Dit is wat je kunt verwachten van de aankomende Netflix-film van Will Ferrell

Inhoudsopgave:

Dit is wat je kunt verwachten van de aankomende Netflix-film van Will Ferrell
Dit is wat je kunt verwachten van de aankomende Netflix-film van Will Ferrell
Anonim

Will Ferrell is terug met een nieuwe komische parodiefilm. De komiek die ons Anchorman: The Legend Of Ron Burgundy en talloze sportparodiefilms bracht, neemt nu deel aan het Eurovisie Songfestival.

Voor degenen die niet bekend zijn met Eurovisie, het is een jaarlijkse internationale liedwedstrijd die sinds 1956 wordt gehouden en wordt georganiseerd door verschillende Europese landen. Het is een popcultuurfenomeen geworden in heel Europa en de wereld.

Wat begon als een continentale liedwedstrijd, wordt nu wereldwijd verwacht door kijkers. Het heeft een enorme aanhang en brede media-aandacht. Eerdere winnaars van de wedstrijd waren ABBA en Celine Dion. Dit jaar is de wedstrijd afgelast, maar in plaats daarvan hebben we de Will Ferrell-versie, Eurovision Song Contest: The Story Of Fire Saga. De releasedatum is 26 juni op Netflix.

In de hoofdrollen zijn ook Rachel McAdams, Pierce Brosnan en de Britse presentator van een late night talkshow, Graham Norton, te zien. De film volgt Lars Erickssong en Sigrit Ericksdottir die de kans krijgen IJsland te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. De trailer van de film onthult surrealistische, uitgestreken en ineengedoken humor, waar Ferrell allemaal vertederend om bekend staat.

De soundtrack

Will Ferrell staat vooral bekend als een goofball-komiek en acteur. Maar hij heeft wel muzikale talenten. Hij heeft op het podium gestaan met artiesten als Brad Paisley en The Red Hot Chilli Peppers. Ferrell kan gitaar en drums spelen. Zijn vader Roy Lee Ferrell Jr. speelde saxofoon en keyboards voor de Righteous Brothers.

Voor Eurovisie Songfestival: The Story Of Fire Saga leverde Ferrell zijn stem voor het eerste uitgebrachte nummer van de film, 'Volcano Man'. De Zweedse zangeres Molly Sanden verzorgde de vocalen voor McAdams personage Sigrit Ericksdottir.

BBC News meldde in 2018 dat Ferrell ter voorbereiding op de film de finale van het Eurovisie Songfestival in Lissabon bijwoonde om mogelijke personages en scenario's voor de film te onderzoeken. Het jaar daarop werden zowel McAdams als Ferrell gespot op de wedstrijd van 2019 in Tel Aviv.

Het soundtrackalbum wordt uitgebracht op dezelfde dag dat de film op Netflix wordt uitgezonden. Ferrell is geen muzikale savant, maar als je van muziek houdt met een flinke dosis absurditeit en humor, dan is dat zeer waarschijnlijk de toon van deze soundtrack.

Productie

Deze productie wordt geregisseerd door David Dobkin, die bekend staat om zijn werk aan Shanghai Knights en Wedding Crashers. Hij zal worden herenigd met Rachel McAdams met wie hij eerder werkte aan Wedding Crashers. Het script is geschreven door Ferrell en Andrew Steele.

Ferrell voegt zich bij een groeiende lijst van comedians door samen te werken met Netflix en om meer mainstream komedies naar het kleine scherm te brengen. Het is een succes gebleken voor zowel Netflix als de komieken die met hen hebben samengewerkt. Eddie Murphy en Adam Sandler hebben een heropleving van hun carrière gezien sinds ze samenwerkten met de streaminggigant.

De krachtenbundeling met Netflix heeft deze artiesten budgettaire vrijheid gegeven en het neemt de druk weg om de kassanummers na te leven. Of Ferrell vergelijkbaar succes vindt, v alt nog te bezien, maar het geeft zijn productie toegang tot een nieuwe reeks kijkers.

Ferrell's productiebedrijf Gary Sanchez Productions' vorige film Holmes & Watson bleek kritisch en financieel een blindganger te zijn. Ze hopen dat hun samenwerking met Netflix vruchtbaar zal blijken te zijn.

Het filmen werd voornamelijk opgenomen in Edinburgh en Glasgow in Schotland en IJsland. In de trailer waren er bepaalde scènes opgenomen in Victoria Street in Edinburgh, waar de personages van Ferrell en McAdam hun hoofd uit een limousine springen.

Eurovisie ontmoet Will Ferrell

Een van de redenen waarom het Eurovisie Songfestival in de loop der jaren zo'n populaire aanhang heeft gekregen, is omdat het prachtige excentrieke optredens en artiesten bevat. Sommige van deze acts verleggen de grenzen van absurditeit en zorgen daarbij voor geweldig entertainment.

Hetzelfde kan gezegd worden over de komedie van Will Ferrell. Zijn hoogst absurde komedie vermengd met zijn satire-achtige humor zou wel eens een perfect huwelijk met Eurovisie kunnen blijken te zijn. Beide zijn excentriek en theatraal, wat een recept is voor geweldig amusement.

Eurovisie-acts zoals het Finse Lordi en het Russische The Grannies From Buranovo zijn enkele van de wonderbaarlijk unieke acts die door de jaren heen op de podia van Eurovisie hebben gestaan. Ferrell's en McAdam's Fire Saga zullen er precies in passen.

Ferrells komische stijl en muzikale humor zou een match made in heaven met Eurovisie kunnen zijn. Het zou ook de leegte kunnen opvullen die is achtergelaten door de annulering van het Eurovisie Songfestival dit jaar. De fans van Eurovisie zijn zeker teleurgesteld over de annulering van dit jaar, maar Eurovision Song Contest: The Story Of Fire Saga zal in ieder geval een kleine komische troost bieden.

Aanbevolen: