Netflix's 'Hype House'-cast van TikTokers gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

Netflix's 'Hype House'-cast van TikTokers gerangschikt op nettowaarde
Netflix's 'Hype House'-cast van TikTokers gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Sinds TikTok sociale media begon over te nemen, heeft het veel mensen geholpen om van normaal naar superberoemd te gaan en een voordeel daarvan is dat het onderdeel wordt van zijn elite-huizen, waaronder 'The Hype House'. Over het algemeen zijn er veel verschillende TikTok-"huizen" die de meeste influencers hebben geholpen bij het rebranden van hun inhoud en het binnenhalen van grote deals, maar van dit grote aantal staat het TikTok Hype House al een tijdje herhaaldelijk aan de top.

Nu vermeld op Netflix, volgt de docu-serie de levens van een groep TikTok-beïnvloeders en laat de wereld het harde werk zien dat achter de schermen is gedaan om de video's te maken die ons de hele dag op TikTok. Het Hype House, gevestigd in LA en opgericht in december 2019 kort na de opkomst van de app, begon in een enorm gebouw in Spaanse stijl dat uitzicht bood op de hele gemeenschap. In juni 2020 verhuisde de groep echter na enkele complicaties naar een nieuwe locatie in Hollywood Hills, en zoals alle eerdere Hype House-bendes herhaaldelijk hebben aangetoond, nemen ze hun luxe niet licht op en dit werd bewezen door hun nieuwe plek. Het nieuwe huis is een landgoed van 12.000 vierkante meter met alle luxe faciliteiten die u maar kunt bedenken.

Op dezelfde manier veranderde hun locatie, evenals de inhoud die ze uitbrachten en sommige van hun leden. Op het hoogtepunt had het huis 21 leden, maar nu zijn de meesten van hen naar hun plaats verhuisd. Zoals verwacht van mensen met zo'n hoge smaak in luxe, doen deze sterren het redelijk goed voor zichzelf en maken ze bedragen die als boven fatsoenlijk worden beschouwd. Dit zijn de rijkste castleden in de nieuwe serie.

9 Chase Hudson's netto waarde is $3 miljoen

Ook bekend als Lil Huddy, is Chase Hudson grotendeels bekend als de influencer die met TikTok-icoon Charli D'Amelio uitging. Hij is ook een van de mede-oprichters van Hype House en krijgt zijn publieke vertegenwoordiging van het WME-talentenbureau. Terwijl hij begon op TikTok om plezier te hebben, heeft Hudson het platform gebruikt om zijn muzikale carrière een kickstart te geven en wordt door het tijdschrift Paper gezien als een integraal onderdeel van het poppunkgenre. Hij heeft een paar hits gehad, waarvan sommige met topcreatievelingen, waaronder Travis Baker en Machine Gun Kelly. Momenteel heeft hij een geschat vermogen van $ 3 miljoen.

8 Nikita Dragun's netto waarde is $3 miljoen

Nikita Dragun is niet alleen een virale TikTok-sensatie, maar ook een YouTube-ster en visagist. Ze staat vooral bekend om haar modellenwerk en haar occasionele ontwerpen. Ze kreeg haar eerste officiële deal via haar YouTube-kanaal en sindsdien is ze getekend door meerdere merken. In het begin van haar tienersterrentijd slaagde Nikita erin om via Snapchat een hele realityserie te filmen op basis van haar leven, genaamd Nikita Unfiltered. Ze won vervolgens een aantal prijzen en richtte een make-uplijn op via het Morphe-label. Het lijkt goed te gaan met de ster, aangezien ze momenteel $ 3 miljoen waard is.

7 Kouvr Annon's netto waarde is $3 miljoen

Voordat TikTok in het spel kwam en het spel veranderde, gebruikte Kouvr voornamelijk Instagram om haar modellentalent te laten zien. Later in 2018 kreeg ze meer aandacht nadat haar foto met grote YouTuber Alex Warren op sociale media kwam. Nu ze in Hype House is, laten we zeggen dat het vanaf nu alleen maar beter voor haar kan worden en een van de manieren waarop dat is begonnen, is via haar salaris. Kouvr heeft momenteel een geschat vermogen van $ 3 miljoen.

6 Alex Warren's netto waarde is $2,5 miljoen

Alex' levenstransformatie is een van de meest indrukwekkende in de lange lijst van influencers die erin geslaagd zijn hun leven te veranderen. De professionele YouTuber ging van slapen in zijn auto naar het creëren van een kanaal met miljoenen volgers en voegde zich bij de gelederen van andere sterren op TikTok. Hoewel hij enorm succesvol is geworden als contentmaker op zowel YouTube als TikTok, richt hij zich momenteel ook op zijn muzikale carrière. Zeggen dat het goed gaat met Alex is een beetje een understatement, want vanaf nu heeft hij een geschat vermogen van $ 2,5 miljoen.

5 Thomas Petrou's netto waarde is $2 miljoen

Thomas Petrou is een excentriekeling en dit werd alleen maar nauwkeuriger nadat werd ontdekt dat hij van Griekse afkomst was, en natuurlijk wilden de vrouwen meer van hem. Hoewel Thomas snel beroemd werd, was het behoorlijk verrassend dat hij niet alleen zijn weg naar het Hype House wist te vinden, maar eigenlijk een van de oprichters van ifs is. Thomas is succesvol geweest als YouTube en TikToker en dit heeft hem geholpen om verschillende advertentie-optredens in de wacht te slepen, die allemaal zijn vermogen hebben opgevoerd tot naar schatting $ 2 miljoen.

4 Larray's netto waarde is $1 miljoen

De oprichter en maker van verschillende virale video's is TikTok-sensatie, Larray. Zijn reis naar het sterrendom begon al lang geleden op Vine, en zijn succes ging door totdat het platform werd gekocht door Twitter, maar kort daarna werd het gedumpt, waardoor verschillende plannen werden stopgezet. Hoewel hij enorm succesvol is en genomineerd werd bij de Streamy Awards in de categorie Break Out Creator of The Year, is hij ook actief bezig met zijn muziekcarrière. Nu heeft Larray een geschat vermogen van $1 miljoen.

3 Sienna Mae Gomez's netto waarde is $1 miljoen

De zeventienjarige, lichaamspositieve TikToker met meer dan 10 miljoen volgers, Sienna Mae Gomez staat al geruime tijd in de schijnwerpers. Haar platform richt zich voornamelijk op het helpen van mensen om de modus comfortabel te maken in wie ze zijn, hoe raar ze ook zijn. Hoewel deze inhoud voor veel mensen als ongewoon kan worden beschouwd, heeft het haar en enkele andere bezigheden ertoe bijgedragen dat ze in totaal $ 1 miljoen heeft verdiend.

2 Jack Wright's netto waarde is $1 miljoen

Jack Wright is een allround entertainer die naam maakte in de industrie met zijn dansmoves op TikTok. Voordat hij zijn grote doorbraak op TikTok kreeg, was hij een Instagram-sensatie en trok hij ook veel publiek, maar de bewerkingsfuncties van TikTok zorgden er natuurlijk voor dat zijn bewegingen er een stuk beter uitzagen. Ook al is hij pas 18, Jack heeft veel van zijn leven gemaakt en is nu $1 miljoen waard.

1 Vinnie Hacker's netto waarde is $800.000

Hoewel alle andere leden van Hype House hun ding leken te hebben gevonden, was het een beetje anders voor Vinnie. De ster begon met het bewerken van korte films en muziekvideo's voor de lol, later ging hij door met het plaatsen van betaalde sporthoogtepunten met het bewerken van optredens op Instagram en YouTube. Nu maakt hij alleen maar video's met lipsynchronisatie, en het heeft hem geholpen om meer dan 12 miljoen fans op alle platforms te krijgen. Vinnie heeft zich ook een paar keer beziggehouden met modellenwerk en nu is hij $ 800.000 waard.

Aanbevolen: