De cast van 'The Real World: Key West': waar zijn ze nu?

Inhoudsopgave:

De cast van 'The Real World: Key West': waar zijn ze nu?
De cast van 'The Real World: Key West': waar zijn ze nu?
Anonim

Gedurende 33 seizoenen werden fans van reality-televisie getrakteerd op een van de meest unieke concepten in het genre. Begin jaren '90 bedachten producers Mary-Ellis Bunim en John Murray The Real World, een show over een paar vreemden die samen in een huis in één stad wonen en gefilmd worden.

Het laatste seizoen werd uitgezonden in 2019, hoewel er een aantal reüniespecials zijn geweest, waaronder de New York Homecoming op Paramount+ vorig jaar. De echte wereld wordt over het algemeen gezien als het bepalende concept van moderne reality-tv. In de loop van zijn 27-jarige ambtstermijn op MTV heeft de show een aantal echt opvallende momenten gehad, met een aantal echt opvallende castleden.

Melinda Collins van The Real World: Austin is een van de mensen wiens leven volledig is veranderd na hun tijd in de show. Dat specifieke seizoen was een grote favoriet bij de fans, net als seizoen 17 - The Real World: Key West. Het seizoen werd gefilmd in Key West, Florida en had in totaal zeven castleden. Dit is wat elk van hen vandaag van plan is.

7 Zach Mann is een filmregisseur

De in Washington geboren Zach Mann kwam net van de communicatieschool toen hij werd gecast in The Real World: Key West. In de 16 jaar die zijn tijd bij de show hebben gevolgd, heeft hij zich weten te vestigen als een volwaardige filmproducent, regisseur en fotograaf. Hij heeft titels geproduceerd als Low Low, Birthday Boy en 1-800-Hot-Nite.

Mann worstelde in het verleden met zijn gewicht, maar hij is er ook in geslaagd dit achter zich te laten. Hij woont momenteel in Los Angeles.

6 Controverse heeft Svetlana Shusterman gevolgd

Toen ze voor het eerst bij de cast kwam, werd de toen 19-jarige Svetlana Shusterman de 'gekke Russische meid' genoemd. Ze is trouwens geboren in Oekraïne, maar groeide op in Richboro, Pennsylvania. Ze was een pre-med student toen ze op The Real World ging.

Drama en controverse zijn haar na de show blijven volgen. Een paar jaar later werd ze gearresteerd wegens wanordelijk gedrag. Ze diende ook een straatverbod in tegen muzikant Brandon Boyd wegens stalking. Shusterman noemt zichzelf vandaag eenvoudigweg 'Artiest' op haar LinkedIn-pagina.

5 Jose Tapia leeft het rustige leven

Jose Tapia is een van de castleden van The Real World die heeft besloten een rustig leven te leiden. Over het algemeen aangeduid als 'The Don' door zijn vrienden, was Tapia's optreden in de show behoorlijk actueel, aangezien hij naar verluidt uit een achtergrond kwam die 'omringd werd door drugs en geweld'.

Vandaag is Tapia de wereld van makelaardij ingegaan en bezit hij ook een aantal huurwoningen. Zijn IMDb-profiel heeft ook een record van hem in twee kleine filmrollen.

4 Tyler Duckworth werkt bij speciale evenementen

Voormalig atleet Tyler Duckworth is een van de meest memorabele personages uit The Real World: Key West. Op het moment van zijn betrokkenheid bij de show, was hij gericht op het bereiken van de Olympische Spelen als zwemmer, maar een ongeluk maakte een einde aan die dromen. Tyler werd een vaste klant op MTV's The Challenge, meest recentelijk te zien in All Stars seizoen 2.

Behalve dat hij een belangrijke fitnessliefhebber blijft, werkt Duckworth momenteel als consultant voor speciale evenementen bij de Long Beach Museum of Art Foundation in Californië.

3 Paula Meronek vond nuchterheid en stichtte een gezin

In tegenstelling tot het geval met de cast van The Real World: Austin, waar sommige cast-mates onderling begonnen te daten, zijn alle liefdesbelangen voor deelnemers aan The Real World: Key West van buiten de show gekomen.

Dat is zeker het geval geweest met Paula Meronek, die in 2014 trouwde met haar partner Jack Beckert. Ze hebben samen drie kinderen. Meronek heeft een verleden van middelenverslaving, maar iets meer dan twee jaar geleden vierde ze zeven jaar nuchterheid. Na haar tijd bij Real World werd Paula Meronek ook een populair castlid in 10 seizoenen van The Challenge, waarvan ze er twee won.

2 Janelle Casanave blijft meer reality-tv doen

Het is een veelvoorkomend thema voor veel van de castleden van The Real World om in andere realityshows te spelen, vooral die onder de vlag van Bunim/Murray Productions. Janelle Casanave is een van hen, die het goed heeft gedaan in programma's zoals The Challenge en The Challenge: All Stars.

Casanave's record is behoorlijk indrukwekkend, want ze won The Inferno 3, het 14e seizoen van The Challenge in 2007. Toen ze terugkeerde voor de All Stars-editie in 2021, was ze een van de twee finalisten die het verloor van de uiteindelijke winnaar Jonna Mannion, uit The Real World: Cancun.

1 Johnny 'Bananas' Devenanzio is nieuw vrijgezel

Net als Janelle is Johnny Devenanzio een andere ster uit The Real World die na zijn seizoen enorm veel succes heeft gehad, vooral in The Challenge. Devenanzio, die in zijn vroege dagen in de show 'Johnny Bananas' werd gedoopt, was te zien in in totaal 20 seizoenen van de competitieshow.

Daarvan heeft de Californiër er in totaal zeven gewonnen en was hij in nog eens twee seizoenen finalist. Hij had een beroemde relatie met Big Brother: Over the Top-deelnemer Morgan Willett, maar ze gingen in september vorig jaar uit elkaar na bijna twee jaar samen. Dankzij zijn succes als reality-tv-persoonlijkheid bij MTV is de carrière van Johnny Bananas nog verder tot bloei gekomen. Hij werd de gastheer van NBC's Celebrity Sleepover en 1st Look, waar hij overal naartoe reist om nieuwe dingen te ervaren.

Aanbevolen: