Justin Bieber & Nog 9 beroemdheden die hebben onthuld wat hun favoriete eten is

Inhoudsopgave:

Justin Bieber & Nog 9 beroemdheden die hebben onthuld wat hun favoriete eten is
Justin Bieber & Nog 9 beroemdheden die hebben onthuld wat hun favoriete eten is
Anonim

Beroemdheden krijgen altijd vragen op de rode loper over welke ontwerpers ze dragen, met wie ze daten, welke filmrollen ze van plan zijn de volgende keer op zich te nemen, en meer. Een andere interessante vraag die beroemdheden niet genoeg krijgen, is wat hun favoriete eten is.

Mensen zijn oprecht benieuwd wat hun favoriete beroemdheden graag eten als ze alleen thuis zijn of in een restaurant met hun vrienden. Beroemdheden worden vaak gefotografeerd door paparazzi wanneer ze restaurants binnenkomen en verlaten, maar ze worden niet altijd gefotografeerd terwijl ze het voedsel eten dat ze lekker vinden. Benieuwd wat enkele van de meest populaire beroemdheden het liefst eten? Blijf lezen om erachter te komen.

10 Justin Bieber - Spaghetti Bolognese

Justin Bieber staat bekend om zijn muzikale vaardigheden. Hij werd ontdekt door Usher toen hij nog maar 12 jaar oud was nadat hij video's van zichzelf op YouTube had gepost waarop hij songcovers deed. Toen hij ouder werd, begon hij te daten met Selena Gomez, die destijds enorm populair was, en zijn bekendheid schoot meteen omhoog.

Tegenwoordig is hij getrouwd met Hailey Baldwin, een prachtig model. Hij heeft toegegeven dat zijn favoriete eten spaghetti bolognese is, dus hopelijk geniet hij zo nu en dan nog steeds van zijn favoriete ma altijd.

9 Timothée Chalamet - Everything Bagels

Timothée Chalamet is een getalenteerde acteur uit films als Lady Bird, Beautiful Boy en The King. Hij heeft al een aantal zeer serieuze en epische rollen gespeeld, ook al is hij dit jaar pas 24 jaar oud.

Tijdens de première van The King bracht Timothée Chalamet een tas vol bagels mee naar de rode loper om te laten zien hoeveel hij van ze houdt. Alle bagels van de meeste plaatsen smaken heerlijk, dus zijn verlangen is zeer herkenbaar.

8 Kylie Jenner - Gekonfijte Yams

Toen Kylie Jenner haar kortstondige kookkanaal begon, was het eerste recept dat ze haar fans leerde maken, gekonfijte yams. Ze zijn het liefste wat ze eet.

Veel mensen kunnen het begrijpen, maar de manier waarop ze haar gekonfijte yams bereidt, is een beetje anders dan hoe de meeste andere mensen zouden doen. Gekonfijte yams worden in Amerika vaak gezien als vakantievoedsel voor Kerstmis of Thanksgiving, maar ze kunnen op elk moment van het jaar worden gegeten om welke reden of feest dan ook.

7 Lili Reinhart - Pizza

Lili Reinhart houdt van pizza, zoals de meeste mensen. Meer specifiek is ze echter dol op Domino's pizza. Lili Reinhart werd beroemd in de rol van Betty Cooper in Riverdale. Haar castmates zijn KJ Apa, Camila Mendes en Cole Sprouse.

Ze had vroeger een relatie met Cole Sprouse, maar de twee besloten ermee te stoppen. Ze heeft waarschijnlijk op een of ander moment genoten van een stuk pizza of twee met haar Riverdale-castgenoten! Pizza is een universeel geliefd voedselproduct en de meeste mensen denken dat zelfs als het slecht is, het best goed is.

6 Zendaya - Burrito's

Zendaya bewees hoe menselijk ze werkelijk is toen ze toegaf dat ze dol is op burrito's! Burrito's zijn meestal een gemakkelijke en heerlijke ma altijd om van te genieten, omdat ze een heleboel smakelijke dingen bevatten die in één tortilla zijn verpakt.

Ontbijtburrito's kunnen bijvoorbeeld worden gevuld met worst, eieren, kaas, spek en zoveel andere heerlijke items. Zendaya lijkt niet op het type persoon dat veel burrito's eet omdat ze fysiek zo fit is, maar toch zijn burrito's haar favoriete eten.

5 Selena Gomez - Hot Cheetos

Selena Gomez eet graag Hot Cheetos. Hot Cheetos zijn een rage en dat zijn ze al sinds ze enkele jaren geleden voor het eerst werden uitgebracht. Normale Cheetos worden zelfs saai genoemd in vergelijking met Hot Cheetos omdat de smaken zo enorm verschillen.

Selena Gomez heeft de rijkdom en het vermogen om alle soorten voedsel ter wereld te eten die ze maar kan wensen, maar toch gaf ze toe dat Hot Cheetos haar favoriete snack is, dus ze moet er echt van houden!

4 Harry Styles - Taco's en suikermaïs

Harry Styles houdt van suikermaïs en taco's. Harry Styles maakte ooit deel uit van een jongensband genaamd One Direction, en hoewel de groep besloot uit elkaar te gaan, heeft hij het sindsdien heel goed gedaan in de muziekwereld.

Hij is nog steeds net zo geliefd en populair bij zijn fanbase als voorheen en One Direction-fans kunnen erg obsessief zijn als het gaat om Harry Styles en de rest van de jongens in de groep. Suikermaïs en taco's zijn Harry's favoriete etenswaren, want het wordt genoemd op elk One Direction-fanforum.

3 Zac Efron - Sushi & Sinaasappel Kip

Zac Efron is een geweldige acteur en hij werd beroemd op Disney Channel in de High School Musical-franchise naast Vanessa Hudgens, Corbin Bleu en Ashley Tisdale. Hij heeft toegegeven dat hij dol is op sushi eten.

Sushi is een heerlijke ma altijd en kan zeevruchten en/of groenten en rijst bevatten, wat niet bij iedereen goed past, maar Zac Efron doet het duidelijk goed. Hij heeft ook toegegeven dat hij graag oranje kip eet!

2 Liam Hemsworth - Donuts

Liam Hemsworth houdt van donuts, meer specifiek, hij houdt van donuts van Krispy Kreme! Hij is een ongelooflijk knappe acteur die vooral bekend is vanwege zijn tijd in de Hunger Games-filmfranchise naast Jennifer Lawrence.

Hij was ook ooit getrouwd met Miley Cyrus, maar sindsdien zijn ze uit elkaar gegaan en zijn ze met andere mensen gaan daten. Ze lijken allebei gelukkig te zijn en hopelijk gingen ze op goede voet uit elkaar. Zo niet, dan heeft hij altijd Krispy Kreme-donuts om op te vertrouwen.

1 Taylor Swift - Chicken Tenders

Taylor Swift houdt van kip-offertes - het bewijs dat ze veel herkenbaarder is dan fans ooit hadden kunnen raden. Ze is altijd herkenbaar geweest omdat ze ervoor kiest om nummers uit te brengen vol met teksten die je hart raken.

Het feit dat ze ook van kipgerechten houdt, laat de wereld zien dat ze een normale jonge vrouw is die hunkert naar hetzelfde normale, heerlijke eten waar de rest van Amerika naar hunkert. Kippenbrochettes zijn bijna altijd heerlijk, dus het is logisch dat Taylor Swift van ze houdt.

Aanbevolen: