Zullen Dylan en Cole Sprouse ooit openstaan voor een mogelijke reboot van 'The Suite Life Of Zack & Cody'?

Zullen Dylan en Cole Sprouse ooit openstaan voor een mogelijke reboot van 'The Suite Life Of Zack & Cody'?
Zullen Dylan en Cole Sprouse ooit openstaan voor een mogelijke reboot van 'The Suite Life Of Zack & Cody'?
Anonim

Slechts een paar maanden nadat Cole Sprouse de mogelijkheid van een herstart van Suite Life of Zack and Cody besprak in The Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol, onthulde Dylan Sprouse of hij open zou staan om de geliefde Disney Channel-show nieuw leven in te blazen.

In mei onthulde de Riverdale-acteur (Cole) dat hij een reboot van Suite Life geen goed idee vindt. Hij gaf toe dat hij "niet de grootste fan is van het vervolg en de spin-off."

"Ik denk dat het echt brandgevaarlijk is. Er is een enorm potentieel om die perfecte kleine gouden herinnering aan een programma te vernietigen als je teruggaat en het nieuw leven inblaast", zei hij.

"Kijk, ik ben niet de grootste fan van het vervolg en de spin-off. Ik denk ook dat, als er genoeg tijd verstrijkt, iedereen die terugkomt op zo'n programma - ze niet echt in dezelfde hoofdruimte, dus ze proberen hetzelfde gevoel te vangen dat het in ieder geval in mijn jeugd was, "zei hij.

Hij vervolgde: "Dat soort vreemde tijd van sitcom toen we met vier camera's, live publiek en filmden in Hollywood - ik weet niet hoe het zou voelen."

Ondanks de recente opmerkingen van Cole hebben fans de hoop op een herstart niet opgegeven. De mening van Dylan zou echter wel eens de laatste nagel aan de doodskist kunnen zijn: hij heeft nu ook onthuld dat hij ook geen interesse heeft in een reboot. In een exclusief interview met iHollywoodTV deelde de acteur zijn eigen gedachten.

“Ik denk niet dat we dat zullen doen. Dat was toen gewoon een rol. Ik denk dat je deze reboots vaak ziet gebeuren, en het is een soort fanservice, zei hij.

Ik denk ook dat ze meestal niet zo goed zijn, en een deel van de nostalgie is verdwenen. Ik denk dat de show speciaal blijft in de harten van veel mensen en dat is hoe we het gaan verlaten.”

Afgezien van het niet willen herstarten, onthulde Dylan dat er veel redenen zijn waarom het gewoon niet zou werken, zelfs als ze het zouden willen. Sommige fans speculeren dat hij verwijst naar de ruzie die de broer had met Disney.

In 2017 vertelden de twee aan Vulture dat ze een goed idee hadden voor een vervolg op Suite Life, maar Disney wees het af - en kwam even later bij hen terug met een bijna identieke pitch. Toen de gebroeders Sprous, nu volwassenen, het bedrijf vroegen of ze producenten konden zijn voor de nieuwe show, zei Disney nee. Als reactie daarop verlieten de broers allebei Disney zodra hun contract afliep.

Dylan zei: We waren 18. Als dat niet oud genoeg is om precies te weten wat de show nodig heeft, dan … nou, ik zou het daar niet mee eens zijn. Ik denk niet dat Disney bereid was om met ons samen te werken, echt nooit. Dus stopten we de show.”

Ook al krijgen fans geen reboot van de hitserie, ze kunnen nog steeds genieten van herhalingen. De show kan momenteel worden gestreamd op Disney Plus.

Aanbevolen: