10 Leuke weetjes over Shay Mitchell & De relatie van Matte Babel

Inhoudsopgave:

10 Leuke weetjes over Shay Mitchell & De relatie van Matte Babel
10 Leuke weetjes over Shay Mitchell & De relatie van Matte Babel
Anonim

Sinds ze werd gecast als Emily Fields in Pretty Little Liars, zijn fans gefascineerd door Shay Mitchell. Ze is mooi, intelligent en inspirerend, en nu is de 33-jarige de moeder van babymeisje Atlas Noa. Ze is in veel tv-shows geweest waar fans van houden, want ze speelde ook Peach Salinger op You.

Hoewel Mitchell een redelijk openbaar leven leidt, omdat ze vaak foto's van zichzelf en haar leven op haar Instagram-account deelt, kan hetzelfde niet worden gezegd van haar liefdesverhaal met Matte Babel. Het paar deelt niet veel foto's van hen samen, en fans weten niet veel over hen. Er zijn veel leuke en interessante dingen om te weten over hun relatie, en Mitchell is altijd zo'n goed rolmodel.

10 Ze deden een leuke gender-onthullingsvideo

Geslachtsonthullingen kunnen een persoonlijke voorkeur zijn, omdat sommige mensen iets leuks willen doen om mensen te laten weten of ze een jongen of een meisje krijgen, en andere stellen willen deze traditie vermijden.

Shay Mitchell en Matte Babel deelden een heel schattige video over genderonthulling op YouTube. Dit was echt een uniek idee: er waren twee Power Rangers die tegen elkaar vochten. Een was roze en een was blauw. De roze was de winnaar, wat betekende dat ze een meisje kregen.

9 Het koppel wisselt nachtelijke voedingen af

Ouderschap is een enorme levensverandering en kan het verloop van een relatie zeker veranderen. In het geval van dit stel helpen ze elkaar en staan ze altijd voor elkaar klaar.

Het koppel ruilt ook nachtvoeding in voor hun dochtertje Atlas. Mitchell vertelde dat de werklast zeer gelijk is, wat zo leuk is om te horen.

8 Mitchell vertelde hem dat ze kunnen wachten om te trouwen

Koppels in langdurige relaties weten dat ze een hoop druk kunnen uitoefenen om zich te verloven. Het lijkt alsof hoe langer mensen bij elkaar zijn, hoe meer druk er is, en dat lijkt te worden versterkt als we in de schijnwerpers staan.

Volgens ET Online vertelde Mitchell haar partner dat ze konden wachten om te trouwen. Ze deelde met de publicatie dat hij vroeg: "Weet je het zeker?" en ze zei tegen hem: "Ja, we werken nu zo goed." Ze vervolgde: "Het is geweldig en deze dynamiek werkt gewoon voor ons." Het is geweldig dat Mitchell met de stroom meegaat en haar hart volgt en doet wat goed voelt voor haar.

7 Hun romantiek werd openbaar in januari 2017

Shay Mitchell's fans geloven dat de romance in januari 2017 openbaar werd. Mensen zeggen dat ze daarvoor een paar maanden samen waren.

Toen fans een Instagram-post van Mitchell's zagen waarin ze verwees naar een speciaal iemand in haar leven, wisten mensen dat ze verliefd was, ook al deelde ze niet veel meer dan dat.

6 Babel is verbonden met Drake

Babel werkt voor een bedrijf genaamd DreamCrew, een entertainment- en managementgroep die Drake beheert.

Dit is zeker leuk voor fans van Drake om over te horen, aangezien Babel zo'n interessante en creatieve carrière heeft. Hij werkt ook voor Ransom Music Group.

5 Ze zijn Canadees

Fans van Shay Mitchell's hebben haar zeker horen praten over wonen in Toronto toen ze jonger was en hoopten het te maken in Hollywood. Het blijkt dat zowel Mitchell als Babel Canadees zijn, volgens Elle.com

Mitchell werd geboren in Missoula, Ontario, en Babel komt uit Toronto, Ontario.

4 Mensen zeggen dat ze allebei een leuke persoonlijkheid hebben

Zowel Mitchell als Babel hebben leuke persoonlijkheden en toen Babel werd geïnterviewd door The Globe and Mail, vertelde hij hoe graag hij zingt in de auto. Hij zegt dat het een goede omgeving is om los te laten en plezier te hebben.

Hoewel mensen altijd zullen zeggen dat tegenpolen elkaar aantrekken, is het zeker waar dat mensen met vergelijkbare persoonlijkheden en interesses ook goed samenwerken.

3 Ze waren vriendelijk voordat ze romantisch betrokken raakten

Mitchell vertelde dat zij en Babel lange tijd bevriend waren voordat ze een romantische relatie met elkaar kregen. Mitchell zei: 'We kennen elkaar al negen jaar', zei ze. 'We kenden elkaar in Toronto. Net als Drake en al die anderen, is het een Toronto-crew. We zijn echt geweldige vrienden."

Veel koppels beginnen als vrienden, dus het is lief om te horen dat dit is hoe Matte Babel en Shay Mitchell hun relatie begonnen.

2 Ze zorgen ervoor dat hun romantiek buiten de schijnwerpers blijft

Het is zeker niet gemakkelijk voor sterren om een privéleven te leiden, maar Babel en Mitchell doen geweldig werk om hun romance buiten de schijnwerpers te houden.

Volgens E Online zei Mitchell over haar liefdesleven: "Altijd privé, altijd, laat ze altijd raden."

1 Ze leren Atlas over diversiteit en gelijkheid

Shay Mitchell en Matte Babel weten dat het belangrijk is om Atlas te leren over diversiteit en gelijkheid.

Mitchell zei: "Ongeacht of ze kan antwoorden of niet, ik denk dat het belangrijk is dat we boeken lezen, en ze ziet mensen die anders zijn, en ze weet dat hoe je er ook uitziet, iedereen moet worden behandeld gelijk."

Aanbevolen: