10 Leuke weetjes over de cast van 'We Can Be Heroes

Inhoudsopgave:

10 Leuke weetjes over de cast van 'We Can Be Heroes
10 Leuke weetjes over de cast van 'We Can Be Heroes
Anonim

Het is geen geheim dat als het om films gaat, Netflix momenteel de game draait en met Kerstmis 2020 heeft het streamingplatform de superheldenfilm uitgebracht We Can Be Heroes - een vervolg op de populaire superheldenavonturenfilm uit 2005 The Adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3-D.

De film - geregisseerd door Robert Rodriguez - werd al snel een groot succes en er werd al aangekondigd dat er een vervolg in de maak is. De lijst van vandaag onthult enkele leuke feiten over de cast van We Can Be Heroes - dus blijf scrollen om meer te weten te komen over Priyanka Chopra, YaYa Gosselin, Viven Blair en Co.

10 Priyanka Chopra won de Miss World-competitie in 2000

Priyanka Chopra in We Can Be Heroes
Priyanka Chopra in We Can Be Heroes

De aftrap is Hollywood-ster Priyanka Chopra die mevrouw Granada speelde in We Can Be Heroes. Een ding dat velen misschien niet weten over de vrouw van Nick Jonas, is dat de mooie indiaan de Miss World-verkiezing won in het jaar 2000 - en sindsdien is haar carrière omhooggeschoten. Na haar grote overwinning in Londen op 30 november 2000, stopte Priyanka met studeren om een acteercarrière na te streven!

9 Vivien Blair speelde in 'Birdbox' van Netflix

Vivien Blair in We Can Be Heroes
Vivien Blair in We Can Be Heroes

Laten we verder gaan met Vivien Blair die de dochter Guppy van Sharkboy en Lavagirl speelde in We Can Be Heroes. Hoewel velen misschien denken dat dit de eerste grote rol van de actrice was, hebben ze het zeker mis, want de achtjarige heeft een behoorlijk indrukwekkende acteergeschiedenis. In 2018 speelde Vivien - die toen zes jaar oud was - samen met Hollywood-ster Sandra Bullock in de blockbuster Bird Box van Netflix, en iedereen die de film heeft gezien, weet wat een geweldige job Vivian deed!

8 Pedro Pascal heeft 34 eerste neven

Pedro Pascal in We Can Be Heroes
Pedro Pascal in We Can Be Heroes

Laten we naar Hollywood-ster Pedro Pascal gaan, die velen misschien al kennen van de shows Game of Thrones en Narcos. In een interview met Variety onthulde de Chileens-Amerikaan dat hij een behoorlijk grote familie heeft - sterker nog, hij heeft 34 eerste neven en nichten.

Pedro zei verder dat zijn familie - die in de jaren '70 naar de Verenigde Staten vluchtte - ervoor zorgde dat de acteur zijn neven en nichten vaak thuis in Chili bezocht! Op We Can Be Heroes portretteerde Pedro Pascal Marcus Moreno.

7 Christian Slater heeft een groene riem met een bruine streep in Kempo Karate

Christian Slater in We Can Be Heroes
Christian Slater in We Can Be Heroes

Een andere beroemde Hollywood-acteur die schittert in de populaire Netflix-superheldenfilm is Christian Slater die Tech-No in de film speelt. Christian - die bekend staat om zijn rollen in films als Heathers, Interview with the Vampire en True Romance - onthulde in een interview met US Weekly dat hij van Kempo Karate houdt en dat hij eigenlijk een groene gordel heeft met een bruine streep erin!

6 Haley Reinhart is lid van Scott Bradlee's postmoderne jukebox

Haley Reinhart in We Can Be Heroes
Haley Reinhart in We Can Be Heroes

De volgende op de lijst is Haley Reinhart die mevrouw Vox speelt in We Can Be Heroes. Iedereen die de film heeft gezien is zeker niet verrast door dit feit, maar Haley is in het echte leven eigenlijk een zeer getalenteerde muzikant. In 2015 werd Haley beroemd toen ze begon op te treden met Scott Bradlee's Postmodern Jukebox en haar beroemdste cover met het muzikale collectief is "Creep" van Radiohead.

5 Andy Walken speelde al naast Matthew Broderick en Maya Rudolph

Andy Walken in We Can Be Heroes
Andy Walken in We Can Be Heroes

Hoewel de meeste jongere cast van We Can Be Heroes niet zoveel ervaring hadden voorafgaand aan de film, is Andy Walken, die de zoon van Miracle Guy speelt, zeker niet een van hen. In 2017 speelde de jonge ster in Fox's A Christmas Story Live! waarin hij Ralphie Parker portretteerde en hij speelde naast Matthew Broderick, Maya Rudolph, Ana Gasteyer, Chris Diamantopoulos en Jane Krakowski.

4 Boyd Holbrook kende Pedro Pascal van voor 'We Can be Heroes'

Boyd Holbrook in We Can Be Heroes
Boyd Holbrook in We Can Be Heroes

Het is zeker geen verrassing dat de meeste castleden voor het eerst met elkaar hebben samengewerkt, maar er is één paar dat elkaar al heel goed kent.

Ja, acteur Boyd Holbrook - die Miracle Guy speelt in de film - kent Pedro Pascal eigenlijk van vroeger toen de twee samen schitterden in het Netflix-misdaaddrama Narcos waarin ze DEA-agenten Steve Murphy en Javier Peña speelden.

3 Hala Finley gaat zeker een carrière in de muziek hebben

Hala Finley in We Can Be Heroes
Hala Finley in We Can Be Heroes

De volgende op de lijst is een feit over de 11-jarige Hala Finley die de stiefdochter van mevrouw Granada, Ojo, speelt in We Can Be Heroes. Iedereen die de jonge ster op Instagram volgt, weet dit misschien al - maar Hala is absoluut getalenteerd als het op muziek aankomt. De afgelopen maanden hebben de volgers van de jonge ster haar kunnen zien zingen, piano spelen of gitaar spelen - en het zou niemand verbazen als de jonge ster in de toekomst met muziek zou gaan spelen!

2 Bij Lotus Blossom draait alles om het dienen van ons uiterlijk

Lotusbloesem in We Can Be Heroes
Lotusbloesem in We Can Be Heroes

Over Instagram gesproken - alle volgers van Lotus Blossom die de dochter van mevrouw Vox A Capella in de film spelen, weten waarschijnlijk al dat de jonge actrice al een zeer stijlvolle fashionista is. Van edgy tot monochromatisch - de We Can Be Heroes-ster kan zeker verschillende stijlen dragen en ze laat ons zeker veel looks zien op sociale media!

1 En tot slot, YaYa Gosselin acteert al sinds de leeftijd van drie

YaYa Gosselin in We Can be Heroes
YaYa Gosselin in We Can be Heroes

De lijst wordt afgerond met de 12-jarige YaYa Gosselin die de hoofdrol speelt van Missy Moreno in We Can Be Heroes. Een verrassend feit over de actrice is dat ze haar carrière eigenlijk begon toen ze nog maar drie jaar oud was in haar eerste productie in het Dallas Children's Theatre. Met zoveel jaren acteerervaring achter haar, lijdt het geen twijfel dat YaYa vast en zeker een carrière in Hollywood zal hebben!

Aanbevolen: