Waar is Becca nu van 'Superbad'?

Inhoudsopgave:

Waar is Becca nu van 'Superbad'?
Waar is Becca nu van 'Superbad'?
Anonim

Met een klein budget van $20 miljoen werd 'Superbad' een sensatie, die zo veel carrières op gang bracht, waaronder Emma Stone, Jonah Hill en Michael Cera.

Een creatie gemaakt door Seth Rogen en Evan Goldberg, de film floreerde aan de kassa en bereikte $ 170 miljoen. Zijn erfenis is vandaag de dag nog steeds voelbaar, het is een klassieker waar fans naar kunnen blijven kijken op Netflix.

Een van de andere hoofdpersonen in de film was Michael Cera's liefdesbelang in de film, Becca, ook bekend als de Canadese actrice Martha MacIsaac. Ze speelde een geweldige rol in de rol en geloof het of niet, voorafgaand aan het optreden had ze niet veel komedies gespeeld. Ze houdt vooral van het serieuze filmgenre, samen met theaterwerk.

De film veranderde haar carrière en ze bleef zeer actief na het succes. Hoewel ze de afgelopen jaren een stap terug heeft gedaan uit de schijnwerpers om zich op andere dingen te concentreren. We zullen bespreken wat die dingen zijn, samen met haar indrukken bij het filmen van de film waar iedereen haar om herinnert.

Ze wist niet dat het een hit zou worden

In de entertainmentindustrie weet je het maar nooit. Dat is wat er gebeurde met Martha, die echt niet had verwacht dat de film zo'n hit zou worden. Hoewel ze wel toegeeft dat het geweldig was om te fotograferen tijdens haar interview met She Said Media Said.

"Ik wist het helemaal niet toen we het aan het filmen waren. Ik denk niet dat je ooit weet dat je iets gaat maken dat een popicoon wordt. Dus ik denk niet dat iemand van ons het wist dat ging erin. Terwijl we aan het filmen waren, wisten we dat we een heel grappige film aan het maken waren die ons allemaal aan het lachen maakte en die we allemaal zouden willen zien, maar ik denk niet dat we enig idee hadden."

Naast het succes van de film kon Martha verschillende hechte relaties onderhouden. In de jaren die zouden volgen, zouden we naast Emma Stone verschillende foto's op haar sociale media zien. De twee groeiden erg naar elkaar toe en ze onthulde dezelfde vriendschappen met veel van de andere cast.

"Ja! Emma en ik zijn nog steeds erg close. We hebben een paar jaar samengewoond nadat we klaar waren met fotograferen. Ze is een van mijn allerbeste vrienden, dus zij en ik houden echt contact. Ik zie Seth [Rogen] en Evan Goldberg ook, die het schreef. Ik zie hem nogal wat. Ik zie Jonah en Michael niet zo vaak, maar ja, we komen elkaar soms tegen. Het was geweldig. Het zijn allemaal geweldige mensen en nog steeds goede vrienden van mij."

Na het succes van de film bleef MacIsaac behoorlijk actief en nam hij rollen op zich in zowel tv als film. De afgelopen jaren heeft ze echter de nadruk gelegd op het opbouwen van een andere kant van haar leven.

Een gezin stichten

Tot 2018 maakte Martha heel consequent een film of tv-programma. Ze deed ook wat voice-over voor 'Family Guy' en maakte een cameo als Patty, een luchthavenomroeper.

Onder haar vele filmprojecten, waaronder 'Unicorn Store', 'What Keeps You Alive', 'Dead Before Dawn' en een reeks andere minder bekende indie- en korte films.

Tegenwoordig ligt haar grootste focus op het moederschap en verwelkomt ze haar eerste kind in de herfst van 2019. Gezien de inhoud via haar sociale-mediapagina, gaat ze helemaal over het nieuwe hoofdstuk in haar leven, weg van de grote camera's.

Ondanks haar nieuwe pad vierde ze in oktober het 'Superbad'-jubileum en maakte opnieuw contact met haar voormalige castmates.

Martha zal haar tijd voor het maken van de film zeker niet vergeten. Ze verklaarde dat dit verreweg haar grootste rol was en dat ze tijdens het filmen veel plezier uit de kleine dingen haalde, zoals gewoon een vlieg op de muur zijn op de set tijdens de opnames van de film.

"Ik zou naar de set gaan, zelfs op dagen dat ik niet aan het werk was. Zelfs als je niet aan het werk was, was je daar om rond te hangen en te kijken wat er aan de hand was. Dus dat was echt een geweldige ervaring voor mij "Het was het eerste waar ik ooit aan heb gewerkt hier in Los Angeles. Ik heb een paar snelle vrienden en relaties gemaakt. Ik heb nog nooit aan een komedie gewerkt, dus ik was gewoon een beetje aan het leren en nam het allemaal in me op terwijl ik ging, wat geweldig was.""

Wie weet of ze ooit een comeback zal maken naar film of televisie, voorlopig ziet ze er erg tevreden uit als een trotse moeder.

Aanbevolen: