The Russo Brothers onthullen hun favoriete MCU-momenten

The Russo Brothers onthullen hun favoriete MCU-momenten
The Russo Brothers onthullen hun favoriete MCU-momenten
Anonim

Na de release van Avengers: Endgame gingen de gebroeders Russo, bekend van het regisseren van vier films in de MCU, waaronder de laatste twee, Endgame en Infinity War, zitten om te praten over hun favoriete scène uit het Marvel-universum.

Het paar zei dat hun grootste favoriet zonder twijfel de populaire scène is waarin Captain America (Chis Evans) de hamer van Thor (Chris Hemsworth) oppakt en gebruikt om Thanos te bevechten.

Op de beroemde Lights Camera Barstool-podcast gingen de broers Joe en Anthony Russo in detail over wat hen precies naar deze specifieke scène trok.

Volgens hen gaat het terug naar de tijd dat ze de Captain America-films regisseerden voorafgaand aan Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame. Voor hen kwam het verhaal van Captain America 'de cirkel rond' en had op dat ene moment meer betekenis dan in zijn eigen films.

Joe zei: "We hebben lang met dat personage gewerkt en het was een geweldige beloning voor hem als personage. De manier waarop Evans dat personage speelde, is zo integer. Het is een van de geweldige personages in de filmgeschiedenis vanwege zijn optreden wil je hem gewoon zien winnen, weet je? Je wilt gewoon voor deze man duimen. En dat moment keerde het tij in dat gevecht, en weet je, het is alsof Rocky van de mat komt in ronde 12 ? Het inspireert je gewoon."

Teruggaand naar de dagen van Avengers: Age of Ultron, kunnen fans zien dat dit concept in het universum is opgezet voordat de Russo-broers het ooit overnamen.

Eén scène aan het begin van de film beeldde alle Avengers af die aan het drinken waren. Tijdens die bijeenkomst ontstaat er een spel waarbij iedereen in de kamer zijn geluk beproeft door Thors hamer op te tillen, maar niemand is in staat om het te doen.

Captain America (Chris Evans) was echter in staat om de hamer iets te verschuiven, waardoor de verwaande grijns die enkele ogenblikken eerder op Thor's (Chris Hemsworth) gezicht stond, wordt weggenomen.

In Endgame roept Captain America eindelijk Thor's hamer op en Thanos kan worden gehoord: "Ik wist het!" Op de achtergrond.

Dankzij de Russo-broers hebben de laatste twee afleveringen van het Marvel-universum een behoorlijke impact op de kijkers gehad. Endgame werd de meest winstgevende film in de filmgeschiedenis.

De broers hebben misschien wat kritiek gekregen over het gebrek aan technische en visuele flair in hun films, maar ze hebben een meesterwerk voor de MCU gecreëerd dat indruk maakt op cultfans, critici en beginners.

Aanbevolen: