15 Vrouwelijke SNL-hosts die we niet meer willen zien (en waarom)

Inhoudsopgave:

15 Vrouwelijke SNL-hosts die we niet meer willen zien (en waarom)
15 Vrouwelijke SNL-hosts die we niet meer willen zien (en waarom)
Anonim

"Saturday Night Live" of SNL is echt anders dan alle andere comedyshows op de late avond op televisie. Om te beginnen bevat het meerdere schetsen en meerdere talenten. Tegelijkertijd is het ook een van de weinige shows die al tientallen jaren bestaat en in 1975 op NBC werd uitgezonden. En door de jaren heen heeft het ook 260 Emmy-nominaties en 67 Emmy-awards behaald, waaronder Outstanding Variety Sketch Series. onlangs in 2019.

Sinds SNL begon met uitzenden, heeft het ook verschillende talenten geholpen een lucratieve en succesvolle carrière in Hollywood op te bouwen. Deze omvatten mensen als Tina Fey, Amy Poehler, Chris Rock, Bill Murray, Will Ferrell en nog veel meer. Ondertussen heeft het ook een aantal memorabele gasten op de show gehad. Dat geldt echter niet voor de vrouwen die we vandaag een naam geven:

15 Kristen Stewart liet een F-bom vallen in haar monoloog

Terwijl ze met Jimmy Fallon sprak, herinnerde Stewart zich haar SNL-repetities en zei: "Ik dacht:" Ik kan dit niet doen totdat het het moment is en, weet je, het is game on. Veel van dat was vloeken … Ze zeiden: 'Je kunt dat niet doen op de show, dat kan niet op de show' en uh, ik deed het op de show."

14 Tijdens de show nam Paris Hilton zichzelf veel te serieus

SNL-alumnus Tina Fey onthulde dat Hilton verschrikkelijk was om mee te werken. Terwijl hij sprak met Howard Stern, merkte Fey op: “De mensen bij SNL dachten dat ze misschien leuk zou zijn, misschien zal ze zichzelf niet zo serieus nemen. Ze neemt zichzelf zo serieus! Ze is ongelooflijk dom en zo trots op hoe dom ze is. Van dichtbij ziet ze eruit als een tranny.” Au!

13 Tijdens het hosten was het ongemak van Brie Larson pijnlijk duidelijk

Larson is een andere veelgeprezen actrice die het moeilijk leek te hebben toen ze de show presenteerde. Het is gewoon jammer, want Larson won een Oscar toen ze verscheen. En toch merkten critici op dat ze er behoorlijk ongemakkelijk uitzag tijdens het houden van haar monoloog. Desalniettemin was de schets van "Game of Thrones: Jon Snow" redelijk goed.

12 Emma Thompson maakte grappen die flauw vielen

Thompson is een geweldige actrice, een talent dat boven de rest uitsteekt. Maar misschien is schetskomedie op de late avond niet een van haar sterke punten. Een goed voorbeeld was haar 2019-stint op SNL. Zoals verwacht leverde ze zo goed als ze kon in schetsen zoals die speciaal gemaakt voor Moederdag. De show viel echter over het algemeen plat.

11 Emma Stone was goed, maar ze bevredigde de eetlust van fans voor politieke humor niet

De actrice "La La Land" ging ooit naar SNL om haar komische karbonades te testen en tegelijkertijd haar Oscar-genomineerde film te promoten. Voor de goede orde, velen dachten dat haar optreden behoorlijk solide was. Echter, zoals Indie Wire opmerkte: "7 weken verwijderd van de inauguratie van president-elect Trump, hebben we krachtig, scherp politiek commentaar nodig."

10 Claire Foy's hostingstint was ok, maar niet spectaculair

Net als andere eerdere presentatoren, deed de ster van "The Crown" alles wat ze kon toen het haar beurt was om de sketch-comedyshow 's avonds laat te presenteren. Uiteindelijk werd haar stint echter als fatsoenlijk maar onopvallend beschouwd. Volgens een rapport van Deadline kreeg de show zelfs een kijkcijferverlies.

9 Zelfs toen ze een tweede keer presenteerde, was Natalie Portman vergeetbaar

Ja, Portman is een volleerd actrice, die een Oscar heeft gewonnen voor haar hoofdrol in 'The Black Swan'. Veelgeprezen worden is echter niet noodzakelijk een garantie voor een indrukwekkende SNL-hostingstint. In 2018 presenteerde Portman de show voor de tweede keer, en velen waren het erover eens dat ze nog steeds niet zo grappig was, zelfs toen ze haar 'Jackie'-personage nieuw leven inblies.

8 Saoirse Ronan gaf SNL haar beste kans, maar de aflevering voelde gemiddeld

De veelgeprezen actrice Ronan heeft zeker alles uit de kast gehaald toen ze in 2017 SNL presenteerde. Zoals Indie Wire opmerkte, toonde Ronan "geweldige toewijding aan elk personage dat ze werd gevraagd om te spelen." Sommigen beweren echter dat de show over het algemeen gemiddeld aanvoelde en dit zou kunnen verklaren waarom de show ook te lijden had van een daling van de kijkcijfers in de demo.

7 Gal Gadot bracht haar enthousiaste zelf naar voren, maar de aflevering was levenloos

Natuurlijk weten we allemaal dat Gadot het wonder is achter 'Wonder Woman'. Maar het lijkt erop dat al haar moeite en energie niet genoeg was om SNL meer leven te geven op de avond die ze organiseerde. Met name critici waardeerden schetsen als 'Themyscira' en 'The Maiden and the Mice' niet echt. Echter, de E! De schets van de nieuwe herfstopstelling was best grappig.

6 Ondanks haar beste inspanningen kon Emily Blunt niet voorkomen dat de show saai werd

Het is geen geheim dat Blunt een opmerkelijke actrice is. Kijk maar naar haar werk in onder andere “A Quiet Place”. Dat betekent echter niet noodzakelijk dat Blunt kan voorkomen dat een SNL-aflevering plat v alt. Voor de goede orde, ze deed echter haar best. Ze was bereid een hamsterkostuum en een robotkostuum aan te trekken voor de show.

5 Nancy Kerrigan is misschien een schaatswonder, maar ze heeft een platte lijn op SNL

In de wereld van het schaatsen v alt Kerrigan echt op. We kunnen echter niet hetzelfde zeggen als het gaat om schetskomedie op de late avond. Zelfs vandaag de dag beschouwen mensen haar SNL-hostingstint uit 1994 als plat. Desalniettemin geloven we niet dat Kerrigan hierdoor op lange termijn schade heeft geleden. We zien haar tenslotte nog steeds als de lieveling van Amerika.

4 Lindsay Lohan zag eruit alsof ze niet voorbereid was op haar aflevering

Toen Lohan in 2012 voor de vierde keer terugkeerde naar SNL, was het duidelijk dat er iets mis was. Mike Ryan van Moviefone merkte op: "Het feit is dat ze er gewoon nog niet klaar voor was. Het was duidelijk dat de cast en de schrijvers haar niet echt vertrouwden (en waarom zouden ze?) omdat ze haar in vrijwel elke sketch degradeerden naar back-up."

3 januari Jones wist niet eens naar welke camera hij moest kijken

Ze was misschien fantastisch in 'Mad Men', maar het leek erop dat Jones niet voorbereid was op haar SNL-stint. Voor velen leek het niet alsof Jones haar tekst kende. Om het nog erger te maken, wist ze ook niet eens naar welke camera ze moest gaan. Misschien had ze een drukke agenda en was ze niet aanwezig bij de repetities?

2 Sommige delen van Rachel Brosnahan's show waren niet grappig

Misschien is Brosnahan's SNL-stint het bewijs dat niet elke grote actrice een indrukwekkende komedie kan maken. Grappig zijn is tenslotte niet zo eenvoudig als het lijkt. Natuurlijk verwees ze naar haar show "The Marvelous Mrs. Maisel" met een schets getiteld "The Raunchiest Miss Rita." Maar over het algemeen was de show niet memorabel.

1 Sandra Oh sprak over haar roots, maar het was niet zo hilarisch

De "Grey's Anatomy" aluin nam haar talenten mee naar SNL in 2019 en sommigen dachten dat de show een nogal saaie wending nam. Om te beginnen probeerden ze het Mueller-rapport over te nemen, maar de schets was niet indrukwekkend. En toen vertelde Oh het publiek dat ze tegelijkertijd Canadees, Aziatisch en Amerikaans is. Het was leuk, maar niet zo grappig.

Aanbevolen: