15 Leuke weetjes over het maken van de Fosters

Inhoudsopgave:

15 Leuke weetjes over het maken van de Fosters
15 Leuke weetjes over het maken van de Fosters
Anonim

The Fosters is een ongelooflijke show! Het gaat over een geweldig stel dat besluit om pleegkinderen in huis te nemen! Deze show duikt in onderwerpen die draaien om het pleegzorgsysteem en alle manieren waarop het pleegzorgsysteem de jeugd van vandaag in de steek laat. De familiedynamiek van deze show is sterk gericht op vriendschap, emotionele kracht en volwassen worden.

Maia Mitchell, Cierra Ramirez, Teri Polo, Sherri Saum en Hayden Byerly, en David Lambert zijn enkele van de acteurs in deze show. Jake T. Austin was misschien wel de beroemdste acteur die zich bij de show aanmeldde toen het allemaal begon, maar Noah Centineo is de grootste acteur van de show nu het tot een einde is gekomen! Er gebeurden zoveel interessante dingen achter de schermen van deze show terwijl deze werd gefilmd. Leden van de cast hebben zelfs veel te zeggen over de show.

15 Cierra Ramirez' favoriete ma altijd op de set was boterhammen met pindakaas, gelei, banaan en fritos

Hoe vreemd het ook mag zijn, de favoriete ma altijd van Cierra Ramirez om te eten aan het begin van The Fosters was een sandwich met lagen pindakaas, gelei, banaan en Fritos! Wat een willekeurige combinatie van smaken voor iemand om van te genieten! We vragen ons af wat ze nog meer op de set at?

14 Sherri Saum was echt zwanger toen haar karakter was

Sherri Saum raakte in het echte leven zwanger toen haar personage, Lena, zwanger werd in de show. Het was allemaal erg handig en uiteindelijk werkte het perfect in termen van timing. Soms, wanneer een actrice zwanger raakt, moeten shows eromheen schrijven of het personage zoveel mogelijk verbergen.

13 Maia Mitchell was doodsbang op haar eerste dag dat ze 'The Fosters' filmde

In een interview onthulde Maia Mitchell: "Mijn eerste dag op de set filmden we de scène waarin ik door de jeugdgevangenis loop en in elkaar geslagen word, en het was het eerste wat ik deed en ik was doodsbang." Uiteindelijk heeft ze de storm doorstaan en ervoor gekozen om op de show te blijven en we zijn zo blij dat ze dat deed!

12 Jennifer Lopez was een uitvoerend producent

Jennifer Lopez is enorm getalenteerd als het gaat om acteren, muziek en dans! Het is geen verrassing dat haar talenten verder gaan dan alleen voor de camera staan. Ook achter de camera weet ze duidelijk wat ze moet doen. Ze was een uitvoerend producent van The Fosters.

11 'Modern Family' inspireerde de ontwikkeling van 'The Fosters'

Een show als Modern Family heeft de ontwikkeling van The Fosters geïnspireerd. Het eerste seizoen van Modern Family ging begin 2009 in première en bevatte Cam en Mitch, een koppel van hetzelfde geslacht. The Fosters ging in première in 2013 en bevat duidelijk Lena en Stef, een ander koppel van hetzelfde geslacht, als een belangrijke combinatie.

10 ABC-familie was ontvankelijk voor 'The Fosters'

Brad Bredeweg sprak over het netwerk dat The Fosters uitzond toen hij zei: "ABC Family was vanaf het begin erg ontvankelijk. Vreemd genoeg voelde het als een match made in heaven. Ik bedoel, hun slogan is 'Een nieuw soort gezin'. We hadden een nieuw soort modern gezin, en vanaf daar is het van de grond gekomen."

9 Teri Polo en Sherri Saum wisten niet dat ze LGBTQ-personages zouden spelen tijdens hun audities

Toen Teri Polo en Sherri Saum voor het eerst auditie deden voor hun rollen in The Fosters, wisten ze niet dat ze LGBTQ-personages zouden spelen. Zodra ze hun respectievelijke rollen hadden gekregen, werden ze duidelijk geïnformeerd over hoe hun personages eruit zouden zien in de show.

8 Een haatorganisatie genaamd een miljoen moeders probeerden 'The Fosters' te veroordelen

Een organisatie genaamd "One Million Moms" probeerde nationale verontwaardiging te wekken tegen The Fosters als een tv-show. Ze probeerden een petitie tegen de show op te zetten! De organisatie is bestempeld als extremistisch, radicaal en overdreven. Gelukkig delen de meeste mensen in de wereld die kortzichtige meningen niet.

7 Het karakter van Jude werd verondersteld transgender te zijn

Het personage van Jude Foster werd uiteindelijk homo, maar aan het begin van de show zou hij eigenlijk een transgender-personage zijn. Zijn karakterontwikkeling ging uiteindelijk een andere richting uit, maar fans van de show leken het goed te vinden zoals de dingen liepen.

6 Alle tieners hebben ooit in een Disney-show gespeeld

Alle tieners op The Fosters hebben ooit in een Disney-show of -film gespeeld! Het is echt cool dat ze allemaal een vergelijkbare verbinding hebben als het gaat om een netwerk als Disney. Disney is zo'n geweldige plek voor kinderen en tieners om naam te maken.

5 Maia Mitchell verborg haar Australische accent op 'The Fosters'

Interessant genoeg verborg Maia Mitchell haar Australische accent tijdens het filmen van The Fosters. Het is moeilijk te zeggen dat ze de hele tijd haar natuurlijke accent verborg, want ze doet echt geweldig werk door een Amerikaans accent te trekken. Niet veel mensen kunnen het vertellen.

4 'The Fosters' werpen veel licht op het pleegzorgsysteem

The Fosters is een show die veel licht werpt op het pleegzorgsysteem, de gebreken van het systeem en manieren waarop het systeem kan worden verbeterd. Helaas is het systeem nog steeds erg in de war en gebeuren er veel slechte dingen met kinderen die geen ouders hebben. Deze show opende de ogen van veel mensen.

3 Elliot Fletcher voelde 'The Fosters'' dinerscènes waren familiair

Volgens The Advocate zei Elliot Fletcher: "Als we allemaal samen aan tafel zitten, ook al is het een gesimuleerde ma altijd, is het heel familiaal en is het net alsof we gewoon rondhangen. Ja, elke drie minuten moeten we onze mond houden en een scène doen, maar dan kunnen we weer gewoon vrienden zijn."

2 Sherri Saum voelde zich gelukkig om met haar castmates te werken

Volgens The Advocate zei Sherri Saum: "We hebben echt geluk gehad [met de cast]. Het is zeldzaam om zo'n samenhang en plezier in je werk te hebben, vooral wanneer je 16 uur in een keukenscène werkt met kinderen op hun Snapchat en zo." Het is geweldig dat ze het leuk vond om met de cast te werken.

1 'Good Trouble' is een spin-off van 'The Fosters'

Zonder The Fosters hadden we nooit een show als Good Trouble gekregen! Good Trouble is een spin-off van The Fosters en is net zo interessant en net zo leuk om naar te kijken. Tot nu toe heeft het slechts twee seizoenen, maar we hopen in de toekomst meer te zien. Het is een geweldige show over het studentenleven.

Aanbevolen: