Dit is wat de cast van 'Good Girls' over de show te zeggen heeft

Inhoudsopgave:

Dit is wat de cast van 'Good Girls' over de show te zeggen heeft
Dit is wat de cast van 'Good Girls' over de show te zeggen heeft
Anonim

Toen Good Girls in 2018 in première ging, nam een nieuw type 'misdaaddrama' de popcultuur over. Met een hete 'bendevriend', moeders uit de voorsteden op een missie om de eindjes aan elkaar te knopen, en spanning die je zou kunnen snijden met een mes - de serie maakte een statement.

Slecht zijn kan een beetje goed voelen, en het kan er zeker goed uitzien.

De cast speelde hun personages zo ongelooflijk goed dat fans zichzelf konden zien in Dean Boland of Ruby Hill. Fans werken hard zoals Stan Hill en doen hun best zoals Annie Marks. Hoewel die personages herkenbaar zijn, is het gemakkelijk om zichzelf ook in de rollen van Rio en Beth te willen zien - het onwaarschijnlijke duo dat de liefde/haat-relatielijn berijdt alsof het hun werk is.

Helaas heeft NBC de trieste beslissing genomen om de show na het vierde seizoen te annuleren. De show wordt ook niet opgepikt door Netflix of een ander netwerk. Fans van de serie zullen dit nieuws zeker met gebroken harten ontvangen, maar dit is wat de cast te zeggen had over de serie.

9 Matthew Lillard wil Dean Boland blijven spelen

Terwijl fans vol spanning wachtten op het nieuws of Good Girls zou worden verlengd voor seizoen 5, hadden de cast en crew dezelfde verwachting. Matthew Lillard is al heel lang een favoriet van ons, en fans over de hele wereld zijn het daarmee eens. Hoewel we zijn eerdere rollen in verschillende films en tv graag herhalen, haten we hem graag als Dean in Good Girls. Hij heeft een behoorlijke reis door de serie achter de rug en fans willen nog steeds zien waar zijn pad naartoe leidt - en Matthew ook.

8 Reno Wilson zegt dat hij met de beste werkt

Toen de cast voor seizoen 4 begon af te ronden, waren er ook andere vieringen. Mae Whitman's verjaardag viel op dezelfde dag dat Reno Wilson zich afmeldde! Hij gaf haar en de anderen op de set een speciale shout-out.

"Dankbaar voor al mijn castmates en crew; ze zijn de beste in de business."

Beëindigt zijn bericht met dankbaar, Wilson deelde een sentiment dat fans kunnen herkennen aan de connecties op het scherm. Good Girls zou een vermakelijke en verbindingsvormende serie zijn om deel van uit te maken. Die obligaties gaan lang mee.

7 Manny Montana over de spanning tussen Beth en Rio

Een van de grootste aantrekkingskrachten van Good Girls voor veel fans was de spanning/relatie tussen Beth en Rio. Het paar komt uit tegenovergestelde uiteinden van elk spectrum, maar ze worden samengetrokken door iets dat bijna buitenaards is.

In een interview met Hidden Remote sprak Manny Montana over de spanning tussen zijn personage Rio en Beth Boland.

“Er is altijd seksuele spanning, ongeacht wat er op de pagina staat. Alleen omdat we van totaal verschillende kanten van de baan komen, voelen we ons allebei aangetrokken tot elkaars leven. Het is dit rare ding. Wat de situatie ook is, er zal altijd de seksuele spanning zijn. Het is dus niet echt geschreven, maar het gebeurt terwijl we verder gaan.”

6 Christina Hendricks zegt dat de show schittert met deze actrices

In een gesprek met Awards Daily zei Christina Hendricks dat haar momenten met Mae (Annie) en Retta (Ruby) degene zijn die het meest opvallen. Ze houdt van de band die ze met haar collega's heeft opgebouwd, maar vooral de vrouwen liggen haar nauw aan het hart.

Ze had dit te zeggen over scènes gefilmd met Beth, Ruby en Annie.

“Ik vind het geweldig. Het is altijd een favoriet voor ons. Dan schittert de show het meest. Met z'n drieën in een auto of een hotel. Ze hebben samen een geschiedenis. Dat is leuk, want ze houden niets achter. We kennen elk moment, en jij mag dat spelen.”

5 Carlos Aviles heeft een zwak voor Mick

Dus het is misschien moeilijk om Rio's rechterhand te zien als iemand met een zacht hart, maar die ogen kunnen het zeker uitbeelden! Carlos Aviles speelt Mick op Good Girls, en hij is keihard, maar zoals de meisjes op verschillende momenten hebben gezien, kan hij een meer rationele kant van situaties zien. Betekent dit dat hij er altijd naar zal handelen? Zeker niet, maar hij kan een man zijn die in harmonie is met zijn emoties.

Wat Carlos betreft, zijn emoties zeggen dat Mick hier is om te blijven, en Good Girls zou dat ook moeten zijn! Hij ging onlangs naar Instagram om te delen dat de show vernieuwd moet worden - en fans staan achter hem!

4 Christina Hendricks zei om deze reden ja tegen Beth

Christina Hendricks zei ja tegen het spelen van Beth Boland vanwege wie het personage was in nogal gekke omstandigheden. Ze heeft duidelijk een ongelooflijke prestatie geleverd door haar tot leven te brengen. Van de spanning met Rio tot de band met de andere castmates, ze is een juweeltje voor de serie.

"Ze voelde zich een moderne, benaderbare en herkenbare vrouw die door deze absoluut gestoorde omstandigheden ging. Als actrice wist ik dat er zoveel uitdagingen zouden zijn in deze en de balans van de komedie en drama; het leek gewoon iets dat ik elke dag wilde doen."

3 Mae Whitman werkt graag met vrienden

Het is een paar keer ter sprake gebracht, maar de vriendschappen die de cast heeft opgebouwd, zijn belangrijk voor hen. Als je elke dag naar je werk gaat, hoop je te genieten van het gezelschap dat je deelt. Dat is natuurlijk belangrijk voor de serie, maar ook voor de cast en crew. De gevormde banden zijn duidelijk zichtbaar op het scherm tijdens de ongeoefende momenten, wat nog een reden is waarom Good Girls zo goed presteert.

Mae Whitman heeft zelf de perfecte set "pod-doelen", en we vinden het nog steeds ongelooflijk hip om te zeggen.

2 Retta Loved Carpool Karaoke

Hoewel de cast en crew graag samenwerken op de set, genieten ze ook buiten het scherm van hun tijd samen. Soms genieten ze van de tijd samen op schermen van een ander soort. Apple TV bundelde de krachten met de Good Girls zelf voor een aflevering van carpoolkaraoke.

Retta noemde het een klein zelfzorgmomentje, en het sentiment wordt ook gedeeld met fans. We moeten zeggen dat het een van onze favoriete carpoolkaraoke-afleveringen is!

1 De 'goede meiden' brengen de humor

Als je interviews met de cast van Good Girls leest, zul je zien dat het, hoe leuk de serie ook was, ook serieus werk is. Het is niet alleen maar leuk en leuk als je het misdaadaspect van de serie hebt - zelfs met het komische/drama-element om het te egaliseren. Een van onze favoriete dingen aan de cast en crew was dat ze hoe dan ook blijven lachen.

In een BTS-piek op Retta's Instagram deelde ze een video van de meisjes die op de set uitbarsten en zei dat het zeldzaam is dat ze een halve dag niet in tranen lachen wanneer ze samen zijn. Het moet een waar genoegen zijn om met zulke sterke en hilarische mensen te werken!

Terwijl de show zijn einde bereikt met seizoen vier, is het veilig om te zeggen dat dit er een is die zeker zal worden gemist, maar die nog vele jaren bij de fans zal voortleven.

Aanbevolen: