Wat heeft Phill Lewis gedaan sinds 'Suite Life Of Zack & Cody'?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Phill Lewis gedaan sinds 'Suite Life Of Zack & Cody'?
Wat heeft Phill Lewis gedaan sinds 'Suite Life Of Zack & Cody'?
Anonim

Er wordt NIET gerend in zijn lobby! Gelukkig voor het geliefde, maar niet-bestaande Tipton Hotel, is Mr. Moseby altijd op de hoogte. Het personage, dat favoriet was bij de fans in de populaire Disney-serie, The Suite Life Of Zack & Cody, werd gespeeld door niemand minder dan Phill Lewis.

De acteur zit al geruime tijd in de entertainmentwereld en maakte naam in 1988 toen hij de rol van Dennis op zich nam in Heathers. Lewis belandde later in The Wayans Bros, Lizzie McGuire en Yes, Dear, om er maar een paar te noemen, voordat hij zijn rol op het Disney Channel belandde.

Terwijl fans dol waren op Adrian R'Mante, Ashley Tisdale en Brenda Song, was het Lewis die de opvallende ster was en later zijn rol op Suite Life On Deck opnieuw vertolkte. Ondanks dat ze een behoorlijke carrière hebben, vragen fans zich af wat de acteur heeft uitgespookt sinds de serie, en het zou je verbazen waar Phill Lewis vandaag staat.

Waar is Phill Lewis vandaag?

Voordat we hem kenden als Disney's geliefde, Mr. Moseby in The Suite Life Of Zack & Cody, had Phill Lewis een aantal hitrollen die teruggaan tot de jaren 80! De doorgewinterde acteur bracht de Disney-serie tot leven met zijn strikte hotelregels waar Zack en Cody, gespeeld door Cole en Dylan Sprouse, zich altijd aan hielden.

De serie begon in 2005 en duurde 3 seizoenen, ondanks dat fans het gevoel hadden dat er zoveel meer was dan dat! De acteur hernam zijn rol na het einde van Suite Life in de spin-off-serie The Suite Life On Deck, waar Marion Moseby weer tot leven kwam, maar deze keer op zee! Het was zijn tijd bij Disney die hem ertoe bracht een passie voor regisseren te vinden, en het begon allemaal met één aflevering!

"Ik regisseerde één aflevering van The Suite Life of Zack and Cody en ze moeten de baan die ik deed leuk hebben gevonden, want ik kreeg toen de kans om negen afleveringen van The Suite Life on Deck te regisseren", deelde Phill met Jim Hill Media in 2011.

"Hoewel ik niet denk dat ik het optreden ooit helemaal zal opgeven, moet ik toegeven dat ik het leuk vind om te regisseren", wat duidt op een mogelijke carrièreverschuiving naar achter de camera staan! Ondanks zijn liefde voor regisseren, bleef Lewis op het scherm verschijnen en veroverde hij zelfs een plek op JESSIE!, waar hij verscheen naast voormalig co-ster, Debby Ryan.

Hoewel de acteur in 2016 een pauze nam van acteren, kwam de acteur vorig jaar weer in de schijnwerpers toen hij verscheen in de korte tv-serie, The Healing Powers of Dude. Phill scoorde vervolgens een plek in Second Team voordat hij een aantal afleveringen landde waarin hij Duper uitte op American Dad!

Phill Lewis' aanvaring met de wet

Voordat Phill Lewis zijn rol bij Disney landde, had de acteur een aanvaring met de wet! In 1991 reed een toen 24-jarige Phill in Potomac, Maryland, toen hij een 21-jarige oppas, Isabel Duarte, dodelijk aanreed, die overleed aan de verwondingen die ze tijdens het ongeval had opgelopen.

De acteur crashte frontaal in de auto van Isabel, wat later werd bewezen omdat het alcoholgeh alte in het bloed van Lewis op dat moment drie keer de wettelijke limiet was. Phill werd vervolgens veroordeeld voor een DUI en doodslag met een motorvoertuig in 1993, en werd later veroordeeld tot "vijf jaar gevangenisstraf, twee jaar proeftijd en 350 uur taakstraf", zegt Distractify.

Phill Lewis bracht een jaar van zijn straf door achter de tralies en dat was allemaal te danken aan zijn betrokkenheid bij zijn werk met een theatergezelschap in de gevangenis dat optrad in gevangenissen, scholen en kerken om de effecten van drugsmisbruik te benadrukken, zijn straf drastisch verminderen.

Gelukkig voor Lewis kreeg zijn carrière kort daarna een boost en was de acteur weer op het goede spoor met zijn carrière en een enigszins herstelde reputatie, vooral na zijn Disney-dagen!

Aanbevolen: