Een update over de originele 'Baywatch'-cast, 20 jaar later

Inhoudsopgave:

Een update over de originele 'Baywatch'-cast, 20 jaar later
Een update over de originele 'Baywatch'-cast, 20 jaar later
Anonim

Als het gaat om Baywatch, zijn er zeker een paar dingen die in je opkomen! Van de rode badpakken, gebruinde lichamen en heel veel slow-motion rennen op het strand, wat fans zeker niet zijn vergeten, blijft Baywatch een van de meest iconische shows van de jaren '90.

De show werd voor het eerst uitgezonden in 1989 op NBC en liep maar liefst 11 seizoenen voordat hij eindigde in mei 2001. Nu, met 20 jaar verstreken sinds de seriefinale, vragen fans van de show zich af wat hun favorieten van David Hasselhoff en Pamela Anderson zijn allemaal tot stand gekomen!

10 David Hasselhoff

David Hasselhoff speelde de beruchte Mitch Buchanan in Baywatch, wat hem internationale faam en fortuin zou bezorgen. Hoewel hij enorm veel succes behaalde met Knight Rider, was Baywatch echt de serie die de status van Hasselhoff in de branche bevestigde.

Sindsdien heeft hij aan verschillende projecten gewerkt, waaronder zijn optreden in Piranha 3DD, Guardians Of The Galaxy Vol. 2, en zijn verschijning in de Baywatch-remake met Dwayne Johnson en Zac Efron. David is ook doorgegaan met zijn muziek en heeft gedurende zijn carrière meer dan 14 albums uitgebracht. Eind 2020 bracht Hasselhoff zijn allereerste heavy metal nummer uit, waar fans geen genoeg van konden krijgen!

9 Pamela Anderson

Pamela Anderson speelde meer dan vijf seizoenen lang de beruchte rol van C. J. Parker op Baywatch. De show schoot Anderson's carrière omhoog, waardoor ze een van de grootste sekssymbolen in de popcultuur werd, wat pas waar was na haar tijd op vele covers van Playboy-magazine.

Pamela verscheen vervolgens in shows zoals VIP, Stripperella en de Franse serie Sur-Vie uit 2017. Vandaag is Pamela verhuisd van Californië terug naar huis naar Vancouver Island, Canada.

8 Jeremy Jackson

Jeremy Jackson was de tweede in de rij om de leiding te nemen nadat hij negen seizoenen in de serie te zien was in de rol van Hobie Buchannon. Hoewel hij veel succes had in de show, leek Jackson niet zoveel succes te hebben als het op zijn persoonlijke leven aankwam. In 2015 zat de acteur gevangenisstraf uit nadat hij had gepleit voor een aanklacht van mishandeling met een dodelijk wapen.

Voor zijn rust verscheen Jeremy op VH1's Celebrity Rehab met Dr. Drew, waar hij opende over zijn drugsverslaving. Na zijn aanklacht, die tot stand kwam nadat hij naar verluidt iemand had neergestoken, werd Jeremy veroordeeld tot 270 dagen gevangenisstraf en een proeftijd van vijf jaar.

7 Alexandra Paul

Alexandra Paul speelde Stephanie Holden in vijf seizoenen van Baywatch. Net als haar co-ster ging Paul ook door met acteren en verscheen in Melrose Place en Mad Men na haar vertrek uit de show.

De 56-jarige staat nu bekend als een behoorlijk activist! In 2005 werd Alexandra gearresteerd omdat ze het pad van vrachtwagens blokkeerde terwijl ze protesteerde tegen de vernietiging van elektrische auto's.

6 Gregory Alan Williams

Gregory Alan Williams nam bijna tien jaar de rol van LAPD-officier Garner Ellerbee op zich in de serie! Na zijn vertrek in 1998 ging Williams door met een reeks rollen op klein scherm in tv-shows zoals Drop Dead Diva, Chicago Med en Secrets & Lies, om maar een dauw te noemen.

Wat betreft film, Gregory verscheen in 2003's Old School en Terminator Genisys in 2015. Zijn meest recente rol was in de film van 2019, Brightburn. Alsof acteren nog niet genoeg was, heeft Williams ook een handvol boeken geschreven, waaronder Gathering Of Heroes.

5 David Charvet

David Charvet speelde vier seizoenen de rol van Matt Brody in de populaire strandserie. Hij stond vooral bekend als een van de grootste hartenbrekers van de show en had een relatie met zowel C. J. als Summer.

De acteur speelde verder in Melrose Place en vond later een passie voor muziek, die hij in Frankrijk nastreefde. Dit bracht hem ertoe om in 2004 in de Franse film Se Laisse Quelque Chose te verschijnen. In 2017 verscheen Charvet op The Celebrity Apprentice met zijn nu ex-vrouw, Brooke Burke.

4 Michael Bergin

Michael Bergin speelde vier seizoenen lang de hartenbreker van Baywatch, J. D. Darius. Na zijn vertrek uit de show bleef Bergin acteren in een aantal tv-shows en films, waaronder Charmed, CSI: Miami, en zijn terugkerende rol in NBC's soap Passions.

De acteur verscheen later in 2016 in het Celebrity Paranormal Project van VH1 en markeerde een van zijn laatste optredens op het scherm.

3 Erika Eleniak

Erika Eleniak speelde de rol van Shauni McClain gedurende drie seizoenen van Baywatch. Na haar vertrek uit de show dumpte Eleniak de tv-serie voor een carrière op het grote scherm! In 1992 verscheen ze in Under Siege en het jaar daarop in Beverly Hillbillies.

De actrice heeft ook een reeks rollen gekregen in tv-shows zoals CSI: Miami, Desperate Housewives en haar meest recente rol, Lollipop Gang, die in 2022 in première gaat. Erika is ook de presentator van haar eigen podcast, Spiritual Alchemy With Erika.

2 Carmen Electra

Carmen Electra heeft Lani McKenzie misschien maar twee seizoenen gespeeld, ze blijft nog steeds een van de meest memorabele personages die in de show is verschenen.

Carmen zou een enorm succesvolle carrière in film en tv krijgen, terwijl ze een vergelijkbare status zou krijgen als die van co-ster, Pamela Anderson. Uit haar optredens in Epic Movie, Reno 911, Jane The Virgin en Starsky & Hutch, is het duidelijk dat Carmen's carrière op het scherm tot bloei kwam na haar tijd bij Baywatch.

1 Jason Momoa

Jason Momoa verdiende zijn eerste grote acteerrol op Baywatch tijdens de opnames van de serie in Hawaii. Na het winnen van Hawaii Model Of The Year in 1999, werd de ster gecast in de show, waarin hij verscheen van 1999 tot het einde in 2001.

Jason is sindsdien een van de grootste namen in Hollywood geworden, verscheen in talloze films en nam de rol aan van niemand minder dan Aquaman. De ster staat ook bekend om zijn huwelijk met Lisa Bonet, die eerder getrouwd was met zangeres Lenny Kravitz.

Aanbevolen: