Hier is waarom Cole Sprouse niet zal deelnemen aan een 'Suite Life of Zack and Cody' reboot

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Cole Sprouse niet zal deelnemen aan een 'Suite Life of Zack and Cody' reboot
Hier is waarom Cole Sprouse niet zal deelnemen aan een 'Suite Life of Zack and Cody' reboot
Anonim

Dylan Sprouse en Cole Sprouse beleefden hun grote doorbraak toen ze hoofdrollen kregen in The Suite Life of Zack and Cody van Disney Channel, die liep van 2005 tot 2008 en maar liefst drie seizoenen voortbracht.

De show was alom succesvol en later hadden de tweeling hun spin-off-serie, getiteld The Suite Life on Deck, in 2008. Na de derde en laatste serie in 2011 gingen de gebroeders Sprouse verder en begonnen te werken aan andere projecten buiten Disney, voordat Cole besloot naar de Gallatin School of Individualized Study van de Universiteit van New York te gaan met een vierjarige graad in videogamedesign.

In de afgelopen jaren merkten de twee acteurs dat ze het drukker hadden dan ooit tevoren, met allebei terugkerende rollen in populaire tv-shows, maar te midden van veel netwerk- en Hollywood-studio's die tegenwoordig aan reboots werken, is het ziet eruit alsof Cole en Dylan er delen van willen hebben als Disney erom zou vragen.

De Sprouses zijn niet geïnteresseerd in een 'Suite Life'-reboot

Tijdens een optreden op The Drew Barrymore Show in januari 2021, was Cole erg luidruchtig door te zeggen dat hij zichzelf of zijn broer niet ziet tekenen om te schitteren in een Disney-reboot.

Het gesprek kwam op gang toen Barrymore zich afvroeg wat de 28-jarige voelde over het nieuws van Sex and the City dat terugkeerde op HBO Max, waarop hij zei: Reboots zijn een lastig iets, weet je ?”

“De originele shows wanneer ze succesvol worden, zitten in dit kleine gouden bord van nostalgie en wanneer je het moderniseert en ernaar teruggaat, heeft het de potentie om de oorspronkelijke fanbase echt het recht te ontnemen, dus het is een heel, heel gevoelig ding.”

Vervolgens vertelde hij hoe fans hem vaak vragen of hij het idee zou overwegen om terug te gaan naar Disney, maar zijn antwoord is altijd hetzelfde geweest.

“Ik krijg de hele tijd de vraag of Dylan en ik een Suite Life-reboot gaan doen en ik zeg: ‘Nee, absoluut niet.’”

Hoewel het onduidelijk is of Disney ooit de broers en zussen heeft benaderd voor rollen in een mogelijke reboot, moet je niet vergeten dat The Suite Life of Zack and Cody op een gegeven moment een van de best beoordeelde shows op het netwerk was, het bereiken van vergelijkbare aantallen kijkers als Hannah Montana en That's So Raven.

De show van Cole en Dylan veranderde hen niet alleen in grote kindsterren, het bracht ook de carrières voort van Brenda Song en Ashley Tisdale, die de rol van Sharpay Evans in 2006's High School Musical.

Ze had zo veel tijd nodig met de repetities voor de tweede en derde aflevering dat ze uiteindelijk moest afzien van Suite Life on Deck. Tisdale maakte uiteindelijk maar in één aflevering een cameo.

Bovendien is onlangs ook aangekondigd dat Nickelodeon-ster Jamie Lynn Spears ook een reboot van haar hitshow Zoey 101 aan het ontwikkelen is, waarbij de meeste originele castleden naar verwachting zullen terugkeren voor de vernieuwde versie wanneer deze terugkeert naar TV-schermen in de nabije toekomst.

"Het was gewoon een overweldigende hoeveelheid mensen die om wat 'Zoey'-content vroegen', vertelde Spears in oktober 2020 aan CNN. Ik zei dat we ze iets moesten geven. Dus ik begon te denken dat we het nummer misschien niet opnieuw kunnen doen? Een reünie van een mini-reboot in 3 minuten en 30 seconden."

Hoewel veel kindsterren de kans om aan een reboot te werken willen verzilveren, zijn de Sprouses niet geïnteresseerd, en als je bedenkt hoe druk deze jongens de afgelopen jaren hebben gehad, is het niet moeilijk te zien waarom.

Cole, in het bijzonder, heeft veel succes gehad met het spelen van Jughead Jones in de altijd zo populaire CW-serie Riverdale, die tot nu toe in meer dan 70 afleveringen is verschenen.

Hij had ook een terugkerende rol in de tv-serie Borrasca in 2020, slechts een jaar na de hoofdrol in de drama-romanfilm Five Feet Award.

Zijn broer Dylan heeft zich ook bezig gehouden met de hoofdrol in de tv-serie dewlover420's Vloog, de film After We Collided uit 2020, en hij zal naar verwachting de hoofdrol spelen in de komende Tyger Tyger en Turandot.

Volgens Celebrity Net Worth heeft Cole een vermogen van $ 8 miljoen opgebouwd, terwijl het gerucht gaat dat Dylan een fortuin van $ 10 miljoen heeft vergaard.

Met de manier waarop zijn carrière op dit moment verloopt, zullen die cijfers de komende jaren zeker omhoogschieten - vooral als Riverdale zo succesvol blijft als in de afgelopen vier jaar, sinds de komst op Netflix.

Aanbevolen: