10 beroemdheden onthullen hun favoriete tv-programma om naar te kijken

Inhoudsopgave:

10 beroemdheden onthullen hun favoriete tv-programma om naar te kijken
10 beroemdheden onthullen hun favoriete tv-programma om naar te kijken
Anonim

Beroemdheden zijn degenen die we zien schitteren in films en tv-shows, of mensen nu naar de bioscoop gaan of thuis blijven kijken naar Netflix en Hulu. Het is interessant om te horen welke films en tv-programma's de meest populaire beroemdheden graag zelf kijken, vooral als ze weten wat er nodig is om een geweldige film of tv-show tot leven te brengen.

Beroemdheden die hun brood verdienen door voor de camera te werken, kennen alle details achter de schermen over het maken van het beste entertainment, doen hun mening over de beste shows om naar te kijken, veel water.

10 Emma Stone - iCarly

Emma Stone is een superlieve actrice die interessant genoeg bekend staat om haar succes met zowel blond als rood haar! Ze is zo'n leuke en herkenbare actrice en iets anders dat haar nog herkenbaarder maakt, is haar favoriete tv-programma. Ze heeft toegegeven dat ze graag naar iCarly kijkt. De show gaat over een groep tieners die hun eigen YouTube-kanaal beginnen en gekke inhoud posten waarop jongeren kunnen afstemmen.

9 Chris Pratt - Game Of Thrones

Vrijwel iedereen houdt van Game of Thrones en Chris Pratt staat op die lijst. Game of Thrones is een HBO-serie die absoluut ongelooflijk is. Helaas was het laatste seizoen van de show een grote teleurstelling over de hele linie, maar dat doet niets af aan het algehele ongelooflijke karakter van de show als geheel. Chris Pratt vindt het geweldig en heeft op een gegeven moment zelfs toegegeven dat het personage van Arya Stark zijn favoriet is. Arya Stark was zo'n felle kleine vechter!

8 Jennifer Lawrence - Op de hoogte blijven van de Kardashians

Jennifer Lawrence houdt absoluut van reality-televisie. Ze is niet de enige beroemde beroemdheid die ervan houdt om af en toe te ontspannen met een paar geweldige afleveringen van gekke reality-tv. Ze heeft toegegeven dat ze geniet van shows als Keeping Up With the Kardashians, Real Housewives en Dance Moms. Als het gaat om reality-tv-shows, zijn die shows vrijwel de perfecte trifecta om iedereen af te leiden van de zorgen van hun eigen leven.

7 Channing Tatum - Game Of Thrones

Game of Thrones is het favoriete tv-programma van Channing Tatum. Hij lijkt erg op veel andere mensen omdat Game of Thrones duidelijk een erg populaire show is om naar te kijken. Het staat bovenaan de lijsten van veel mensen omdat het vol zit met drama, romantiek, intriges en al het andere dat een kijker zich maar kan wensen. Bovendien is de show gebaseerd op een bestseller-boekenreeks genaamd A Song a Fire and Ice. Het zou echt heel cool zijn geweest om te kletsen dat Tatum deel uitmaakte van de show als een van de acteurs!

6 Mindy Kaling - The Charmichael Show

Mindy Kaling heeft ooit getweet dat haar favoriete show The Charmichael Show is met in de hoofdrol komiek Jerrod Carmichael. Mindy staat bekend als actrice en komiek en de grappen die ze vertelt zijn meestal altijd hilarisch. Ongeacht in welke films of shows ze ook speelt, ze heeft altijd het vermogen om kijkers aan het lachen te maken. Dat gezegd hebbende, is het helemaal niet verwonderlijk dat haar favoriete show om naar te kijken een show is die zich richt op een andere komiek!

5 Zooey Deschanel - 30 Rock

Tina Fey's 30 Rock is een solide keuze voor Zooey Deschanel. Het is een show die zelfs enigszins vergelijkbaar is met Zooey's show New Girl. Ze is de focus op een groep individuen, samenkomen op één plek en de meest hilarische grappen maken zijn meestal de beste!

30 Rock ging voor het eerst in première in 2006 en liep zeven seizoenen. Tina Fey is een van de meest hilarische en getalenteerde schrijvers ooit, dus het feit dat zij achter de show zit, maakt het zo veel beter.

4 Michelle Obama - Schandaal

Mevr. Obama geniet persoonlijk van het kijken naar Scandal met Kerry Washington in de hoofdrol. We vragen ons af hoe nauwkeurig die politieke show werkelijk is! Als het gaat om het kijken naar interessante televisieprogramma's met haar dochters, geniet de voormalige first lady, Michelle Obama, van shows als NBC's Parks and Recreation en ABC's Modern Family. De reden waarom is dat beide shows zich richten op de gezinsdynamiek, wat ongelooflijk is voor gezinnen om samen te kijken!

3 Kim Kardashian - Dateline

Kim Kardashian heeft interesse in het kijken naar programma's die allemaal over onderzoeken en criminelen gaan. Misschien is dit een van de redenen waarom ze zo geïnteresseerd is om advocaat te worden, aangezien ze momenteel bezig is met haar rechtenstudie.

Als het gaat om gerechtigheid, is Kim Kardashian een van de grootste beroemdheden die er een prioriteit van heeft gemaakt om altijd het juiste te doen, vooral met de hervorming van de gevangenis en de keuze om terug te vechten tegen de doodstraf. Enkele van de favoriete programma's van Kim Kardashian om ooit te bekijken, zijn Dateline, Forensic Files en How I Survived…

2 Barack Obama - Breaking Bad

Voormalig president Barack Obama is helemaal weg van AMC's Breaking Bad en HBO's The Wire. Dit zijn twee shows die super intens en interessant zijn om naar te kijken! Iedereen die de tijd heeft genomen om deze shows te bekijken, kan het vertellen. Een show als breaking bad wordt iets dat kijkers willen gaan zitten en bingewatchen in één setting omdat de afleveringen zo intrigerend en aanlokkelijk zijn.

1 Rihanna - Breaking Bad

Net als voormalig president Barack Obama geniet ook Rihanna erg van Breaking Bad. Het zou interessant zijn om erachter te komen hoe vaak ze de serie heeft bekeken of dat ze alle seizoenen maar één keer heeft voltooid. Breaking Bad ging voor het eerst in première in 2008 en eindigde in 2013. De spin-offshow, Better Call Saul, ging in première in 2015 en loopt nog steeds. De spin-offfilm El Camino ging in première in 2019.

Aanbevolen: