Dit is wat de cast van 'The Conjuring 3' over de film te zeggen heeft

Inhoudsopgave:

Dit is wat de cast van 'The Conjuring 3' over de film te zeggen heeft
Dit is wat de cast van 'The Conjuring 3' over de film te zeggen heeft
Anonim

The Conjuring: The Devil Made Me Do It draait nu in de bioscoop. Chronologisch gezien draait de achtste aflevering van The Conjuring-universum rond het proces tegen Arne Cheyenne Johnson, die berucht zijn eerstegraads doodslag ontkende voor het vermoorden van zijn huisbaas omdat de "duivel hem daartoe dwong".

Het is een paar weken geleden dat de film in de bioscoop verscheen, dus wat hebben de castleden erover gezegd? Zijn ze tevreden met hoe de film presteert? Kortom, hier is alles wat acteurs, producenten en regisseurs van The Conjuring 3 over de film hebben gezegd.

10 David Leslie Johnson-McGoldrick

David Leslie Johnson-McGoldrick schreef de scripts en het scenario van The Conjuring 3. In een gesprek met Fangoria legde Johnson-McGoldrick het creatieve proces achter de productie van de film uit en hoe deze film verschilt van de vorige twee films.

"Het hele ding was een beetje lastig, want het andere dat ook nieuw was aan deze, was het feit dat we een menselijke tegenstander hadden," zei hij. "We hebben nog nooit een menselijke tegenstander gehad. Het is altijd een geest geweest, en geesten gaan weg."

9 Peter Safran

Voor deze film keerden Peter Safran en James Wan terug naar de producentenstoel. De Brits-Amerikaanse is betrokken geweest bij veel projecten in The Conjuring Universe, met name The Nun, Annable: Creation en Annabelle Comes Home.

"Voornamelijk omdat het een waargebeurd verhaal is waarbij sprake is van een moord. Er is in dit geval een echt slachtoffer", vertelde de regisseur aan Collider waarom hij denkt dat het de donkerste film uit het universum is. "We waren altijd erg gevoelig voor het feit dat hier een echt slachtoffer in zat."

8 James Wan

Producer James Wan gaf ook zijn goedkeuring aan de verklaring van Safran. Hij ging zijn "belangrijkste ingrediënt" van het maken van de film uitleggen door het publiek in de schoenen van zijn personages te laten passen.

"Het zijn echte mensen. Hoe meer geaard je het kunt maken, hoe meer de horrorscènes of de angsten waarin je deze personages plaatst, angstiger worden", zei hij bij dezelfde gelegenheid.

7 Michael Chaves

Michael Chaves regisseerde The Conjuring 3 en The Curse of La Llorona. Naast deze twee films was Michael Chaves ook betrokken bij het maken van de door horror gevoede muziekvideo 'Bury a Friend' van popsensatie Billie Eilish.

"We nemen de Warrens mee op pad", zei hij. "Dit is echt de donkerste Conjuring-film. Als je echt naar de zaak kijkt, is het een van hun meest controversiële zaken. Het geheel is gewoon zo fascinerend."

6 Sarah Catherine Hook

Sarah Catherine Hook
Sarah Catherine Hook

Sarah Catherine Hook speelt Debbie Glatzel, een 26-jarige vrouw wiens jongere broer, David, verschillende hallucinaties begon te ervaren. Terwijl ze op de set was, gaf de actrice toe dat ze door de sterren werd getroffen toen ze begon te werken met Vera Farmiga (Lorraine Warren).

"Ik heb in het begin een heel leuk gesprek met haar gehad, maar het was alleen maar van: 'Ik hou van je, ik hou van je werk'", zat ze bij JobLo.com om over haar ervaring te praten. "Ik hield gewoon afstand en observeerde het allemaal rustig."

5 Ronnie Gene Blevins

Ronnie Gene Blevins speelt Bruno Sauls in The Conjuring 3. Daarvoor werkte hij enige tijd in NCIS, True Detective, Avenged en de remake van Death Wish uit 2017.

"Ik tel mijn zegeningen. Ik ben gewoon heel dankbaar", vertelde de acteur aan filmliefhebber Bonnie Laufer Krebs tijdens een interview op haar kanaal.

4 Shannon Kook

Shannon Kook
Shannon Kook

Shannon Kook herneemt zijn rol als Drew Thomas in The Conjuring 3. Daarvoor speelde de voormalige Degrassi-ster hetzelfde personage in de vorige twee Conjuring-films. Hij is een man met veel talenten.

"Ik wijs geen enkel genre af. Ik wil mijn werk niet beperken tot één genre. Ik sta open voor alle soorten film", zei de acteur over zijn veelzijdigheid in acteren.

3 Ruairi O'Connor

Ruairi O'Connor
Ruairi O'Connor

Dankzij zijn huiveringwekkende vertolking van de moordenaar genoot Ruairi O'Connor enorm veel populariteit nadat The Conjuring 3 op het scherm verscheen. Interessant genoeg vertelde de ster van de Handsome Devil aan Collider dat hij niet te veel in geesten gelooft en dat "als er een geest is, ik een beroep op hen doe (om) mij te bezoeken, en we zullen het waar maken."

"Het was een enorme uitdaging voor mij, want ik ben erg wetenschappelijk ingesteld en erg cynisch. Ik herinner me dat ik veel met Vera sprak op de set, en ze heeft een heel warme openheid voor het feit dat ze misschien een soort paranormaal of iets meer dan dat. Ze is er gewoon speels mee en zou het hebben over kleine spookachtige dingen die gebeurden tijdens het filmen van The Conjuring en de andere films, "vertelde O'Connor met Collider."Ik wenste gewoon dat ik een of andere spookachtige gebeurtenis zou krijgen waardoor ik erin zou komen, maar helaas gebeurde dat niet, dus ik werkte veel met mijn acteercoach om persoonlijke demonen en dingen zoals sterven aan een ziekte op te halen en dat soort ding om het echt te aarden."

2 Vera Farmiga

Vera Farmiga's bekendheid groeide aanzienlijk dankzij haar rol in het spelen van Lorraine Warren in The Conjuring-universum. Het komt echter ook met een prijs, aangezien ze verschillende afleveringen van paranormale activiteiten had meegemaakt sinds ze betrokken was bij de franchise. Een van hen gebeurde nadat ze de eerste Conjuring-film had voltooid en terugkeerde naar haar huis in de staat New York. De volgende dag werd ze wakker met "drie blauwe plekken in haar klauwen over (haar) dijbeen."

Toen hij sprak over de meest recente Conjuring-film, deelde Farmiga: "Ik weet wat ik fascinerend vind, en het is dat ze de personificatie van liefde zijn. Het is een liefdesverhaal voor mij. Het is meer een liefde verhaal dan is het voor mij een horrorverhaal, en dat maakt het zo uniek en succesvol. Daarom kom ik graag terug. Die boodschap van liefde, en niet alleen de Warrens voor elkaar, maar voor het werk dat ze doen en voor de mensen die ze helpen, die onbaatzuchtigheid, dat mededogen, die belichaming van liefde, is echt iets heiligs en speciaals. Dat maakt het verteerbaar en mooi."

1 Patrick Wilson

Patrick Wilson
Patrick Wilson

Wat het universum van The Conjuring zo speciaal maakt, is de ongeëvenaarde chemie van Patrick Wilson en Vera Farmiga op het scherm, vooral in de laatste film die meer romantische stukjes heeft dan de vorige twee.

"We vertrouwen elkaar sinds de eerste dag, dat is waar de chemie vandaan komt. We voelen ons helemaal op ons gemak bij elkaar en we hebben veel plezier", zei Wilson.

"Ik zou zeggen dat deze film waarschijnlijk enkele van de donkerste momenten in het universum heeft, maar je hebt ook die momenten van diepe, diepe romantiek, en we gaan met geen van beide halverwege. Als je deze angstaanjagende angsten wilt hebben, dan willen we zoveel mogelijk liefdesmomenten hebben, want het wordt heel opera-achtig."

Aanbevolen: