Wat Barack en Michelle Obama echt denken over Malia's vriendje

Inhoudsopgave:

Wat Barack en Michelle Obama echt denken over Malia's vriendje
Wat Barack en Michelle Obama echt denken over Malia's vriendje
Anonim

In een nieuw interview met The Bill Simmons Podcast vertelde voormalig president Barack Obama over de tijd van zijn gezin in lockdown. Hij onthulde dat de Britse vriend van zijn oudste dochter Malia, Rory Farquharson, in quarantaine ging met het gezin toen de lockdown voor het eerst begon. Hij legde uit dat dit voornamelijk te wijten was aan Rory's visum en zei: "Er was dat hele visumgedoe, hij had een baan geregeld, en dus namen we hem op. En ik wilde hem niet leuk vinden, maar hij is een goede jongen." Malia en Rory zijn sinds 2017 aan het daten nadat beelden van de twee zoenen hun weg vonden op internet. Rory lijkt een goed hoofd op zijn schouders te hebben, aangezien hij sinds 2016 rechten studeert aan de Harvard University en daarvoor Head Boy was van de prestigieuze Rugbyschool in Engeland. Barack voelde duidelijk hetzelfde gevoel toen hij Rory bleef omschrijven als een 'geweldige jonge man'. Maar er was slechts één probleem dat hij tot zijn schrik besefte dat hij alleen dochters had. Hij zei: "Jonge mannen eten. Het is raar om te zien hoe ze voedsel consumeren. En mijn boodschappenrekening ging met ongeveer 30% omhoog." Sindsdien willen fans weten wat Barack en Michelle Obama echt denken over het vriendje van Malia.

Malia's vriend is goedgekeurd door Barack Obama

Ondanks Rory's vermogen om enorme hoeveelheden voedsel in een indrukwekkend tempo te consumeren, gaf Barack toe dat hij niets dan dankbaarheid had gevoeld voor het feit dat hij het hele gezin samen in één huishouden had. Hij zei: "Het is een zegen omdat alle tienerdingen nu een beetje verdwenen zijn. Ze zijn net terug, en ze houden weer van je, en ze willen tijd met je doorbrengen, en ze zijn grappig."

Na een tijdje legde Barack uit dat de gezinsactiviteiten een beetje minder werden, zoals bij veel gezinnen. Hij zei: "We gingen door die eerste maand waarin we elke avond spelletjes speelden en kleine knutselprojecten deden, en toen begonnen ze ons langzaam een beetje te vervelen." Als je dat toevoegt, kun je het misschien een beetje opfleuren. Hij zei: "Misschien leer je Malia en Sasha, en Malia's vriend die een tijdje bij ons was, schoppen. En dan wat schoppenspelletjes doen. Ze leren hoe ze op de juiste manier moeten praten en de kaarten kunnen neerleggen."

Michelle Obama's opmerkingen over Malia's vriendje

Het lijdt geen twijfel dat de eetgewoonten van Farquharson veel indruk hebben gemaakt op de Obama-familie. In een interview met Today bevestigde Michelle de grap van Barack dat zijn rekening voor de boodschappen was gestegen sinds Malia's vriend met hen meeging. Ze onthulde dat ze ook verrast was door de maag van jonge mannen.

Michelle zei: "We hebben geen jongens grootgebracht, en dus eten ze veel. En soms zouden we vergeten dat hij zou moeten eten. Hij zou vaak moeten eten! De arme jongen zou zitten wachten op de volgende ma altijd … we dachten niet eens aan lunch." Hoewel Michelle niet publiekelijk meer opmerkingen heeft gemaakt over Malia's vriend, lijkt het alsof ze haar dochters en hun beslissingen vertrouwt.

Malia Obama's onverwachte carrière in Hollywood

Barack en Michelle Obama hebben veel om trots op te zijn, aangezien hun oudste dochter haar Hollywood-debuut gaat maken als onderdeel van de schrijfploeg naast Emmy en Grammy-winnaar Donald Glover.

Donald (ook bekend onder zijn artiestennaam Childish Gambino) heeft zojuist een grote productieovereenkomst getekend met Amazon Studios. Volgens The Hollywood Reporter zal Donald meerdere onontwikkelde tv-projecten aannemen, waaronder een mogelijke nieuwe serie genaamd Hive, met wie hij een contract heeft getekend met HBO's Watchmen-schrijver Janine Nabers en meer recentelijk de voormalige eerste dochter van de Verenigde Staten. Malia is pas 23 jaar oud, dus het is een enorme prestatie op zich om mee te doen aan een schrijfoptreden in een grote Hollywood-productie terwijl je gewoon probeert af te studeren.

Hoewel details over Hive nog geheim zijn, hebben bronnen onthuld dat de show zal draaien om een Beyoncé-achtig personage. Het nieuws dat Malia zich aanmeldde voor het project kwam niet als een schok voor fans die wisten dat ze tijdens de universiteit deelnam aan meerdere A-lijstprojecten. Haar cv omvat een baan als productie-assistent bij Halle Berry's drama Extant en een stage in de HBO-serie Girls in 2015.

Lena Dunham, de maker van Girls, vertelde over Malia tijdens een interview met Howard Stern en zei: "Ze is een engel. Ze was geïnteresseerd, en ze liep stage bij HBO, en ze dachten, wat als ze een paar dagen komt een week naar de set van Girls." Lena zei verder dat Malia een grote fan van de show was en voegde eraan toe: "Ze hield van de show, en ik bedoel, het was duidelijk dat we haar niet onze koffie moesten laten halen. Je gaat [de presidentsdochter om koffie te halen]. Maar ze wilde al het werk doen. Dat was het leuke. Ze was helemaal enthousiast." Net als haar ouders lijkt Malia een mooie toekomst voor zich te hebben.

Aanbevolen: