Joe Buck is niet degene die fans willen zien als de volgende gastgastheer van 'Jeopardy

Joe Buck is niet degene die fans willen zien als de volgende gastgastheer van 'Jeopardy
Joe Buck is niet degene die fans willen zien als de volgende gastgastheer van 'Jeopardy
Anonim

Joe Buck zal de volgende gastjury zijn die zijn stempel drukt op de klassieke spelshow Jeopardy!, en fans zijn het tegenovergestelde van opgewonden.

Gevaar! is niet meer hetzelfde geweest sinds het overlijden van wijlen Alex Trebek. De afgelopen maanden heeft de show geprobeerd een geschikte vervanger te vinden voor de legendarische presentator en heeft hij gastgastheren gehad zoals NFL-speler Aaron Rodgers, de beroemde journalist Katie Couric, en voormalig Jeopardy! deelnemer en winnaar Ken Jennings.

De volgende in deze lange rij van hoopvolle mensen die het podium betreden, is Fox Sports-omroeper Joe Buck, en fans van de show - en van sport - zijn niet zijn grootste supporters.

De televisiepersoonlijkheid wordt de tweede gastpresentator op Jeopardy! die aan atletiek doet. Voetbal quarterback Aaron Rodgers beëindigde onlangs zijn populaire periode van twee weken als gastpresentator van de show, waardoor veel fans hopen dat hij de permanente gastheer zal worden.

Buck werkt sinds 1994 bij Fox Sports en heeft zeven Sports Emmy Awards gewonnen voor zijn werk op televisie. Hij ontving onlangs ook de Pete Rozelle Radio-Television Award 2020 van de Pro Football Hall of Fame.

Buiten de sportcasting heeft Buck gastoptredens gedaan bij American Dad en Family Guy, en is hij ook verschenen voor interviews bij Conan, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Echter, zoals de meeste gastgastheren van Jeopardy, zal dit zijn eerste televisieoptreden zijn als gastheer van een spelshow.

De werkaanname is dat gastgastheren de afgelopen maanden hun tijd op de show hebben gebruikt als een soort auditie voor de vaste plek als de nieuwe presentator van de show.

Er is geen woord over wie officieel de hostingtaken van Trebek overneemt, maar tot nu toe hebben Rodgers, Jennings en uitvoerend producent Mike Richards de meeste lof gekregen van critici en fans. Er is ook een uitgebreide fancampagne geweest om acteur Lavar Burton aan te trekken, waaronder een petitie die momenteel bijna 250.000 handtekeningen heeft.

De afleveringen die Buck zal hosten, worden deze zomer verwacht en zullen hem niet wegnemen van zijn taken bij Fox Sports. Er is geen bevestiging geweest over hoeveel afleveringen hij zal hosten, of dat er ook andere sportverslaggevers in de running zullen zijn.

Aanbevolen: