Wat fans kunnen verwachten van de aankomende Disney Plus-serie 'Big Shot

Wat fans kunnen verwachten van de aankomende Disney Plus-serie 'Big Shot
Wat fans kunnen verwachten van de aankomende Disney Plus-serie 'Big Shot
Anonim

Wie heeft er nog meer gewacht tot John Stamos weer een spraakmakend optreden zou geven? Het is misschien geen primetime, maar Disney+ is geen slechte plek om te eindigen, toch?

Disney+ staat niet alleen op het punt een serie te droppen met John Stamos in de hoofdrol, maar het voegt zich ook bij het serierijk terwijl Netflix tot nu toe het peloton heeft geleid. Disney+-abonnees kunnen eindelijk wat Stamos voor zichzelf krijgen.

Het klinkt alsof de show een beetje meer 'Fuller House' en minder 'You' zal zijn, maar hier is al het andere dat fans moeten weten.

Het is natuurlijk niet Disney's eerste poging om een serie te filmen. En naast de aanstaande 'Big Shot' zijn er nog andere gerommel van shows die je gezien moet hebben; 'Monsters Inc' bijvoorbeeld in serievorm.

Maar 'Big Shot' zal iets realistischer zijn. Om te beginnen toont de show John Stamos als een basketbalcoach die wordt ontslagen bij zijn spraakmakende coaching-optreden en op een middelbare school belandt. De vangst is dat hij niet alleen de taak heeft om minder bekwame middelbare schoolspelers te coachen, maar hij is ook beland in een "elite" particuliere middelbare school.

De schoolpolitiek zal ongetwijfeld een rol spelen in de verhaallijn van coach Korn, die niet echt weet hoe hij met kinderen moet omgaan, of eigenlijk spelers als mensen in het algemeen.

Hij moet echter nog veel leren en zijn groep vrouwelijke basketballers begint hun vaardigheden en zelfvertrouwen op het veld en daarbuiten te ontwikkelen.

Het is zeker een charmante verhaallijn, maar hoe zit het met de talentenopstelling? Alles met John Stamos erin is waarschijnlijk het bekijken waard, maar de rest van de getalenteerde mensen die erbij betrokken zijn, zijn extra verkoopargumenten.

John Stamos in 'Big Shots&39
John Stamos in 'Big Shots&39

Om te beginnen zijn er ook grote namen als Brad Garrett bij betrokken. Fans zullen Brad natuurlijk herinneren van 'Everybody Loves Raymond', dus de serie zou een beetje kunnen neigen naar de Ray-manier om dingen te doen.

Maar er is ook de invloed van uitvoerende producenten David E. Kelley ('Doogie Howser, M. D.,' 'Ally McBeal,' 'Boston Legal'), Bill D'Elia (die aan de bovengenoemde projecten heeft gewerkt met Kelley, ook), en Dean Lorey ('Mijn vrouw en kinderen,' 'iZombie,' 'Harley Quinn').

De jonge acteurs in de serie zijn Sophia Mitri Schloss, Nell Verlaque, Tiana Le, Monique Green, Tisha Custodio en Cricket Wampler. Coach Marvin Korn heeft veel te leren van zijn team, maar ze leren ook veel van hem, en deze feelgood-serie is misschien precies wat iedereen tegenwoordig op zijn volglijst nodig heeft.

De serie komt op 16 april uit, en als er niets anders is, is John Stamos reden genoeg om er eens naar te kijken. Maar ook de diverse cast van moedige basketballers is een hoogtepunt. En met de toewijding van oom Jesse aan Disney (zijn Disney-merchandisecollectie is volledig legendarisch), is de show zeker de moeite van het kijken waard.

Aanbevolen: