De cast van 'The Adam Project' van Netflix, gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'The Adam Project' van Netflix, gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'The Adam Project' van Netflix, gerangschikt op nettowaarde
Anonim

De Sci-Fi/Drama-film, The Adam Project, heeft een met sterren bezaaide cast. Je vraagt je misschien af wat The Adam Project is, en we zijn hier om het je te vertellen.

The Adam Project, volgens de officiële beschrijving, gaat over een tijdreizende gevechtspiloot, Adam Reed, die per ongeluk een noodlanding maakt in 2022, en vervolgens samenwerkt met zijn 12-jarige zelf en zijn overleden vader op een missie om de toekomst te redden. De film zal op 11 maart 2022 op Netflix verschijnen.

Geregisseerd door Shawn Levy (Night at the Museum, Free Guy), The Adam Project sterren Ryan Reynolds, Zoe Saldana, Mark Ruffalo, Jennifer Garner en meer. Aangezien deze film is geclassificeerd als drama, is dit een nieuwe rol voor Reynolds, aangezien hij meestal in komedies speelt, maar het lijkt erop dat dit zal bewijzen hoe veelzijdig hij is.

Hier is de cast van The Adam Project, gerangschikt op vermogen.

9 Walker Scobell - Onbekende netto waarde

Walker Scobell speelt een jonge Adam Reed, die zijn oudere zelf ontmoet om tijdreizen te stoppen. Het Adam Project is zijn eerste rol in een film of tv-show en zijn vermogen is niet bekend. Hij zal echter de hoofdrol spelen in de aankomende film, Secret Headquarters, dus zijn vermogen zou drastisch moeten toenemen. Op slechts 13-jarige leeftijd komt zijn carrière net van de grond.

8 Lucie Guest - $1 - $5 miljoen

Lucie Guest wordt alleen als actrice bestempeld in The Adam Project, dus het is niet duidelijk welke rol ze speelt. Guest is vooral bekend door acteren, regisseren en schrijven van films en tv-shows, waaronder The Chilling Adventures of Sabrina, Hypnotic, iZombie en meer. Haar vermogen is niet publiekelijk bekend, maar sommige websites schatten haar tussen $ 1 en $ 5 miljoen.

7 Braxton Bjerken - $1 - $5 miljoen

Braxton Bjerken speelt Ray Dollarhyde. Over het personage is nog niet veel bekend. Zijn vermogen wordt geschat op tussen de $ 1 en $ 5 miljoen, maar dat is niet bevestigd. Hij staat bekend om zijn hoofdrol in The House with a Clock in its Walls, Thunder Force en Good Girls.

6 Alex Mallari Jr. - $2 miljoen

Alex Mallari Jr. speelt een personage genaamd Christos. Zijn nettowaarde is niet officieel bevestigd, maar veel websites plaatsen hem op een nettowaarde van $ 2 miljoen. Mallari Jr. staat bekend om zijn werk voor tv, waaronder de series Shadowhunters en Ginny & Georgia. Hij speelde in andere film- en tv-rollen, maar die twee zijn zijn grootste, en daarom groeit het vermogen van de 34-jarige nog steeds.

5 Catherine Keener - $8 miljoen

Catherine Keener's vermogen wordt geschat op $ 8 miljoen, volgens Celebrity Net Worth. In The Adam Project speelt ze een onbekend personage, maar ze staat vermeld op de IMDb-pagina van de film. De Academy Award-genomineerde speelde in films als Capote, Being John Malkovich, The 40-Year-Old Virgin, Get Out, Into The Wild en meer.

4 Zoe Saldaña - $35 miljoen

Zoe Saldaña gaat het personage Laura spelen in de film. Haar doel is om te voorkomen dat tijdreizen überhaupt wordt uitgevonden. Volgens Celebrity Net Worth is haar geschatte vermogen $ 35 miljoen. Ze heeft het meeste van dat geld verdiend door haar acteercarrière, waar ze speelde in films als Guardians of the Galaxy en Avengers, Pirates of the Caribbean, Star Trek en Avatar. Het spelen in enkele van de meest winstgevende films aller tijden heeft het vermogen van Zoe Saldaña alleen maar geholpen.

3 Mark Ruffalo - $35 miljoen

Mark Ruffalo speelt Louis Reed, de vader van Adam Reed. Volgens Celebrity Net Worth wordt zijn vermogen geschat op $ 35 miljoen. Hij heeft in veel films geacteerd, geregisseerd, geproduceerd en geschreven, waaronder 13 Going on 30, veel Marvel-films, The Kids Are Alright, Where The Wild Things Are en meer. Hij verdiende naar schatting $ 2 tot $ 3 miljoen om de Incredible Hulk in de Marvel-films te spelen, wat hem zijn grootste salaris opleverde.

2 Jennifer Garner - $80 miljoen

Jennifer Garner's vermogen zou volgens Celebrity Net Worth $ 80 miljoen bedragen. In The Adam Project speelt Garner Ellie Reed, de moeder van Adam Reed. Ze staat ook bekend om haar rollen in vele films, waaronder 13 Going on 30 (waarin ze ook schittert met Ruffalo), Ghost of Girlfriends Past, Valentine's Day, Love, Simon, Yes Day en nog veel meer.

Maar afgezien van haar acteer- en productierollen, heeft de 49-jarige een deel van haar geld verdiend met merkaanbevelingen, waaronder Capital One en Neutrogena. Ze was ook mede-oprichter van haar eigen bedrijf, "Once Upon a Farm", dat biologische babyvoeding verkoopt.

1 Ryan Reynolds - $150 miljoen

Ryan Reynolds speelt de hoofdpersoon, Adam Reed (uit de toekomst), die naar het verleden reist om de toekomst te redden. Volgens Celebrity Net Worth is het vermogen van Reynolds $ 150 miljoen. Uit zijn tijd in Deadpool en vele andere films, waaronder The Proposal, Free Guy, heeft Ryan Reynolds een indrukwekkend vermogen verzameld voor een 45-jarige. Naast acteren in films, was Reynolds te zien in commercials en is hij ook een ambassadeur voor Aviation American Gin, waar hij een niet-gespecificeerd minderheidsbelang bezit. Dit vermogen kan ook worden gedeeld met zijn vrouw, actrice Blake Lively.

Aanbevolen: