15 Openhartige foto's Schaamteloze producenten willen niet dat we Debbie zien

Inhoudsopgave:

15 Openhartige foto's Schaamteloze producenten willen niet dat we Debbie zien
15 Openhartige foto's Schaamteloze producenten willen niet dat we Debbie zien
Anonim

Ze begon als twaalfjarige met de cast van Shameless! Zoals ze Best of NJ vertelt, maakt de show een groot deel uit van haar leven: Ik verhuisde naar Fanwood toen ik twee was. Vanaf mijn tiende bracht ik een half jaar door in LA om Shameless te filmen. Voor Shameless zou ik graag met vrienden en familie naar het strand in Sea Bright gaan.”

Het was een hele overgang voor Debbie, die nog maar 20 is, als je het kunt geloven! In dit artikel zullen we candids laten zien die Shameless wil dat we vergeten. Sommige zijn zeldzame foto's achter de schermen, terwijl andere Debbie van de set laten zien en als haar echte zelf, Emma Kenney.

Geniet van het artikel mensen, en zoals altijd, deel het met een vriend. Laten we beginnen!

15 Lachend met Frank

Schaamteloze fans zullen misschien ineenkrimpen bij deze foto. Het kenmerkt Frank en Debbie, allemaal glimlachen. Fans van de show weten heel goed dat Frank niet de beste relatie heeft met zijn kinderen, ze noemen hem niet eens vader, maar in plaats daarvan noemen ze hem Frank.

We zullen echter eerlijk zijn, het is een coole, openhartige foto die de cast buiten hun gimmicks laat zien.

14 De hond uitlaten

Debbie heeft ook enkele candids uit het dagelijks leven. Nu wordt ze niet constant gestalkt door de paparazzi zoals Fiona, hoewel ze af en toe wordt gesnapt.

Deze foto toont Debbie naast haar hond na het verlaten van de dierensalon. Zoals blijkt uit haar IG-account, brengt Deb graag tijd door met haar huisdier.

13 Roseanne Reunion

Wacht, wat? Oh ja, Debbie heeft ook andere rollen, ze voegde zich bij de cast van Roseanne voor het reünieseizoen. Hoewel de show de boot van het netwerk kreeg, werden haar diensten behouden als onderdeel van de spin-off, The Conners.

Debbie is nog maar 20 jaar en heeft een behoorlijke toekomst in de entertainmentbusiness. Ze heeft al een droom-cv.

12 BTS With The Boys

In tegenstelling tot de show, ziet iedereen op de foto hierboven er schoon en goed uit, gewoon ronduit blij om te leven.

Dit is een zeldzame BTS-foto van de cast - de groep deelt een hechte relatie achter de schermen. Debbie heeft verschillende foto's naast haar castmates via IG. Tien seizoenen in de ether (inclusief het volgende seizoen in november), is het normaal dat de groep zo'n band heeft.

11 BTS met de cast

Geloof het of niet, het huis in Chicago is een echt huis dat wordt bewoond door een gezin. Shameless gebruikt een authentieke buurt, ze gebruiken geen fancy set of iets dergelijks.

We krijgen een kijkje achter de schermen in de bovenstaande foto met al onze favorieten, waaronder Frank, Fiona, Debs en Kevin.

10 Meer BTS

Ze krijgt tips van de crew in deze foto achter de schermen. Moeilijk te geloven dat Emma Kenney haar start in de show kreeg op 12-jarige leeftijd! Op dat moment zat de actrice in de zevende klas op school in Jersey.

We kunnen zeggen dat de rol haar leven volledig heeft veranderd. Sindsdien heeft ze ook talloze filmprojecten voltooid.

9 Red Carpet Event

Een kant van Debbie die we echt niet veel zien op Shameless; gekleed in een mooie jurk en ziet eruit als een volwassene, ondanks haar jonge leeftijd en het feit dat ze nog maar net in de twintig is.

Debbie ziet er geweldig uit op de rode loper en ze is ook niet verlegen op deze openhartige foto.

8 Sneaky Candid

Ah ja, de stiekeme openhartige paparazzi-foto's. Beroemdheden haten ze, terwijl die thuis op zijn minst geïntrigeerd zijn. Gelukkig voor Debbie ziet ze er geweldig uit op de foto hierboven, ondanks het openhartige karakter van de foto.

De cast van Shameless lijkt over het algemeen een gemakkelijke groep te zijn als het gaat om openbare foto's.

7 On-Set

Een zeldzame foto met Emma op de set, achter de schermen. Ze krijgt de koninklijke behandeling met haar eigen persoonlijke stoel, dat is nu een VIP-ervaring!

Debbie plaatste de foto op haar IG-account. Ze heeft heel wat volgers via het sociale mediaplatform met 1,5 miljoen volgers – niet te armoedig!

6 In Venice Beach

In Venice Beach moesten de paparazzi in dit geval meer dan een paar foto's maken. Natuurlijk is fan-favoriet Ian Gallagher (ook bekend als Cameron Monaghan) ook aanwezig op de foto.

Ze spelen broer en zus in de show en delen ook een hechte relatie achter de schermen.

5 Allemaal verkleed met de bemanning

Dit is nogal een foto voor Shameless fans om te verteren. De bemanning woont verre van in de sloppenwijken op de foto hierboven. Ze zien er allemaal uit als beroemdheden, totaal verschillend van wat we in de show zien.

Andere castleden op de foto zijn favorieten Veronica en Svetlana.

4 Meer LA Hondenuitlaatservice

Buiten acteren leidt Debbie een normaal leven in LA. Ze heeft hier nog een keer haar hond zien uitlaten. Ze ha alt zeker het meeste uit haar tijd als ze niet op de set is.

Debbie is momenteel betrokken bij de film Robert the Bruce, die in postproductie is. Natuurlijk blijft ze ook een cruciaal punt van Shameless.

3 Weglopen

In dit geval waren de paparazzi niet op tijd, dus besloten ze iets te halen – inclusief een foto van Debbie die wegloopt.

Het was te weinig en te laat - de foto is echter nog steeds flatterend omdat de actrice die dag in een uniek ensemble gekleed ging.

2 Crew Love

Ze is met haar bemanning op de foto hierboven. Emma sprak met Best Of NJ en legde uit waarom ze denkt dat fans zo verslaafd zijn aan de show;

“Ik denk dat het meerlagig is. Het is zowel relatable en toch zo schandalig. Ik heb mensen horen vertellen dat ze families kennen zoals de Gallaghers of Frank; de lokale dronkaard die zijn kinderen verwaarloost. Er zijn zoveel mensen naar me toe gekomen om dat te zeggen. Bovendien zijn de verhaallijnen zo gek dat het een kruising is tussen echt grappig en echt verdrietig zijn.”

1 Openhartige selfie met de bemanning

We sluiten af met nog een openhartige foto van de hele crew. Ironisch genoeg, volgens Best Of NJ, zijn Debbie's schuldige genoegens wanneer ze niet op de set is reality-tv-programma's.

Desalniettemin, realiteit of niet, Shameless blijft kijkers intrigeren na negen seizoenen van de show en het komende seizoen over slechts enkele weken.

Bronnen – Pitnerest, IG & Best Of NJ

Aanbevolen: