The Suite Life of Zack and Cody': wat doet de cast nu?

Inhoudsopgave:

The Suite Life of Zack and Cody': wat doet de cast nu?
The Suite Life of Zack and Cody': wat doet de cast nu?
Anonim

The Suite Life van Zack & Cody was iets speciaals. Niet alleen lanceerde het uiteindelijk de carrières van de Sprouse-tweeling, maar de Disney-sitcomserie bracht voor veel mensen ook een heleboel geweldige herinneringen met zich mee. In het Tipton Hotel in Boston passen twee tweelingen, Zack en Cody, zich aan aan hun nieuwe leven in het chicste en meest luxueuze hotel van de stad, wat een probleem wordt voor de mensen om hen heen.

Het is echter dertien jaar geleden dat de show eindigde in 2008. Veel van de cast, waaronder Dylan en Cole Sprouse, hebben zich op andere dingen gewaagd, zoals modellenwerk en merkonderscheiding. Om het samen te vatten, dit is wat de cast van The Suite Life of Zack & Cody heeft gedaan sinds de show is afgelopen.

10 Brian Stepanek (Arwin Hawkhauser)

Brian Stepanek
Brian Stepanek

Na The Suite Life bleef Brian Stepanek zijn carrière naar nieuwe hoogten tillen. Tijdens zijn tijd bij Disney deelde hij zelfs het podium met mensen als Shia LaBeouf en Megan Fox in de door Michael Bay geregisseerde Transformers-film. De film zelf was een enorme commerciële hit, met een brutowinst van meer dan $ 709,7 miljoen aan de kassa.

Na The Suite Life speelde Stepaneck de rol van Mr. Givens in Young Sheldon en de vader in Nicky, Ricky, Dicky &Dawn van Nickelodeon. Hij vertolkt momenteel het karakter van de vader in de populaire tekenfilm van Nickelodeon, Loud House.

9 Sharon Jordan (Irene)

Sharon Jordan
Sharon Jordan

Helaas zijn er achter een of twee succesvolle acteurs tientallen anderen die deze rekening niet waarmaken. Ondanks haar gedenkwaardige vertolking van Irene in The Suite Life, slaagde Sharon Jordan er niet in om grote titels binnen te halen. Ze is meer gefocust op haar theatrale werken dan op het scherm, aangezien ze jarenlang optrad voor een van de langstlopende toneelstukken in Los Angeles, getiteld Welcome Home, Soldier.

8 Sophie Oda (Barbara Brownstein)

Sophie Oda
Sophie Oda

Sophie Oda is een ander geval van een getalenteerde actrice die onopgemerkt blijft. Nadat hij Disney had verlaten, verscheen Oda in The Big Bang Theory, NCIS: Los Angeles en Brooklyn Nine-Nine voor een kleine cameo-optredens. Naast haar acteerportfolio opende de 29-jarige actrice een depopshop in haar geboorteplaats Silver Lake, Californië.

7 Adrian R'Mante (Esteban Ramirez)

Adrian R'Mante
Adrian R'Mante

Herinner je je Esteban uit The Suite Life nog? Nou, de Florida-acteur lijkt al geruime tijd te genieten van het leven buiten de Hollywood-schijnwerpers. In 2018 stapte Adrian R'Mante in het huwelijksbootje en zei "ik doe" tegen zijn oude vriendin, Mayara Reina, tijdens een privé-maar-magische gelegenheid.

"Magische dag! Bedankt allemaal voor de liefde en steun. Mijn familie is nu verenigd voor het leven en ik kan niet gelukkiger zijn", deelde de acteur op Instagram.

6 Kim Rhodes (Carey Martin)

Kim Rhodos
Kim Rhodos

Na The Suite Life bleef Kim Rhodes, die haar carrière begon met het verschijnen in soapseries, steeds meer indrukwekkende titels aan haar acteerportfolio toevoegen. Ze staat ook bekend om haar vertolking van sheriff Jody Mills in een van de langstlopende series aller tijden, Supernatural. Een spin-off op basis van haar personage was gepland in 2017, maar het idee werd uiteindelijk geschrapt.

5 Phil Lewis (Marion Moseby)

Phil Lewis
Phil Lewis

Phillip Lewis is een verhaal over de Amerikaanse droom. Geboren en getogen in Oeganda, groeide de acteur uit tot bekendheid met The Suite Life en daar stopte hij niet. In feite is de acteur ook een capabele regisseur, die minstens acht afleveringen van The Suite Life aan zijn trackrecord heeft toegevoegd. Nadat de serie tot een einde kwam, ging Phil Lewis verder met de stem van Special Agent Wolfie in Disney's animatieserie, Special Agent Oso. Meest recentelijk heeft Lewis Duper geuit op American Dad.

4 Ashley Tisdale (Maddie Fitzpatrick)

Ashley Tisdale
Ashley Tisdale

Ashley Tisdale's carrière schoot omhoog met The Suite Life of Zack and Cody, maar pas toen ze samen met Zac Efron speelde in High School Musical, tilde ze haar succes naar een ander niveau. Na Disney tekende Tisdale bij Warner Bros en bracht haar debuut Headstrong uit in 2007.

Nu waagt de Symptom-zangeres zich aan het beoordelen van talenten toen ze haar deelname aan de jury van The Masked Dancer aankondigde, samen met Ken Jeong, Paula Abdul en Brian Austin Green. Ashley Tisdale is momenteel zwanger en kan nu elke dag uitgerekend worden met het eerste kind van haar en haar man.

3 Brenda Song (Londen Tipton)

Brenda Song
Brenda Song

Brenda Song, voorheen een kindermodemodel, was al een bekende naam vóór The Suite Life. Daarnaast speelt ze nu de hoofdrol als een van de vaste klanten van Hulu-exclusieve Dollface. Sinds 2017 heeft ze een gelukkige relatie met Macaulay Culkin (ja, hij is die acteur uit de Home Alone-serie).

2 Dylan Sprouse (Zack Martin)

Dylan Sprouse
Dylan Sprouse

Dylan Sprouse beantwoordt ook nog steeds actief telefoontjes van castingbureaus. De helft van de Sprouse-tweeling kwam opdagen en zag er helemaal volwassen uit in de romantische film After We Collided en heeft een nieuw project aan zijn horizon, The Sex Lives of College Girls, een aankomend tienercollege-drama op HBO Max. Hij waagde zich ook aan voice-acting voor videogames, waaronder Square Enix' Kingdom of Hearts III in 2019.

1 Cole Sprouse (Cody Martin)

Cole
Cole

Ongetwijfeld de meest succesvolle Suite Life-alumna, Cole Sprouse, is tegenwoordig vooral bekend als Jughead uit Riverdale. De met een Teen Choice Award bekroonde acteur heeft ook zijn geluk beproefd in podcasting met Borrasca. Het is een wekelijkse, verhalende podcast aangepast van de novelle met dezelfde naam door CK Walker. Na een publiekelijk gedocumenteerde breuk met zijn Riverdale-collega Lili Reinhart, gaat het gerucht nu dat Cole een relatie heeft gehad met het Québécoise-model Ari Fournier.

Aanbevolen: