Dit is wat fans kunnen verwachten van Juice WRLD's postume HBO-documentaire & aankomende EP

Inhoudsopgave:

Dit is wat fans kunnen verwachten van Juice WRLD's postume HBO-documentaire & aankomende EP
Dit is wat fans kunnen verwachten van Juice WRLD's postume HBO-documentaire & aankomende EP
Anonim

Het is meer dan anderhalf jaar geleden dat de getalenteerde rapster Juice WRLD ons verliet. Nu heeft zijn landgoedteam hun best gedaan om zijn nalatenschap levend te houden door project na project te laten vallen. Niet lang na zijn plotselinge overlijden kwam zijn eerste postume release Legends Never Die in de winkels en werd hij positief ontvangen door de fans en de hiphopgemeenschap.

Onlangs heeft Juice's landgoed ook een aankomend documentair project bevestigd onder de vlag van HBO en nog een aankomende muziek-EP (extended play). In feite duikt de overleden rapper de laatste tijd in verschillende functies op. Kortom, hier is alles wat we kunnen verzamelen over de komende twee projecten.

9 Het werd bevestigd door het landgoed van Juice WRLD

Nee, het is geen gerucht meer. In een recent interview met Twitch-streamer Adin Ross hebben het team van Juice WRLD en zijn voormalige manager, Peter Jideonwo, bevestigd dat er een documentaire in het verschiet ligt. Het zal live zijn op HBO, het streamingplatform dat het sterrenverhaal van Dr. Dre en Jimmy Iovine herbergt met Interscope/Aftermath-imprints op The Defiant Ones, evenals de historische cultuur van het genre op Hip-Hop Evolution.

8 Het zal zich waarschijnlijk concentreren rond de viering van Juice WRLD's leven

Hoewel de details van beide projecten op dit moment nog schaars zijn, zal het waarschijnlijk gaan over Juice's opkomst van een SoundCloud-rapper op de middelbare school tot een van de illest freestylers van de nieuwe school. Hij werd beroemd in 2018, na zijn veelgestreamde single "Lucid Dream" van Juice's debuutplaat Goodbye & Good Riddance.

"De meeste fng rappers rappen over high worden en zich geweldig voelen. Maar ik praat over de goede en de slechte kant. Gewoon om wat licht te werpen op de negatieve kant", vertelde de overleden rapper ooit NME over zijn standpunt over middelenmisbruik.

7 Zijn postume record, 'Legends Never Die,' maakte geschiedenis

Het is geen geheim dat nadat een muzikant is overleden, hun inkomsten uit streaming omhoog kunnen schieten tot onvoorstelbare hoogten. Dit gebeurde met Juice WRLD's eerste postume album, Legends Never Die, dat het meest succesvolle postume album van de afgelopen twee decennia werd, met vijf vermeldingen in de Billboard Hot 100-hitlijst. Dit zal waarschijnlijk het middelpunt zijn van de aankomende HBO-documentaire.

6 The Late Rapper is met veel postume projecten op de proppen gekomen

Zoals hierboven vermeld, is dit niet de eerste en waarschijnlijk niet de laatste keer dat we van de overleden emcee horen. Naast Legends Never Die is Juice WRLD ook in tal van andere projecten opgedoken. Deze maand verscheen hij op Migos' Culture III-album op het nummer 'Antisocial' en op Maroon 5's 'Can't Leave You Alone' van het nieuwste Jordi-album van de band. Zijn landgoed had ook Goodbye & Good Riddance opnieuw uitgebracht om de verjaardag van het album te herdenken, met een nieuw solonummer en een remix.

5 Binnenkort komt er een nieuwe EP

De EP krijgt de titel The Party Never Ends, een knipoog naar zijn "No Bystander"-samenwerking met zijn muzikale held, Travis Scott, van het Astroworld-album. Het zal geen volledig album worden zoals het vorige album, maar het team beloofde een all-star lijst van heavy hitters die op het album zouden verschijnen. Helaas houdt het landgoed van Juice WRLD de details van het project voorlopig nog geheim.

4 Lil Uzi Vert zal waarschijnlijk in het project te zien zijn

Juice's oude vriend en medewerker, Lil Uzi Vert, is de eerste A-lijstnaam die wordt aangekondigd als een mogelijke functie. De twee kwamen al in 2018 samen voor Juice's "Wasted" single van het album Goodbye & Good Riddance. Op de heruitgave van het album dit jaar eerde Uzi de overleden rapper met de remixversie van "Lucid Dreams".

3 Zijn muziek is het slachtoffer geweest van internetlekken

Het landgoed van Juice maakt zich echter op om internetlekken te bestrijden, wat een enorm probleem kan zijn voor de aankomende EP en de bijbehorende HBO-documentaire.

"Jij rare-- n----- die liedjes blijft verkopen voor $ 10.000 en het verpest voor iedereen en ons geen volledig plan laat maken, dat is zo stom, "Zei de voormalige manager van Juice WRLD tijdens hetzelfde interview toen hij de aankomende documentaire aankondigde. "Voordat je het lekt, kom naar mij, ik geef je de $ 10.000."

2 De 'Wishing Well'-hit van Juice WRLD heeft zojuist een VR-gevoede muziekvideo gekregen

Juice WRLD is de nieuwste muzikant die is toegevoegd aan de waslijst van beroemdheden die gebruik hebben gemaakt van de virtual reality-technologie. Creek VR en Juice's landgoed werkten samen om een 360 virtual reality-muziekvideo uit te brengen voor zijn single "Wishing Well" van de postume Legends Never Die-plaat. Het bevat een uniek weergegeven geanimeerde vertolking van de rapper, die door de wereld van verslaving navigeert met zwevende emoji's en drugsbeelden.

1 Er is geen releasedatum bevestigd… Toch

Zoals hierboven vermeld, is er tot nu toe geen bevestigde releasedatum voor de aankomende HBO-documentaire. Hopelijk horen we binnenkort meer details, maar voorlopig is er een overvloed aan hiphopdocumentaires om naar te kijken, waaronder de nieuwste I Got A Story To Tell van de legendarische East Coast-rapper The Notorious B. I. G.

Aanbevolen: