15 mannelijke SNL-hosts die we niet meer willen zien (en waarom)

Inhoudsopgave:

15 mannelijke SNL-hosts die we niet meer willen zien (en waarom)
15 mannelijke SNL-hosts die we niet meer willen zien (en waarom)
Anonim

Saturday Night Live is beroemd geworden vanwege al het ongelooflijke komische talent dat binnen zijn muren groeit. Sinds het debuut van de sketch-serie hebben de castleden een illustere carrière in comedy gehad en de show wordt nog steeds gezien als een barometer voor heet, nieuw talent. Zoveel als Saturday Night Live bekend staat om zijn castleden, is het ook een serieus punt van trots om gevraagd te worden om de serie te hosten.

De hostingbaan is een echt bewijs dat ze het in de popcultuur hebben gemaakt en veel beroemdheden hebben dankzij deze kans ongekende lichtere kanten van zichzelf laten zien. Sommigen hebben zelfs een sterke carrière in comedy gehad dankzij wat Saturday Night Live liet zien waartoe ze in staat waren. Het hosten van SNL kan voor sommige beroemdheden een geweldig optreden zijn, maar het brengt ook veel druk met zich mee en niet iedereen gaat daar altijd goed mee om.

15 Adrien Brody beledigde het talent en maakte een scene

Afbeelding
Afbeelding

Adrien Brody is een competente acteur en een Academy Award-winnaar. Hij is het perfecte type beroemdheid om los te laten op Saturday Night Live, maar Brody nam een aantal vreemd slechte beslissingen die ertoe leidden dat hij van het programma werd verbannen. Brody gaf een beledigende geïmproviseerde introductie van de muzikale gast, Sean Paul, uitgedost in dreadlocks en maakte een slechte indruk waar niemand een fan van was. Het was een verbijsterende beslissing en het lijkt erop dat Brody beter gezond verstand zou hebben, maar sommige mensen kunnen de druk niet aan.

14 De roem van Justin Bieber stond een goede show in de weg

Afbeelding
Afbeelding

Justin Bieber heeft in het verleden laten zien dat hij talent heeft op verschillende vlakken en was in het verleden zelfs een waardevolle muzikale gast op Saturday Night Live. Tijdens het hoogtepunt van Bieber Mania werd hij echter aangesteld als gastheer en de cast heeft het beschreven als een pijnlijke ervaring. Bieber nam de schetsen over en gaf er niets voor terug en bovendien waren zijn hondsdolle fans in het publiek storend voor de komedie.

13 Tom Greens humor is niet naar het medium vertaald

Afbeelding
Afbeelding

Tom Green had absoluut zijn moment in de zon met zijn buitensporige en ruwe stijl van komedie. Green werd populair genoeg om Saturday Night Live te hosten, maar zijn verschijning wordt gezien als een van de meest ongemakkelijke afleveringen van de show. Green probeert zijn schokkende inhoud over te brengen naar de schetsreeks en het verta alt zich gewoon niet. Het is een erg ongemakkelijke ervaring.

12 Michael Phelps heeft niet de juiste energie voor komedie

Afbeelding
Afbeelding

Atletenhosts kunnen altijd een allegaartje zijn en voor elk succesverhaal zijn er nog meer die gewoon compleet dood zijn. Michael Phelps was goed bezig na zijn succes op de Olympische Spelen en Saturday Night Live probeerde te profiteren van dat succes. Helaas bewees het alleen maar dat het Phelps aan charisma ontbrak en dat hij zich moest houden aan waar hij een expert in is en niet terug moest naar komedie.

11 Lance Armstrong kan het niet snijden als acteur

Afbeelding
Afbeelding

Lance Armstrong was een andere gok in de rol van Saturday Night Live, maar hij is een goed voorbeeld van een atleet die niet over de timing of komische vaardigheden beschikt om de energie in een late night comedyshow vol te houden. Armstrong is een van de meest onhandige gastheren die probeert grappig te zijn en nadat hij in een enorm schandaal was verstrikt, is het onwaarschijnlijk dat hij terug zal worden gevraagd.

10 George Steinbrenner is een zakenman gevangen in een sketchshow

Afbeelding
Afbeelding

Soms neemt Saturday Night Live graag zijn toevlucht tot een aantal echt onconventionele hostingkeuzes waar het niet naar een acteur of atleet gaat, maar naar een vreemd opmerkelijk figuur. Een van de meest flagrante en mislukte pogingen daartoe was toen George Steinbrenner, eigenaar van de New York Yankees, in 1990 werd gevraagd om gastheer te zijn. Het is niet verwonderlijk dat deze man niet veel indruk maakt en het is een betreurenswaardig experiment.

9 MC Hammer's hosting optreden was een laatste wanhopige poging tot roem

Afbeelding
Afbeelding

MC Hammer had een opmerkelijke carrière in de muziekindustrie en was een zeer flitsende persoonlijkheid die een grote naam voor zichzelf maakte. Zijn hostingpoging op Saturday Night Live gebeurde echter terwijl zijn ster aan het vervagen was en hij probeerde andere opties te vermaken. SNL was niet de juiste zet voor hem en zijn pogingen om te acteren en punchlines te verkopen waren een hoogdravende puinhoop die Hammer niet hielp om toekomstige acteeroptredens te krijgen.

8 Rudy Giuliani voelt zich niet op zijn plaats en past niet bij de komedie

Afbeelding
Afbeelding

Saturday Night Live is duidelijk een heel New Yorks programma en het omarmt hartstochtelijk zijn liefde voor de stad. Deze aanbidding kan soms uit de hand lopen en leiden tot een aantal slechte beoordelingsgesprekken. In 1997 werd Rudy Giuliani, de toenmalige burgemeester van New York City, gevraagd om gastheer te zijn. Giuliani's hoogdravende uitvoering, gebrek aan acteerervaring en het ongelooflijk tamme materiaal maken dit allemaal tot een misfire van een aflevering.

7 Al Sharpton is een onhandige gok die door de show strompelt

Afbeelding
Afbeelding

Al Sharpton werd gevraagd om Saturday Night Live te hosten in 2003 tijdens een beetje droogte voor het programma. Het optreden van Sharpton is vooral vreemd omdat hij soms veel energie met zich meebrengt en op andere momenten gekrenkt lijkt te zijn met zijn prestaties. Meer dan wat dan ook, het is gewoon een erg nerveus optreden van Al Sharpton en hij past niet bij de komedie op de manier waarop SNL hoopte.

6 Deion Sanders werd hebzuchtig en het mislukte

Afbeelding
Afbeelding

Deion Sanders is een ander voorbeeld van Saturday Night Live die zich onderdompelt in de atletenpool, maar Sanders is eigenlijk best charmant en heeft een goede energie die hem wat hulp gaf bij de show. Sanders was niet iets onthullends, maar hij stond er ook op om de muzikale gast van de show te zijn, zelfs als er een andere aanwezig was voor het programma. Het was een slechte vorm en bezoedelde de hele show.

5 Frank Zappa beledigde de cast en respecteerde het programma niet

Afbeelding
Afbeelding

Frank Zappa is een legende in de muziekwereld, maar hij is een goed voorbeeld van een presentator die Saturday Night Live niet serieus neemt. Toegegeven, Zappa's verschijning was in '78 toen de show nog steeds naam maakte, maar hij was constant onprofessioneel. Zappa beledigde de cast en crew en mishandelde het live-formaat van het programma voor wat hij grappig vond.

4 Chevy Chase's ego maakte van zijn terugkeer een nachtmerrie

Afbeelding
Afbeelding

Chevy Chase's hostingstint is een uniek scenario, aangezien het gebeurt na zijn sterke run op de serie. Chase staat bekend om zijn vluchtige persoonlijkheid en dit kwam naar voren toen hij respectloos was tegenover de nieuwe bewaker die op het programma stond. Chase's houding botste met velen en hij en Bill Murray kregen er zelfs fysieke klappen over. Ongeacht wat voor soort gelijkspel Chase ook heeft, het is het drama niet waard.

3 Steven Seagal had niet veel te bieden met zijn komedie

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn enkele actiesterren die vol persoonlijkheid en energie zitten, maar Steven Seagal heeft vreemd genoeg zijn plek gevonden door te doen wat bijna het tegenovergestelde is. Saturday Night Live nam een risico met hem en hij kwam niet tot de gelegenheid. Seagal beledigde de cast of crew niet, maar hij was gewoon niet in staat om iets anders te doen dan wat zijn simpele actierollen bieden en hij nam de show niet zo serieus als hij kon.

2 Andrew Dice Clay maakte van de show een persoonlijke showcase

Afbeelding
Afbeelding

Andrew Dice Clay's komedie is op geen enkele manier diep, maar hij slaagde erin een enorm succes te worden in de jaren '90 en het leek alsof hij aan de serie kon werken. Helaas liep het ego van Dice Clay uit de hand en maakte hij van elke schets een soortgelijk idee dat hem op dezelfde manier prees. Hij weigerde uit zijn comfortzone te stappen en gooide zijn macht in het rond.

1 Milton Berle keek neer op de show en Lorne Michaels

Afbeelding
Afbeelding

Milton Berle was een instrumentale naam in de begindagen van de televisie en het is logisch dat toen Saturday Night Live in première ging, het publiek een fan van Berle zou zijn. Berle presenteerde in 1979 en hoewel hij een veteraan is van live televisie, respecteerde hij de cast of de show gewoon niet en behandelde hij ze voortdurend slecht tijdens de aflevering. Het uiterlijk was blijkbaar zo controversieel dat Berle en Lorne Michaels in een explosieve schreeuwpartij terechtkwamen.

Aanbevolen: