De cast van 'Superbad': waar zijn ze nu?

Inhoudsopgave:

De cast van 'Superbad': waar zijn ze nu?
De cast van 'Superbad': waar zijn ze nu?
Anonim

Superbad was een coming-of-age-komedie die in 2007 werd uitgebracht en die sindsdien een vaste waarde is geworden die tot op de dag van vandaag wordt bekeken en bewonderd. De film speelde enkele van de grootste namen van Hollywood, waaronder Seth Rogen, Jonah Hill en Emma Stone, om er maar een paar te noemen.

De film zelf lanceerde de carrières van zijn leidende cast, zo veel dat twee Superbad-sterren sindsdien zijn uitgegroeid tot Academy Award-genomineerde acteurs. Met het succes van de cast zijn fans nu nieuwsgierig naar wat hun favorieten vandaag hebben gedaan. Hoewel we weten dat Seth Rogen een enorme carrière in comedy had, terwijl Michael Cera een rustiger pad insloeg, wat hebben de andere castleden sindsdien gedaan? Laten we het uitzoeken!

10 Jonah Hill

Jonah Hill, die meeschreef aan de hilarische film, speelde de rol van Seth, die in het echte leven losjes was gebaseerd op filmco-schrijver Seth Rogen. Hoewel hij bekend stond om zijn rollen in films als The 40-Year-Old Virgi n en Knocked Up, was Superbad gemakkelijk de rol die hem naar internationale faam en succes katapulteerde.

Tegenwoordig is Jonah niet alleen een voor een Academy Award genomineerde acteur, maar hij is ook van voor de camera naar achter de schermen gegaan als schrijver en regisseur. De ster schreef en regisseerde de film Mid90s in 2018 en was de co-executive producer van de film, Beastie Boys Story

9 Michael Cera

Michael Cera speelde de rol van Evan in Superbad, dat was gebaseerd op de andere co-schrijver van de film, Evan Goldberg. Voorafgaand aan zijn tijd in de hilarische film, was Cera algemeen bekend door zijn tijd in de populaire comedyserie van Fox, Arrested Development.

Hoewel Cera niet zo actief is geweest in de entertainmentindustrie als veel van zijn Superbad-collega's, is hij nog steeds een succesvolle tv- en filmacteur. Naast dat hij tot 2019 deel uitmaakte van de AD-cast, kreeg Michael rollen in films zoals Sausage Party, The Lego Batman Movie en This Is The End, om er maar een paar te noemen.

8 Seth Rogen

Seth Rogen nam de rol van officier Michaels op zich, waarin hij samen met co-ster Bill Hader optrad. De acteur was oorspronkelijk bedoeld om de rol van Seth te spelen, maar tegen de tijd dat de film werd gemaakt, vond Rogen dat hij te oud was. Nadat ze samen met Jonah Hill in de films The 40-Year-Old Virgin en Knocked Up verschenen, herenigde het duo zich voor de succesvolle komediefilm.

Seth had een ongelooflijk succesvolle carrière in de film met in de hoofdrol de films Pineapple Express, This Is The End en Bad Neighbours. In 2014 schreef, produceerde en regisseerde Seth The Interview, een film die de krantenkoppen haalde vanwege zijn vertolking van Noord-Korea. De meest recente rol van de acteur was in de live-action remake van The Lion King, waarin hij niemand minder dan Pumba uitte.

7 Christopher Mintz-Plasse

Christopher Mintz-Plasse speelde de iconische rol van niemand minder dan Fogel, die later algemeen bekend werd als zijn ID-alias, McLovin'. Dit was de allereerste professionele acteerrol van de acteur, die hem naar het sterrendom katapulteerde.

Na zijn tijd bij Superbad speelde Mintz-Plasse in een aantal films zoals Role Models, Kick-Ass, Pitch-Perfect en This Is The End. Christophers meest recente rol was in het comedy-drama Promising Young Woman uit 2020, waarin hij speelde naast grote namen als Bo Burnham, Laverne Cox en Carey Mulligan. Sindsdien vragen fans zich af wat Christopher heeft uitgespookt, aangezien hij sindsdien nog nergens in te zien is!

6 Bill Hader

Bill Hader speelde de rol van agent Slater tegenover Seth Rogen in de hilarische film. De acteur werd voor het eerst bekend als castlid op NBC's Saturday Night Live terwijl hij naast Seth verscheen in Knocked Up.

Bill Hader verscheen vervolgens in een hele reeks succesvolle films zoals Inside Out, Finding Dory en Trainwreck, waarin hij de liefdesbelang speelde van filmleider en scenarioschrijver Amy Schumer. Onlangs verscheen Bill in de klassieke horrorfilm It Chapter 2 en de Disney Plus-vakantiefilm Noelle.

5 Martha MacIsaac

Martha MacIsaac speelde de rol van Becca, Evan's crush in de hitfilm. Voordat ze bij de cast van Superbad kwam, verscheen de actrice in een handvol televisieshows en tv-films, waaronder haar rol in het CBC-drama, Emily Of New Moon.

De ster is nog steeds erg betrokken bij acteren en is verschenen in Unicorn Store en What Keeps You Alive. Meest recentelijk belandde Martha in Grieks, 1600 Penn en de gesyndiceerde serie, The Pinkertons, om er maar een paar te noemen.

4 Emma Stone

Emma Stone speelde tegenover Martha MacIsaac als Jules, Seth's crush. De film was de allereerste van Emma Stone, aangezien ze daarvoor slechts aan een aantal tv-shows had gewerkt. Na haar tijd samen met Michael Cera en Jonah Hill te hebben gewerkt, verscheen Stone in Easy A, Zombieland en Crazy, Stupid, Love.

Vandaag is de ster een Academy Award-winnende actrice voor haar rol in La La Land. Emma is nu klaar om de titulaire Disney-rol van Cruella de Vil op zich te nemen in Cruella.

3 Dave Franco

Dave Franco is misschien maar in één scène in de hitfilm verschenen, het blijft de rol die hem naar het sterrendom bracht. Terwijl zijn oudere broer, James Franco, destijds algemeen bekend was, is Dave's rol als een van Seth's klasgenoten er een die fans niet zijn vergeten.

Sindsdien is Dave een begrip geworden in films zoals 21 Jump Street, Friday Night en beide Bad Neighbours-films naast Seth Rogen. Vandaag is Dave getrouwd met collega-actrice Alison Brie, die bekend staat om haar rollen in Community en Mad Men.

2 Joe Lo Truglio

Joe Lo Truglio nam de rol aan van Francis, een enge chauffeur die Seth en Evan meeneemt naar hun huisfeest! Lo Truglio was algemeen bekend vóór zijn tijd op Superbad, aangezien hij al was verschenen in The State en Wet Hot America Summer samen met David Wain en Michael Ian Black.

De ster herenigde zich later met Seth Rogen in Pineapple Express voordat hij de rol van Charles Boyle in de populaire comedyserie Brooklyn Nine-Nine kreeg.

1 Kevin Corrigan

Terwijl Seth en Evan weer een huisfeest organiseren om hun drank te stelen, komen ze Mark tegen, gespeeld door niemand minder dan Kevin Corrigan. De acteur is vooral bekend door zijn hoofdrol als Uncle Eddie in de Fox-serie, Grounded For Life.

Naast zijn korte, maar iconische rol in Superbad, heeft Kevin gedurende zijn carrière een scala aan gangster-achtige rollen op zich genomen, waarbij hij zelf rollen belandde in films als The Departed, Bad Boys, Seven Psychopaths en True Romantiek. Net als zijn mede-Superbad-co-sterren, herenigde Kevin zich met Seth en Joe in de komedie, Pineapple Express.

Aanbevolen: