5 karakters die we willen zien in de nieuwe 'Dexter'-serie (& 5 we niet)

Inhoudsopgave:

5 karakters die we willen zien in de nieuwe 'Dexter'-serie (& 5 we niet)
5 karakters die we willen zien in de nieuwe 'Dexter'-serie (& 5 we niet)
Anonim

Na succesvolle acht seizoenen van Dexter hebben de schrijvers de finale volledig afgeslacht, zelfs meer dan D&D deed in Game of Thrones. Nu heeft de show een kans om zichzelf te verzilveren als een nieuw seizoen werd aangekondigd. De releasedatum is nog niet bekend, maar wordt geschat op later in 2021.

Ten minste een deel van seizoen 9 speelt zich af in Iron Lake, New York, maar het is nog niet bekend of Dexter ooit terug zal komen naar Miami. Als hij dat doet, zal hij waarschijnlijk een aantal bekende gezichten tegenkomen. Terwijl de hele wereld dacht dat hij stierf in een zeestorm, verhuisde hij naar Oregon, waar hij een nieuw leven begon als houthakker.

10 Wil je zien: Hannah McKay

Dexter-Michael-C-Hall-en-Yvonne Dexter
Dexter-Michael-C-Hall-en-Yvonne Dexter

Dexter vertrouwde niemand, maar hij vertrouwde Hannah McKay wel. De show eindigde met haar in Argentinië met Dexter's zoon, lezend over Dexter's verdwijning. Het leek alsof ze het nieuwsbericht geloofde terwijl ze een traan wegveegde tijdens het lezen.

Als Harrison deel wil uitmaken van het nieuwe seizoen, moet Hannah dat ook zijn. Aangezien Dexters zoon waarschijnlijk belangrijk voor hem is, moet van hem worden verwacht dat hij haar opspoort.

9 Wil je niet zien: Jamie Batista

jamie batista op dexter
jamie batista op dexter

Jamie Batista heeft niet echt veel aan het verhaal toegevoegd, dus ze zal waarschijnlijk niet terugkomen voor de opwekking. Ze is de zus van Angel Batista die vroeger op Harrison paste voor Dexter.

Zelfs als Jamie nooit in de originele serie verscheen, zou ze eigenlijk niet gemist worden. Ze was tenslotte geen hoofdpersoon.

8 Wil je zien: Joey Quinn

Joey Quinn Dexter
Joey Quinn Dexter

Joey Quinn is een geweldige agent en hij gaf meer om Debra dan enig ander personage in de show.

Het zou interessant zijn om te zien hoe hij Dexter opspoort - als hij erachter komt waar hij is, natuurlijk. Op die manier zou de show zijn anders behoorlijk teleurstellende karakterboog herstellen.

7 Niet willen zien: Vince Masuka

vince masuka op dexter
vince masuka op dexter

Vince Masuka AKA de perverse forensisch bracht seizoenen door als een slijmbal, maar toen hij erachter kwam dat hij eigenlijk een vader is, werd hij wakker en begon hij zijn manieren te veranderen. Masuka was de grappige, die de stemming opvrolijkte in een verder donkere tv-show.

Er is geen manier om te weten of de opwekking überhaupt grappig zal zijn. Het is zeer onwaarschijnlijk, wat betekent dat we Masuka niet te zien krijgen.

6 Wil je zien: Angel Batista

engel batista op dexter
engel batista op dexter

Angel Batista was een van de meest sympathieke personages op Dexter. Hij was de beste vriend van Dexter, dus het zou geweldig zijn als de twee herenigd zouden worden.

Hoe zou Batista het vinden om Dexter weer te zien? Zou hij überhaupt iets met hem te maken willen hebben? Er is maar één manier om erachter te komen: breng hem terug voor de opwekking.

5 Wil je niet zien: Astor Bennet

astor bennet dexter
astor bennet dexter

Astor Bennet hoeft absoluut niet in de opwekking te verschijnen. Het meisje heeft genoeg geleden. Haar moeder Rita stierf, wat de kleine Astor voor het leven heeft getekend.

Als je bedenkt hoeveel jaar er zijn verstreken sinds Dexter haar voor het laatst heeft gezien, zal hij haar waarschijnlijk niet opzoeken. Het zou echter interessant zijn als hij dat deed, aangezien ze zelf een erg verward persoon zou kunnen worden.

4 Wil je zien: Harry Morgan

dexter als een baby en Harry Morgan
dexter als een baby en Harry Morgan

Harry Morgan pleegde helemaal terug in 2006 zelfmoord, maar hij maakte deel uit van de show als de donkere passagier van Dexter, een geïnternaliseerde stem die Dexter hielp bij het nemen van moeilijke beslissingen in het leven. Dexter kon van hem afkomen toen hij dacht dat hij hem niet meer nodig had, maar dat was voordat al het drama in seizoen 8 ten onder ging.

Harry maakte decennialang deel uit van Dexter's leven. Het is zeer onwaarschijnlijk dat hij ooit van hem af is gekomen sinds Harry hem hielp functioneren in de echte wereld.

3 Niet willen zien: Debra Morgan

Jennifer Carpenter als Debra Morgan
Jennifer Carpenter als Debra Morgan

Debra Morgan, de adoptiezus van Dexter, zal waarschijnlijk niet meer terugkeren sinds ze voor het laatst dood werd gezien, in de oceaan gevallen. Debra kreeg zelfs gevoelens voor haar sociopathische broer. Ze had nogal wat giftige relaties in die show, maar die spant de kroon.

Een van de fantheorieën suggereert dat Dexter, nu Debra weg is, de laatste centimeter van de mensheid in hem verloor, wat in de toekomst zeker een verbetering zou brengen.

2 Wil je zien: James Doakes

James Doakes
James Doakes

De gepassioneerde sergeant van de Miamo Metro Homicide is misschien gestorven in de show, maar zijn geest leeft voort als de 'Surprise, Motherfcker'-meme. Hij stierf bij een explosie en was een van Dexter's grootste vijanden.

Doakes zou Dexter kunnen achtervolgen in de revival, omdat ze behoorlijk de chemie hadden in de originele run.

1 Niet willen zien: Lumen Pierce

lumen doorboren op dexter
lumen doorboren op dexter

Julia Stiles' personage is ook een van degenen die hoogstwaarschijnlijk niet zullen terugkeren voor de revival. Naast Hannah is zij de enige persoon die de waarheid over Dexter kent. Sinds hij haar heeft gered van folteraars, is het geheim waarschijnlijk veilig bij haar.

Lumen verdient zoveel beter dan de sociopathische Dexter opnieuw te kruisen, ook al zou hij haar waarschijnlijk geen kwaad doen. Hij is tenslotte niet zoals Joe Goldberg die moordt uit liefde.

Aanbevolen: