Julie & The Phantoms: wat de cast te zeggen heeft over de show

Inhoudsopgave:

Julie & The Phantoms: wat de cast te zeggen heeft over de show
Julie & The Phantoms: wat de cast te zeggen heeft over de show
Anonim

Een goed ding om uit het jaar 2020 te komen, is de première van Julie and the Phantoms. De originele Netflix-tv-show kwam in september uit en heeft al een enorme schare fans verzameld van mensen die van de muziek en de verhaallijn houden. De relaties en vriendschappen tussen de personages zijn oprecht, schattig en interessant.

Het muzikale tv-programma volgt een tienermeisje dat omgaat met geesten die in staat zijn om zichtbaar te worden voor de wereld wanneer ze muziek uitvoeren. Julie, de hoofdpersoon, kan de geest zien, zelfs als ze geen muziek maken! De cast van de show heeft veel te vertellen sinds de première.

10 Charlie Gillespie over veel leren van de show

Charlie Gillespie heeft tot nu toe genoten van zijn tijd bij het filmen van de show. Hij zei: "Ik heb veel geleerd over Julie en de Phantoms. Het maakte me heel zichtbaar, maar tegelijkertijd zou ik hier vandaag niet zijn zonder alle audities die ik verloor en alle trainingen die ik heb gedaan in het verleden… Ik voel me altijd gezegend met de reis in plaats van specifieke kleine momenten." Zijn verhaal helpt mensen die nog steeds proberen om het in de branche te maken zich hoopvoller te voelen.

9 Madison Reyes over het diepere onderwerp van de show

Julie & the Phantoms raakt in sommige afleveringen zwaardere onderwerpen aan. Madison Reyes zei: "Ik dacht dat het echt cool was dat we dingen aanraken die niet zo vaak worden aangeraakt, zoals depressie, en niet weten waar je past, of wat je lot is en of je het wilt volgen, en gewoon kwetsbaar zijn met mensen en je openstellen en die stap zetten om vrienden te helpen daar te komen." (Collider.) De zwaardere onderwerpen in Julie & the Phantoms maken de show zoveel intenser om naar te kijken.

8 Jeremy Shada over werken met Kenny Ortega

Jeremy Shada heeft met plezier samengewerkt met Kenny Ortega! Hij zei: "Het was opwindend, alleen al door het feit dat je aan de slag ging met Kenny Ortega, die zo'n visie voor alles heeft. Hij is zo'n fijn persoon om mee samen te werken. Hij is zo nederig. Hij is zo oprecht. Hij is als een Energizer-konijntje. Hij heeft zoveel energie en dat gaat uiteindelijk ten koste van iedereen om hem heen." Kenny Ortega is een geweldige muzikaal leider om mee samen te werken, omdat hij zo'n geweldige visie heeft op wat hij wil. Hij werkte ook aan de High School Musical-filmfranchise.

7 Madison Reyes over het leren spelen van nieuwe instrumenten

Madison Reyes is duidelijk erg muzikaal ingesteld. Ze zei: "In de tijd dat ik over Julie en de Phantoms hoorde, leerde ik piano spelen. Ik had eerder viool gespeeld, maar ik rommelde alleen maar op een toetsenbord. Ik heb dit toetsenbord al jaren en ik heb het nog nooit zo vaak aangeraakt, dus ik was aan het leren."

Ze trad op met de piano in verschillende afleveringen van het eerste seizoen en bewees dat het gemakkelijk voor haar was om aan te haken. Nieuwe instrumenten leren is altijd spannend en geweldig - iets wat Madison Reyes voor de show kon doen. Ze is niet de enige celeb die een instrument weet te bespelen.

6 Owen Joyner over het auditieproces

Het was niet zo moeilijk voor Owen Joyner om zijn hoofdrol in de show te krijgen, maar het was ook een beetje zenuwslopend voor hem. Hij onthulde: "Tijdens het hele auditieproces was ik gewoon in paniek. Het was echt een grote black-out. Iedereen praat over al deze herinneringen, maar ik was zo gefocust en zo nerveus dat ik het letterlijk allemaal vergat. Het was intens en eng." Hoe eng het ook voor hem moet zijn geweest, viel mee, want hij kreeg de rol waar hij naar op zoek was. Het auditieproces kan eng zijn voor elke acteur.

5 Charlie Gillespie over het verliezen van zijn stem tijdens het oefenen van liedjes

Volgens Pop Culturist zei Charlie Gillespie: "Er was veel druk. Ik was een beetje nerveus in het begin, vooral toen we de nummers ontvingen. Ik heb van tevoren iets te veel met ze gejamd."

Hij vervolgde: "Ik heb nooit een vocale training gehad, dus ik blies mijn stem uit tot het punt waarop we dokters erbij moesten halen. Ik moest ook meteen aan het begin twee weken op stemrust blijven; Ik mocht geen woord zeggen." Gelukkig kon hij, nadat hij zijn stembanden had laten rusten, weer gaan oefenen en weer optreden.

4 Madison Reyes over voorbereiding op de haters

Ter voorbereiding op de release van de show probeerde Madison Reyes zich voor te bereiden op elke reactie die ze zou kunnen krijgen van haters en trollen. Ze zei: “Ik was meer voorbereid op de haat. maar het feit dat we er geen hebben gekregen, en het is gewoon zo positief … ik ben dankbaar dat we daar niet mee te maken hebben.“Het is best moeilijk om iemand te haten die zo schattig en getalenteerd is als zij. Andere celebs zoals Halsey weten bijvoorbeeld hoe ze met haters moeten omgaan en erop moeten reageren.

3 Owen Joyner over het leren drummen

Volgens zijn interview met Collider had Owen Joyner niet de gemakkelijkste tijd ter wereld om te leren drummen. Hij zei: "Het was absoluut een leercurve, althans voor mij. Ik had in zeven jaar of zoiets geen drumsticks meer opgepakt en ik moest zoveel mogelijk drummen voordat ik zelfs maar aan de show begon." Hij begreep duidelijk hoe hij de drums moest bespelen en kan zonder problemen alle scènes met drumsets aan.

2 Charlie Gillespie over vriendschap sluiten met zijn castgenoten

Charlie Gillepsie is erg cool met zijn costars uit de show. Hij zei: "We kwamen absoluut samen als meer dan alleen collega's tijdens het filmen. We blijven echt goede vrienden, zelfs door de scheiding die we nu hebben. Ik heb een heel cool nieuw klein gezin gevonden." Door in quarantaine te zijn, is de cast tijd gescheiden doorbracht, maar voor Charlie verpest tijd apart de connecties die ze allemaal hebben niet.

1 Madison Reyes over het doorbreken van verwachtingen

Madison Reyes heeft zeker veel verwachtingen op een goede manier gebroken sinds de show in première ging. Ze zei: "Ik heb absoluut van Kenny [Ortega] geleerd om jezelf te pushen en de verwachting die je voor jezelf hebt te breken, verder te gaan dan dat en niet gewoon daar te komen en gewoon daar te blijven. Als je hoger kunt gaan, ga dan hoger." Ze heeft zichzelf gepusht en is al zoveel geslaagd en er is tot nu toe maar één seizoen van de show geweest!

Aanbevolen: