Alles wat we weten over de hartbiopic

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de hartbiopic
Alles wat we weten over de hartbiopic
Anonim

Toen Ann en Nancy Wilson als kinderen luchtgitaarshows gaven in hun woonkamer, hadden ze waarschijnlijk nooit gedacht dat er ooit een speelfilm over hun leven en carrière zou komen. Ze hadden nooit kunnen voorspellen hoe groot Hart zou worden. Maar nu, meer dan 50 jaar later, kijken de zussen hoe een script wordt geschreven en ontwikkeld, details over hun persoonlijke leven worden doorgespit en geperfectioneerd. Ze kijken naar actrices die auditie doen om ze te spelen, een bizarre ervaring op zich.

Er wordt reikhalzend uitgekeken naar de biopic Heart en naarmate er meer details naar boven komen, wordt de film steeds aantrekkelijker. In de voetsporen van recente biopicsuccessen zoals Bohemian Rhapsody (Queen, natuurlijk) en Rocketman (Elton John), zal de Heart-film hetzelfde rijke verhaal proberen vast te leggen, met dezelfde grit en scherpte die Heart-songs zelf oproepen. Het kan nog even duren voordat de film uitkomt, dus we hebben iets om je tegen te houden tot die tijd. Dit is alles wat we weten over de Heart-biopic.

10 Het is geschreven en geregisseerd door Carrie Brownstein

Het is moeilijk om je een beter persoon voor te stellen om deze film tot stand te brengen dan Carrie Brownstein, de oproerkraaier van Sleater-Kinney-faam en de helft van het komische genie achter Portlandia, de succesvolle sketchshow van IFC. Ze waagt zich onlangs aan regisseren, met grote televisiecredits zoals Shrill, Mrs. Fletcher en Search Party. Met de perfecte rockgevoeligheid en grondige kennis van het genre en de industrie, en niet te vergeten wortels in dezelfde Pacific Northwest-rockscene als Heart, zijn Ann en Nancy Wilson in bekwame handen bij Carrie Brownstein die schrijft en regisseert.

9 Ann en Nancy zijn enthousiast

www.instagram.com/p/CODwb_gnNoq/

Geen zure gevoelens hier. De Wilson-zussen doen mee aan de film en zijn er enthousiast over. Hoewel ze misschien geen deel uitmaken van de dagelijkse operaties of het filmen, worden ze zeker op de hoogte gehouden en vanaf de zijlijn gretig toegekeken terwijl beslissingen worden genomen en de productie samenkomt. Het lijkt erop dat ze wat creatieve inbreng hebben, wat geweldig is - we willen het echte, authentieke Hartverhaal!

8 …Maar ze praten tegenwoordig niet veel

Hoewel beiden hun enthousiasme over de film hebben uitgesproken, hebben Ann en Nancy niet veel meer contact. Dit gaat terug tot een incident in 2016 toen Ann Wilson's echtgenoot, Dean Wetter, werd gearresteerd voor het mishandelen van Nancy's 16-jarige tweelingzonen tijdens een Heart-show in Washington. De relatie tussen de zussen is sindsdien gespannen en het is onduidelijk of deze film hen dichter bij elkaar brengt of verder uit elkaar drijft.

7 COVID vertraagde productie

Zoals zoveel films en tv-shows, gooide COVID een grote moersleutel in de productie, en het filmen is nog steeds niet begonnen. In december was Carrie Brownstein nog bezig met het herschrijven van het script, dus het is waarschijnlijk dat de opnames later dit jaar kunnen beginnen. Carrie Brownstein kan wat ons betreft haar tijd nemen. Je kunt genie niet haasten!

6 Casting is nog niet beslist - maar het is niet Anne Hathaway

Er is nog geen woord over belangrijke castingbeslissingen, maar we kennen één persoon die dat niet is. Anne Hathaway werd ingezonden als Ann (Wilson) en was naar verluidt erg geïnteresseerd, maar Ann vond dat ze niet helemaal gelijk had. Wie het ook is, in zowel de rollen van Nancy als Ann, moet behoorlijk grote karbonades hebben om zulke iconische figuren te spelen. "Ik ben net zo enthousiast om erachter te komen als jij," vertelde Ann aan Stereogum.

5 Zingen versus lipsynchronisatie is tot nu toe onbeslist

Die castingbeslissingen kunnen van invloed zijn op andere belangrijke beslissingen voor de productie, zoals of de actrices wel of niet zullen zingen of lipsynchronisatie. Taron Egerton zong in Rocketman, terwijl Rami Malek lip synchroniseerde in Bohemian Rhapsody. Jammer dat Anne Hathaway al uit de running is - ze zou zeker de taak hebben gehad om het zelf te doen, zoals ze zo krachtig deed als Fantine in Les Miserables uit 2012.

4 Het zal zwaar putten uit details uit 'Kicking and Dreaming'

Kicking and Dreaming, het boek dat Ann en Nancy samen schreven over hun opkomst tot roem en het daaropvolgende succes, zal dienen als bronmateriaal voor een groot deel van de film. Het boek documenteert intieme details van hun leven als zussen en bandleden, dus de film zal zeker een authentieke weergave zijn van de twee rockiconen.

3 Lynda Obst van 'Sleepless in Seattle' en 'How to Lose a Guy In 10 Days' produceert

We zijn enthousiast om te horen dat de productie volloopt met veel badass-vrouwen, waaronder producer Lynda Obst. Als Sleepless in Seattle en How to Lost a Guy In 10 Days geen indruk op je maken, wat dacht je van Hope Floats of Flashdance? Als die klassieke films een indicatie zijn van Lynda Obsts capaciteiten als producer, dan zal deze biopic zeker een hit worden.

2 De film zal de kinderjaren van de Wilsons tot in de jaren negentig overspannen

Ann onthulde dat de film zal beginnen wanneer Ann en Nancy nog kinderen zijn en langzaam hun liefde voor rock and roll ontdekken terwijl ze opgroeien in Seattle, Washington. Natuurlijk zal het vooral focussen op Heart's meest opvallende en productieve decennium, de jaren '80, toen ze het meest in de schijnwerpers stonden. Trek je beenwarmers aan, we gaan terug in de tijd!

1 Het roept een aantal moeilijke herinneringen op

Omdat de film zich zal concentreren op de jaren '80, zijn de Wilson-zussen misschien een beetje ongerust over het herbeleven van enkele van de moeilijkere delen van hun moment in de geschiedenis. Ze hebben gesproken over hoe, ondanks het feit dat ze hun meest commerciële succes in de jaren '80 hadden, het een decennium was waarin ze veel artistieke controle opgaf. Ann beschreef het als een "koopje van de duivel", waarbij hun "creatieve ik op de achterbank plaatste voor [hun] showbizz-zelf".

Aanbevolen: