10 beroemdheden onthullen hun favoriete film

Inhoudsopgave:

10 beroemdheden onthullen hun favoriete film
10 beroemdheden onthullen hun favoriete film
Anonim

Vanwege hun luxueuze levensstijl vergeten we vaak dat beroemdheden net als wij zijn. Ze houden ervan om naar muziek te luisteren, tijd door te brengen met hun dierbaren en hun favoriete films te kijken. Hun voorkeuren variëren echter. Onder de regisseurs die de cut maakten, waren Polanski, Kubrick en Scorsese. A-listers die tot de jongere generaties behoren, lijken de voorkeur te geven aan hedendaagse komedies boven elk ander genre.

Gerelateerd: 10 keer hebben beroemdheden hun fans gefotobombardeerd

Een verrassend aantal van de rijken en beroemdheden is dol op films die hun tijd ver vooruit gaan. Er lijkt een gevoel van nostalgie te zijn in films die tientallen jaren geleden zijn uitgebracht.

10 Uma Thurman: Pillow Talk (1959)

"Mijn hele leven wilde ik Doris Day zijn", zei Uma Thurman over de ster van haar favoriete film, Pillow Talk. Het is een romantische komedie; Jan is een succesvolle en zelfvoorzienende vrouw die haar telefoonlijn moet delen met Brad, een rokkenjager die vlakbij woont. De twee ontmoetten elkaar alleen via de telefoon en kibbelden over de telefoonlijn.

Uiteindelijk ziet Brad Jan persoonlijk en bedenkt een alter ego om haar te charmeren. Zal Jen ooit achter de waarheid komen?

9 Tom Hanks: 2001: A Space Odyssey (1968)

Sinds de jaren tachtig geeft Tom Hanks vorm aan de filmindustrie door op te treden in allerlei soorten films, van oorlogsdrama's tot komedies. Zijn favoriete film gaat echter ver vooraf aan zijn tijd in Hollywood. 2001: A Space Odyssey wordt beschouwd als een waar meesterwerk. Deze sciencefictionfilm, geregisseerd en geproduceerd door Kubrick, volgt mensen op hun reis naar Jupiter.

Terwijl veel andere sciencefictionfilms uit Star Wars stalen, blijft 2001: A Space Oddyssey echt uniek. Een groot deel van de film heeft geen enkele dialoog - in plaats daarvan zijn er sequenties met klassieke muziek. Het is zeker geen film voor iedereen.

8 Charlize Theron: I Could Go On Singing (1963)

Charlize Theron is een van die beroemdheden die door puur toeval beroemd werd. Haar favoriete film is I Could Go On Singing uit 1963: "Het is de beste film die ik ooit heb gezien. Waarom? Want als een film om zeven uur 's ochtends draait en je zit er aandachtig naar te kijken, dan weet je het moet een goede film zijn."

Dit muzikale drama was de laatste film waarin Judy Garland ooit speelde. Veel andere beroemdheden groeiden op met Judy: Heath Ledger en Johnny Depp noemden The Wizard of Oz allebei hun favoriete film. Ze wisten echter waarschijnlijk niet veel over de huiveringwekkende BTS-feiten toen ze kinderen waren.

7 David Duchovny: Chinatown (1974)

De X-Files-ster David Duchovny zei ooit dat zijn favoriete film Polanski's Chinatown is. De filmsterren Jack Nicholson en Faye Dunaway; ze speelde Evelyn Cross Mulwray, een verdachte vrouw die haar man zogenaamd had laten achtervolgen door een privédetective, J. J. "Jake" Gittes. Het bleek echter allemaal een opzet te zijn. Chinatown is tenslotte een mysteriefilm.

De film wordt vaak geprezen als een van de beste films aller tijden en ontving talloze onderscheidingen.

6 Reese Witherspoon: Overboord (1987)

Reese Witherspoon is niet alleen een boekenwurm met haar eigen boekenclub, ze kijkt ook graag films. Haar favoriete film is Overboard, de versie uit 1987. Het is een romantische komedie: een rijke vrouw wordt verliefd op een timmerman. Na een reeks zeer onwaarschijnlijke gebeurtenissen komt ze bij hem te wonen en ontmoet ze zijn zonen. Ze realiseert zich dat alle rijkdom niets betekent als ze niemand heeft om het mee te delen.

Het is geen wonder dat Reese dol is op dit juweeltje over een gezond gezin; haar Instagram wemelt van de gezonde ouderschapsposts.

5 Sophie Turner: Anchorman (2004)

"Anchorman is mijn favoriete film ter wereld ", zei Sophie Turner. Toen ze Steve Carell ontmoette, citeerde ze blijkbaar zijn zin uit de komedie ("I love lamp") en wachtte gretig op zijn antwoord.

Wat is er niet leuk aan Anchorman? Het heeft een geweldige cast, de humor is belachelijk en het is een van de meest geciteerde films aller tijden.

4 Leonardo DiCaprio: Taxichauffeur (1976)

Het zou geen verrassing moeten zijn dat Leonardo DiCaprio dol is op Taxi Driver (1976), de cultklassieker van Scorsese. De Niro speelt Travis Bickle, een 26-jarige taxichauffeur uit New York City die worstelt om betekenis te vinden in een stad die wemelt van corruptie, prostitutie en andere zielzuigende activiteiten. DiCaprio zei: "Ik herinner me dat ik ernaar keek toen ik 15 jaar oud was en door Travis Bickle aan de grond werd genageld omdat ik opgesloten zat in dit personage, en ik voelde zo'n ongelooflijke empathie voor hem."

Onder verschillende andere personages ontmoette hij ook een kinderprostituee, Iris (gespeeld door een 12-jarige Jodie Foster). Toen de film uitkwam, werd deze als zeer controversieel beschouwd vanwege gewelddadige thema's. Het werd genomineerd voor verschillende Academy Awards.

3 Taylor Swift: Iemand geweldig (2019)

Hoewel de meeste celebs iets leuks lijken te vinden dat aan hun tijd voorafgaat, beschouwt Taylor Swift Someone Great (2019) als haar favoriete film aller tijden - tot nu toe. Het is een feel good movie met een IMDb-score van 6,2; deze romantische komedie viert vrouwelijke vriendschappen boven alles.

Misschien wilde Swift de film alleen maar goedkeuren sinds haar album "1989" als inspiratiebron werd genoemd. In ruil daarvoor inspireerde de film haar om het nummer "Death by a Thousand Cuts" te schrijven.

2 Justin Bieber: Stiefbroers (2008)

Jongere generaties lijken de voorkeur te geven aan luchtige komedies boven veelgeprezen films die decennia geleden zijn uitgebracht. Bieber houdt zo veel van Step Brothers (2008) dat hij zelfs een keer een van de beroemdste scènes uit de film op zijn Instagram heeft nagemaakt.

Deze komedie is een van de beroemdste rollen van Will Ferrell en John C. Reilly. De twee spelen twee volwassen mannen wiens ouders besluiten te trouwen.

1 Jennifer Lopez: West Side Story (1961)

De "Hustlers"-ster hield zoveel van de klassieke musical dat ze er blijkbaar meer dan dertig keer naar keek toen ze opgroeide: "Ik wilde nooit die slappe Maria zijn… Ik wilde Anita zijn, die haar weg danste naar de top."

West Side Story is een romantische musical die zich afspeelt in het New York van de jaren vijftig. Voor degenen die het niet hebben gezien: het lijkt thematisch op Romeo en Julia. Er zijn bendes, geweld, liefde en dansen.

Aanbevolen: