Barack en Michelle Obama's productiebedrijf brengen 'Fatherhood' uit met Kevin Hart in de hoofdrol

Barack en Michelle Obama's productiebedrijf brengen 'Fatherhood' uit met Kevin Hart in de hoofdrol
Barack en Michelle Obama's productiebedrijf brengen 'Fatherhood' uit met Kevin Hart in de hoofdrol
Anonim

Barack en Michelle Obama zijn twee mensen die geen introductie nodig hebben. Als voormalig president en First Lady van de Verenigde Staten heeft dit echtpaar zeker in gelijke mate hun deel van publieke controle en bewondering gehad.

Hun inspanningen stopten echter niet toen ze in 2016 het Witte Huis verlieten. Nadat ze in 2018 hun eigen productiebedrijf Higher Ground hadden opgericht, zijn de Obama's en hun team gaan samenwerken met Netflix voor verschillende films en tv-programma's. De nieuwste van deze shows is een kinderprogramma genaamd Waffles + Mochi, dat op 16 maart in première ging.

Meer recentelijk werkte Higher Ground samen met zowel Netflix als Sony om een hartverwarmende film te produceren over de plicht van een vader jegens zijn kinderen. Fatherhood, waarin comedian Kevin Hart de hoofdrol zal spelen, zal op 18 juni op Netflix verschijnen, net op tijd voor Vaderdag.

Volgens What's on Netflix tekenden Barack en Michelle Obama hun historische deal in mei 2018, waarbij ze eerst een documentaire maakten met de naam American Factory, die in augustus 2019 werd uitgebracht. Hun meest opvallende titel tot nu toe is echter waarschijnlijk Becoming, een documentairereeks die Michelle volgde terwijl ze op haar boekentournee was voor haar boek getiteld Becoming Michelle Obama.

Hoewel het niet duidelijk is of Fatherhood zal meetellen voor hun oorspronkelijke deal of niet, zal het zeker een succes worden met alle creatieve steun die het heeft, en met de beroemde acteur en komiek Kevin Hart in de hoofdrol.

Hoewel Hart de focus van de film werd toen hij eenmaal was uitgebracht, was hij niet de eerste acteur die werd uitgekozen om de hoofdpersoon te spelen. Channing Tatum was de eerste keuze voor de rol van een weduwnaar die zijn dochter nu alleen moet opvoeden nadat zijn vrouw onverwachts in het kraambed sterft.

Dit is een van de weinige films die Hart de kans geeft om zijn serieuze acteerprestaties op de proef te stellen, aangezien hij bijna altijd wordt gecast als een minzaam stripfiguur. Toegegeven, hij doet het goed in die specifieke ruimte, maar met de kans om die serieuze kant te laten zien, zullen fans van zijn acteerwerk nu een geheel nieuwe kant van hem te zien krijgen.

Hart is niet de enige die de afgelopen jaren grote first-look deals heeft gesloten met de streamingdienst. Prins Harry en Meghan Markle hebben een meerjarige deal met de dienst, en Will Ferrell tekende in januari 2020 een deal onder zijn eigen productiebedrijf. Ferrell heeft tot nu toe de films Hustlers, Booksmart en Dead to Me geproduceerd.

Fatherhood is tot nu toe drie keer vertraagd in productie vanwege de pandemie - het was oorspronkelijk gepland voor release op 3 april 2020. Het is nu gepland om op Netflix te verschijnen op 18 juni.

Aanbevolen: