Wat doet A.J. Cook's Life eruit ziet nu 'Criminal Minds' voorbij is?

Inhoudsopgave:

Wat doet A.J. Cook's Life eruit ziet nu 'Criminal Minds' voorbij is?
Wat doet A.J. Cook's Life eruit ziet nu 'Criminal Minds' voorbij is?
Anonim

Criminal Minds is een van de langstlopende shows in de televisiegeschiedenis. De misdaadserie werd genomineerd voor meerdere Emmy Awards terwijl het liep en won verschillende prijzen die door verschillende andere groepen werden uitgereikt. Naast de talloze prijzen lanceerde Criminal Minds de carrières van enkele van Hollywoods favoriete acteurs, zoals Matthew Gray Gubler en Kirsten Vangsness.

Onder die acteurs is A. J. Kok. De Canadese actrice was meer dan 300 afleveringen van de show te zien en hielp seriemoordenaars op te sporen en misdaden op te lossen. Hoewel ze bekend staat om wat werk naast Criminal Minds, was de CBS-serie jarenlang haar belangrijkste optreden en haar belangrijkste claim op roem. Nu de serie officieel is afgelopen (Cook's tijd in de show eindigde en werd jaren geleden hervat, maar daarover later meer), vragen fans zich af wat Jennifer Jareau in het echte leven van plan is. Blijf lezen om erachter te komen wat A. J. Cooks leven ziet er uit nu Criminal Minds voorbij is.

8 Cook's vroege carrière

A. J. Cook is al haar hele leven een artiest. Haar eerste ervaring op het podium was als danseres, waar ze werd opgeleid in jazz, tap en ballet. Ze deed ook mee aan dans, maar besloot uiteindelijk actrice te worden. Hoewel het acteren niet was gelukt, zou ze danseres zijn gebleven. De actrice heeft ook wat tegenslag in het leven gehad. Vanwege een ernstig astigmatisme werd Cook als juridisch blind beschouwd en droeg hij corrigerende contactlenzen. Uiteindelijk onderging ze een operatie om haar zichtprobleem te corrigeren, maar dat was pas veel later in haar leven. Nu ziet de actrice het prima.

7 Haar tijd op 'Criminal Minds'

Cook had een paar andere rollen op televisie voordat ze haar rol in Criminal Minds belandde, maar ze waren lang niet zo prominent als haar rol als Jennifer Jareau bleek te zijn. Cook speelde in de populaire serie voor 302 afleveringen, vertrok na seizoen vijf vanwege bezuinigingen en keerde een paar seizoenen later terug om een castlid te blijven tot de seriefinale. In de show werd haar vertrek geschreven als een gedwongen promotie naar het Pentagon.

Het was makkelijk voor A. J. Cook om ook in haar rol te komen. Ze vertelde aan TV Guide: Ik ben altijd een grote fan van psychologie geweest. Dat is altijd zo interessant voor me geweest.”

6 Het einde van 'Criminal Minds'

Criminal Minds eindigde in 2020 na 324 afleveringen, een van de langstlopende series op televisie. Ondanks het feit dat ze een loyale fanbase hadden, waren schrijvers bang dat de show zou worden geannuleerd en kozen ze ervoor om het zelf te beëindigen, zodat de serie een goed einde zou krijgen. Het beëindigen van de show betekende niet het einde van een baan voor alleen A. J. Kok. Matthew Gray Gubler, Kirsten Vangsness en anderen waren allemaal werkloos toen de serie ook eindigde.

5 Cooks andere hoogtepunten in zijn carrière

Terwijl Criminal Minds zeker A. J. Cook's carrière hoogtepunt tot nu toe, ze speelde ook in andere werken. De actrice had rollen in Final Destination 2, True Calling en 'he Virgin Suicides.

4 Het persoonlijke leven van de kok

A. J. Cook is al 20 jaar getrouwd met haar man Nathan Andersen. De twee ontmoetten elkaar op de universiteit en hebben samen twee kinderen en wonen in Los Angeles. Net als Cook heeft Andersen zelf gezondheidsproblemen gehad. Hij is een overlevende van kanker en is open geweest over zijn strijd op sociale media.

Cook is ook lid van de Church of Latter Day Saints, beter bekend als Mormonen. Er is gemeld dat ze geen rollen zal accepteren die in strijd zijn met haar religieuze overtuigingen. Als dit het geval is, kan het moeilijk zijn om werk te vinden nu Criminal Minds voorbij is.

3 Haar sociale media

A. J. Cook is erg actief op sociale media, met name Instagram. De actrice gebruikt de app voor het delen van foto's om updates te plaatsen over haar gezinsleven en reizen, en over de goede doelen waar ze een passie voor heeft.

2 Haar volgende stappen

Voordat de serie officieel eindigde, was A. J. Cook had al een ander project afgerond, een film genaamd Back Fork, die was geschreven, geregisseerd en geleid door Josh Stewart, haar man op Criminal Minds. Afgezien daarvan is Cook niet erg actief geweest in Hollywood en heeft ze geen aangekondigde aankomende projecten. Afgaande op haar talent en haar cv zal Cook echter in een mum van tijd iets kunnen vinden.

Ondanks haar klaarblijkelijke gebrek aan acteerbanen, lijkt Cook zich bezig te houden met andere projecten die ze promoot op sociale media, zoals de ILFest en een covershoot voor Southbay Magazine. Als ze zou afzien van acteren, zou ze mogelijk de kost kunnen verdienen via sociale media.

1 Haar netto waarde

Dankzij Criminal Minds en haar andere werk heeft A. J. Cook heeft een benijdenswaardig fortuin vergaard, met een bankrekening van $ 5 miljoen dollar. Zelfs als ze een tijdje geen werk kan vinden, of als ze ervoor kiest om dat niet te doen, heeft ze een gewatteerde spaarrekening om op terug te vallen.

Aanbevolen: