15 Openhartige foto's Schaamteloze producenten willen niet dat we Fiona zien

Inhoudsopgave:

15 Openhartige foto's Schaamteloze producenten willen niet dat we Fiona zien
15 Openhartige foto's Schaamteloze producenten willen niet dat we Fiona zien
Anonim

Ongetwijfeld de meest populaire ster op Shameless, de meeste fans stonden altijd achter Fiona, zelfs als ze slechte beslissingen nam - er zijn maar weinig actrices die ons dat gevoel kunnen geven. Het was een hartverscheurend moment toen Fiona haar vaarwel zei tegen Frank en de show verliet – hopelijk komt ze ooit terug.

In haar echte leven is Emmy Rossum het tegenovergestelde van Fiona. We zullen Shameless-fans daarvan in dit artikel bewijzen, en de populaire actrice in een ander licht laten zien met een hele reeks openhartige foto's, meestal genomen in de omgeving van LA - de plek die ze thuis noemt. Nee, helaas woont ze niet in een vervallen wijk in Chicago.

Geniet van het artikel mensen en deel het altijd met een vriend. Laten we beginnen!

15 Hand vasthouden

Ah ja, deze is misschien moeilijk te verteren voor fans van Shameless. Fiona houdt geen hand vast met Steve of een van haar andere schaamteloze liefdesbelangen, in plaats daarvan is dit een zeer reële foto met Fiona en haar echte echtgenoot, schrijver en regisseur Sam Esmail.

De twee trouwden gelukkig in de zomer van 2017.

14 Na de training

Dat klopt, net als in Shameless houdt Fiona ervan een actieve levensstijl te hebben in haar leven in Californië. Ze was een hardloper tijdens Shameless en kan sommige van haar epische sprints rond het blok vergeten.

Blijkbaar is ze in het echte leven ook een behoorlijke atleet en haar lichaamsbouw laat dat zeker zien.

13 Badpakplezier

Een ervaren actrice, het is alleen maar logisch dat Fiona (ook bekend als Emmy Rossum) tijdens de zomermaanden wat rust op het strand geniet. Natuurlijk zijn de paparazzi er altijd om een foto te maken.

Ze nam niet veel vakanties op tijdens Shameless, in ieder geval tijdens de show gezien het krappe geld – we kunnen echter niet hetzelfde zeggen voor het echte leven van de 33-jarige.

12 Openhartig bij Barneys

Fiona kon absoluut niets betalen bij Barneys, hoewel het goede nieuws is dat Emmy Rossum dat zeker kan, gezien haar harde werk in de entertainmentindustrie.

Geloof het of niet, Rossums eerste liefde was eigenlijk operazang voordat hij het acteerveld betrad. We zijn blij dat de dingen uiteindelijk zijn gegaan zoals ze zijn gegaan.

11 Fast Food Gal

Deze foto maakt Shameless fans misschien een beetje aan het lachen - Emmy lijkt erg op Fiona gezien haar kleding en keuze aan eten.

We gaan ervan uit dat het een cheat-dag was voor de Shameless-ster, aangezien ze een snelle afhaalma altijd krijgt terwijl ze waarschijnlijk weer een lange dag aan het werk is op een of andere televisie- of filmset.

10 Mexico met de verloofde

Nog een foto waar het bloed van de Shameless-fans van gaat koken, Fiona is naast haar echte man boven Cancun, Mexico.

Rossum was eerder ook getrouwd met Justin Siegel. De relatie eindigde in een stille scheiding, omdat onverzoenlijke verschillen als de belangrijkste reden voor de splitsing werden genoemd. Ze rondden de scheiding af in december 2010.

9 Snelle training

Wie heeft een sportschool nodig? Fiona niet, ze kan het altijd en overal voor elkaar krijgen. We hebben allemaal die momenten waarop we de behoefte voelen om een beetje in het zweet te werken, heck bodyweight-oefeningen kunnen het lukken en Fiona weet dat maar al te goed.

Hoewel ze waarschijnlijk zou willen dat de paparazzi niet aanwezig waren om de foto te maken.

8 Trouwklokken

Schaamteloze fans kunnen het er allemaal over eens zijn dat ze waarschijnlijk wensten dat Steve de kerel op de foto hierboven was - of misschien een van haar andere liefdesbelangen gedurende het seizoen. Wie weet, als Fiona terugkomt, doet ze dat samen met iemand anders.

In haar dagelijks leven heeft ze dat al, zoals de foto hierboven laat zien.

7 Avondje uit in New York

Ze geniet van een duur avondje uit op de foto hierboven in New York, gespot op de prestigieuze Tao-locatie.

In Shameless is ze ver verwijderd van zo'n levensstijl. Het huishouden van Gallagher is in Chicago in de show en niet in de slimste buurt. Geloof het of niet, volgens Hercampus woont er echt een gezin in het huis!

6 Beverly Hills Life

Ze leeft de levensstijl van Beverly Hills en terecht. Fiona is multi-getalenteerd; ze is meer dan alleen een actrice, ze heeft in het verleden rollen op zich genomen en heeft zelfs een paar singles en albums uitgebracht.

We zijn verrast dat Shameless Fiona's muzikale talent niet te veel heeft uitgebuit - het had een interessante draai aan de show kunnen geven.

5 LAX

Kun je je de reactie van de fans voorstellen als Fiona zou terugkeren naar de show om zo'n ensemble te rocken!? Ja, fans zouden er helemaal gek van worden.

Gek om te zien hoe verschillend de dingen zijn in haar dagelijks leven, gekleed tot pure perfectie terwijl ze op een vlucht stapt op de altijd drukke LAX-luchthaven.

4 Op straat lopen

Ze stopt niet met leven vanwege de paparazzi en serieus, ze ziet er altijd nogal tam uit als ze een camera ziet.

Dat laat maar weer zien hoe geweldig ze achter de schermen is; Fiona is een geweldig persoon en een vrij goede liefdadigheidsactrice die in het verleden samenwerkte met tal van goede doelen, zoals YouthAIDS, die als ambassadeur diende.

3 De sportschool verlaten

Niet te sjofel, de sportschool verlaten terwijl je er verdomd onberispelijk uitziet - dat is een winnende formule.

In Beverly Hills zijn acteurs en actrices gewend aan dit soort aandacht - als je er zo goed uitziet, is het echt niet zo'n probleem. Ze kan in ieder geval in alle rust trainen.

2 Meer hand vasthouden

Van Jimmy/Steve tot Sean tot Gus tot zelfs Mike - Fiona had meer dan een paar liefdesbelangen tijdens haar tijd in de show. Welke was jouw favoriet? Het varieert zeker, maar voor het grootste deel wilden fans dat Steve zou terugkeren en Fiona voorgoed zou oppakken.

Dat moet zich nog ontvouwen, maar wie weet? Misschien staan we wel voor een verrassing als ze terugkeert naar de show.

1 Korte broek

We eindigen de reeks candids met een onthullende foto met de Shameless-ster in een zeer korte korte broek.

Ze is een hardloper, dus Fiona is zeker gewend aan dergelijke uitrusting en de meesten van ons hebben echt geen bezwaren met betrekking tot dit ensemble. Een winnende formule.

Bronnen – E Online, TMZ & Twitter

Aanbevolen: