10 gloednieuwe Netflix-originelen toegevoegd in 2021 tot nu toe

Inhoudsopgave:

10 gloednieuwe Netflix-originelen toegevoegd in 2021 tot nu toe
10 gloednieuwe Netflix-originelen toegevoegd in 2021 tot nu toe
Anonim

2021 is al goed van start gegaan voor Netflix, een netwerk dat epische films en tv-shows back-to-back heeft uitgebracht. Veel originele Netflix-films hebben hoge recensies en beoordelingen ontvangen van critici! Veel van de shows zijn binge-watched binnen een tijdspanne van 24 tot 48 uur.

Telkens wanneer Netflix een interessant nieuw tv-programma of nieuwe film aan de line-up toevoegt, wordt het trending op sociale media met duizenden mensen die praten over hoe geweldig elk stukje entertainment werkelijk is. Het is nog maar de maand maart en Netflix heeft tot nu toe al een behoorlijk aantal memorabele films en tv-programma's toegevoegd. Hier zijn enkele van de meest interessante.

10 Originele film: 'Malcolm &Marie'

malcolm_marie
malcolm_marie

Malcolm en Marie is een film met Zendaya in de hoofdrol die de hele weg in zwart-wit blijft. Het zwart-wit kleurenschema van de film draagt bij aan de gedramatiseerde dialoog die plaatsvindt tussen een stel dat op het punt staat hun relatie volledig uit elkaar te zien vallen. Als de man zijn vriendin vergeet te bedanken in zijn speech na zijn filmpremière, breekt de hel los. De hele film richt zich zowel op de diepten van hun relatie als op alle problemen die ze met elkaar hebben.

9 Originele Show: 'Ginny &Georgia'

Ginny & Georgië
Ginny & Georgië

Ginny and Georgia is een geweldige originele Netflix-tv-show die zich richt op een moeder-dochterrelatie die vergelijkbaar is met die van de moeder-dochterrelatie op Gilmore Girls. De moeder raakte als tiener zwanger en lijkt niet veel ouder dan haar tienerdochter! Ze hebben een hechte band, maar ze kunnen het niet altijd met elkaar vinden of zien de zaken niet altijd met elkaar in overeenstemming. De show richt zich op hun hechte relatie die hechter is dan de meeste moeders en dochters.

8 Originele film: 'Moxie'

: Moxie
: Moxie

Amy Poehler zit achter de film Moxie die zich richt op een tienermeisje dat klaar is om op te komen voor haar rechten in een middelbare schoolomgeving die een beetje te overweldigend seksistisch begint te worden. Ze lost in het geheim documentatie en papierwerk in catalogusstijl op om contact te maken met haar vrouwelijke klasgenoten. Zij en andere vrouwelijke studenten op haar school stijgen boven het patriarchaat uit en vechten terug tegen een seksistische, geïnstitutionaliseerde manier van denken op haar middelbare school. De mannelijke pestkoppen op haar school worden eindelijk op hun plaats gezet.

7 Originele show: 'Night Stalker: The Hunt For A Serial Killer'

Night Stalker De jacht op een seriemoordenaar
Night Stalker De jacht op een seriemoordenaar

Tv-programma's met seriemoordenaars zijn altijd erg interessant omdat kijkers willen weten dat de persoon die schadelijke en slechte dingen doet, betrapt wordt! Deze misdaad-docu-serie volgt de heldendaden van de jonge detective Gil Carrillo. Hij werkt samen met een moordonderzoeker genaamd Frank Salerno in hun heldendaden om de beruchte Richard Ramirez op te sporen, die in de jaren '80 door de straten van LA liep.

6 Originele film: 'Pieces Of A Woman'

Stukken van een vrouw
Stukken van een vrouw

Pieces of a Woman is een film om te kijken als je bereid bent om wat tranen te vergieten. Deze film is nogal triest omdat het het verhaal raakt van een vrouw wiens baby overlijdt na een mislukte thuisbevalling. In plaats van haar baby in een ziekenhuis af te leveren, roept ze de hulp in van een verloskundige die helaas niet helemaal weet wat ze doet.

Uiteindelijk ziet ze juridische stappen tegen de verloskundige omdat ze zo radeloos en verwoest is over het feit dat ze haar kind heeft verloren. Na het verlies van haar kind, verliest ze ook haar huwelijk. Shia LaBeouf is de mannelijke hoofdrol.

5 Originele show: 'Fate The Winx Saga'

Winx Club
Winx Club

Fate the Winx Saga werd niet zo goed ontvangen door individuen op sociale media omdat de makers van de show werden beschuldigd van het witwassen van de cast. In plaats van actrices van Aziatische en Latina-afkomst te laten passen bij de tekenfilmpersonages, kozen de makers van de show om de een of andere reden ervoor om blanke actrices op die plaatsen te casten. Ondanks het feit dat de show door velen werd geannuleerd, werd deze toch door tal van anderen bekeken. De show volgt de ideologieën van de felgekleurde animatieserie niet, maar het is nog steeds interessant om te zien.

4 Originele film: 'Rood'

Rood
Rood

Een moordmysterie dat mis is gegaan? Schrijf ons in! Red gaat over een politiemacht die er volledig van overtuigd is dat ze de juiste crimineel hebben aangehouden. Ze hebben het gevoel dat al het bewijsmateriaal is opgestapeld tegen een bepaalde persoon en ze zijn klaar om de zaak te sluiten. Helaas zijn dingen nooit zo eenvoudig! Nieuwe aanwijzingen, tips en hints beginnen op de voorgrond te komen, waardoor de politie opnieuw onderzoek doet naar wat zij aanvankelijk dachten dat het een eenvoudige zaak was.

3 Originele Show: 'Lupin'

Wolvin
Wolvin

Lupin is een mysterieserie uit 2021 die tot nu toe maar één seizoen heeft. Het werd uitgebracht in januari en richt zich op een Franse man die zijn leven leidt door te stelen van anderen. Hij heeft zich jarenlang voorgedaan als gewone, alledaagse heren, maar in werkelijkheid is hij een meester in vermomming die de ins en outs van diefstal kent. Hij weet hoe hij dingen van mensen moet stelen en laat ze achter hun hoofd krabben, zich afvragend wat er is gebeurd.

2 Originele film: 'To All the Boys Always &Forever'

Aan alle jongens voor altijd en voor altijd
Aan alle jongens voor altijd en voor altijd

De derde en laatste film in de To All the Boys I've Loved Before filmfranchise ging in première in februari 2021 en deed het de waterwerken! Dit is een van de meest emotionele, droevige en hartverscheurende films ooit.

Als je aan de film begint, denk je dat het gewoon weer een schattige kleine verliefde tienerroman wordt. Tegen de tijd dat de film afgelopen is, heb je een doos Kleenex doorgenomen en voelt je hart alsof het bijna verbrijzeld is!

1 Originele Show: 'Firefly Lane'

Firefly Lane
Firefly Lane

Veel tv- en filmliefhebbers dachten dat ze Katherine Heigl als actrice niet veel meer zouden zien nadat haar reputatie een paar jaar geleden bergafwaarts ging. Die mensen hadden het mis! Ze is de ster van Firefly Lane, een nieuwe originele Netflix-serie die in februari 2021 in première ging. De show richt zich op twee volwassen vrouwen die vrienden werden toen ze tienermeisjes waren. Het bevat veel flashback-scènes.

Aanbevolen: