De cast van VH1's 'Mob Wives': waar ze nu mee bezig zijn

Inhoudsopgave:

De cast van VH1's 'Mob Wives': waar ze nu mee bezig zijn
De cast van VH1's 'Mob Wives': waar ze nu mee bezig zijn
Anonim

Toen het in 2011 op VH1 debuteerde, werd Mob Wives het nieuwe gesprek van reality-tv. De show was gericht op vrouwen die verbonden waren met de maffia-levensstijl op Staten Island, of het nu hun huidige of voormalige echtgenoten, vaders of ooms zijn. Hoewel sommigen dachten dat het vergelijkbaar zou zijn met The Real Housewives voordat het in première ging, leek het helemaal niet op wat je ziet in de populaire Bravo-franchise. Of er nu verbale ruzies waren of kattengevechten, de cast van Mob Wives wist hoe ze tv-kijkers moesten vermaken.

Eind 2015 kondigde VH1 aan dat het komende zesde seizoen het laatste van de show zou zijn, hoewel de maker van de show Jennifer Graziano (die ook de zus is van castlid Renee Graziano) heeft geprobeerd het terug te brengen en interesse heeft getoond in opnieuw opstarten. Daarnaast beweerde Renee in juni 2021 ook dat er een mogelijke reboot in de maak was om volgend jaar op Paramount+ te worden uitgezonden. Of de show nu opnieuw wordt opgestart of een herinnering blijft, hieronder is een lijst van wat de "Mob Wives" hebben gedaan sinds het einde van de show in maart 2016.

6 Karen Gravano vervolgde haar reality-tv-pad

In de maanden na de seriefinale van Mob Wives, verschenen Karen Gravano en haar toenmalige vriend Giovan (bekend van "Storm") in het achtste seizoen van WEtv's Marriage Boot Camp: Reality Stars. De twee gingen uiteindelijk uit elkaar, omdat werd gemeld dat Gravano aan het daten was met een oude vriend Xavier Williams, die momenteel een levenslange gevangenisstraf uitzit voor het hebben van 50 gram cocaïne.

Haar voormalige gangstervader Sammy "The Bull" Gravano werd in september 2017 na bijna 15 jaar vrijgelaten uit de gevangenis. In 2020 verschenen Gravano, haar dochter Karina en vader Sammy op MTV's Families of the Mafia, waarin Karen wordt ook gecrediteerd als uitvoerend producent. De show richt zich op degenen die verband houden met degenen die betrokken zijn bij mobs op Staten Island die de maffiawereld vermijden en proberen een normaal leven te leiden. In de show is te zien hoe Gravano probeert Williams te helpen vrijgelaten te worden.

5 Carla Facciolo blijft uit de schijnwerpers

Terwijl de andere castleden zich waagden aan andere realityshows of zakelijke ondernemingen na het einde van de show, lijkt het erop dat Carla Facciolo ervoor gekozen heeft zich stil te houden. Ze heeft echter een aantal eigen producten op de markt gebracht, zoals zeep- en badproducten en haar eigen Prosecco-wijn. Hoewel ze zich wat onopvallender heeft gehouden, blijft ze in contact met een paar andere castleden, met name Renee Graziano en Karen Gravano.

4 Drita D'Avanzo bracht muziek uit en kreeg te maken met juridische problemen

Drita D'Avanzo staat bekend om haar humeur en frequente fysieke woordenwisselingen en werd een favoriet bij de kijkers. In 2017 nam ze deel aan VH1's Scared Famous, een show waarin vroegere en huidige realitysterren van het netwerk deelnemen aan horror-thema-uitdagingen om geld te verdienen voor het goede doel. Het jaar daarop bracht ze een single uit met de titel "Slap a Bh" onder de naam Lady Boss.

Voorheen, na de dood van castlid Angela "Big Ang" Raiola in 2016, was ze te zien in een nummer "Big ANGel" van JoJo Pellegrino, waar ze Ang in haar vers bracht. Kort voor Kerstmis in 2019 werden Drita en haar man Lee gearresteerd en beschuldigd van bezit van drugs en vuurwapens. Hoewel de aanklachten van Drita twee maanden later werden ingetrokken, pleitte Lee schuldig en keerde terug naar de gevangenis, waar hij in augustus 2020 aan zijn straf van 64 maanden begon. Op sociale media werd ze populair met haar voice-overs terwijl ze virale video's bekeek, die ze "StorytimeWithDrita" noemt."

3 Natalie Guercio begon haar eigen cosmeticalijn en begon te acteren

Bekend om haar vetes met collega-castleden Renee Graziano en Karen Gravano (met wie ze allebei fysieke ruzies had), seizoen vier nieuwkomer Natalie Guercio had geen probleem om haar mening te uiten en zichzelf te verdedigen tegen beschuldigingen en bedreigingen van de ander meisjes. Eind 2019 lanceerde Guercio Natalie Elise Beauty, een lijn van dierproefvrije cosmetica en haarverzorgingsproducten. Naast haar eigen cosmeticalijn, waagde ze zich ook aan acteren en verscheen ze in de Amazon Prime-serie Gravesend in 2020.

2 Renee Graziano ging van reality-tv-ster naar oma en nu verloofde

Een paar maanden nadat Mob Wives eindigde, nam Renee Graziano deel aan het 18e seizoen van Celebrity Big Brother in het Verenigd Koninkrijk en eindigde op de derde plaats. Graziano's worsteling met depressie en middelenmisbruik werd duidelijker in het derde seizoen van de show, waarin ze naar een afkickkliniek in Florida ging. Ze keerde terug naar een afkickkliniek na de afsluiting van de show en na de geboorte van haar kleinzoon in april 2017, loofde ze hem voor het overwinnen van haar problemen uit het verleden. Ze vertelde Life & Style dat ze zich "dankbaar en vredig" voelde.

Ze is nu een grootmoeder van twee, aangezien haar zoon AJ in november 2020 een dochter verwelkomde. In oktober 2021 maakte Graziano haar verloving bekend met oude vriend Ro Dollah, eigenaar van een platenlabel naar zijn eigen naam. Ze verdeelt nu haar tijd tussen Staten Island en Houston, de geboorteplaats van haar verloofde.

1 Angela 'Big Ang' Raiola verloor helaas haar strijd tegen kanker

Toen ze zich in het tweede seizoen bij Mob Wives voegde, werd Angela Raiola (bekend als "Big Ang") een favoriet bij de fans, ze verscheen in verschillende talkshows en verscheen zelfs in het off-Broadway-toneelstuk My Big Fat Gay Italian Wedding. Haar populariteit leverde haar twee spin-offs op van VH1, Big Ang uit 2012 en Miami Monkey uit 2013, waarvan de laatste zich richtte op het openen van een nieuwe bar in de omgeving van Miami.

In het laatste seizoen van de show waren de gezondheidsproblemen van Big Ang haar belangrijkste verhaallijn, evenals haar huwelijksproblemen met haar echtgenoot Neil Murphy. Helaas stierf Big Ang op 17 februari 2016 aan longkanker in stadium vier. Haar dood was een tragedie voor de reality-tv-wereld en kijkers, waarbij sommige castleden haar hulde brachten via sociale media.

Aanbevolen: