van 7,1 op IMDb, maar deze staat 0,6 punten achter op de winnaar van de lijst.

1 Kantoorruimte (1999) - IMDb-beoordeling 7.7

Jennifer Aniston in kantoorruimte
Jennifer Aniston in kantoorruimte

De lijst op nummer één zetten is ook een van Jennifers vroegste films - de zwarte komedie Office Space uit 1999. Daarin speelt een jonge Jennifer Joanna - maar laten we eerlijk zijn, de Hollywood-ster is in de loop der jaren zeker niet veel veranderd. Naast Jennifer hebben de filmsterren Ron Livingston, Gary Cole, Stephen Root, David Herman en Diedrich Bader. Op dit moment heeft Office Space een 7,7 beoordeling op IMDb, wat het de meest gewaardeerde film van Jennifer maakt!

Aanbevolen: