Wat de cast van Gold Rush te zeggen heeft over de show

Inhoudsopgave:

Wat de cast van Gold Rush te zeggen heeft over de show
Wat de cast van Gold Rush te zeggen heeft over de show
Anonim

Gold Rush is het afgelopen decennium een van de grootste shows van Discovery Channel geworden. De reality-tv-serie volgt de reis van verschillende groepen mijnwerkers terwijl ze proberen rijk te worden aan mijnbouwgoud in de Yukon. Het enorme succes van de show heeft geleid tot spin-offs en andere soortgelijke shows die opduiken bij rivaliserende netwerken.

Hoewel het fascinerend is om de fijne kneepjes en processen van het delven van goud van dichtbij te zien, zijn het meest interessante aspect van Gold Rush de mijnwerkers zelf. De meesten van hen zijn gewoon gewone mensen die veel hebben opgeofferd om hun dromen te volgen om goud te slaan. Mensen als Parker Schnabel, Tony Beets en Todd Hoffman zijn bekende namen geworden en hebben anderen geïnspireerd om hun dromen te volgen.

Dit is wat elk van hen te zeggen heeft over het werken als mijnwerker bij Gold Rush, van of de show een script heeft tot hoe het is om aan een reality-tv-show te werken. Ze onthullen zelfs een paar dingen die je misschien niet eerder wist.

14 Parker Schnabel schaamt zich niet voor zijn acties

Parker Schnabel van Gold Rush
Parker Schnabel van Gold Rush

Parker Schnabel, die in 2019 sprak, legde uit hoe hij zich niet schaamt voor zijn acties. Hij zei: “ik schaam me niet; dat is mijn probleem. Oh wacht, ik reed deze zomer achteruit tegen een transportband in mijn pick-up en vernietigde een onderdeel dat net was vervangen - voor de tweede keer!

13 Todd Hoffman denkt dat geloof een grote rol heeft gespeeld in zijn tijd op de show

Toff Hoffman van Gold Rush
Toff Hoffman van Gold Rush

Todd Hoffman gelooft dat zijn geloof een effect heeft op zijn vermogen om een succes te worden op Gold Rush, en zegt: "De meesten van ons in ons team zijn christenen, niet dat we posterjongens zijn voor het geloof. Maar we bemoedigen veel mensen in ons geloof… Ze houden me in de gaten, en als ik ze kan bemoedigen door er achteraan te gaan, kunnen we misschien samenwerken en misschien deze economie veranderen."

12 Rick Ness legde uit hoe stressvol de baan kan zijn

Leden van de cast van Discovery's Gold Rush, waaronder Rick en Parker
Leden van de cast van Discovery's Gold Rush, waaronder Rick en Parker

Tijdens een interview met Pop Culture in 2019 zei Rick Ness: “Mijnbouw is een stressvolle periode. Ik heb het altijd persoonlijk opgevat, zelfs toen ik de operatie van Parker leidde, dus het was altijd stressvol voor mij. Dus er is dit jaar niet echt iets veranderd, maar het was een beetje andere stress. Het was een soort van mijn eigen en ik verwelkomde het."

11 James Harness worstelde met zijn gezondheid tijdens de goudkoorts

James Harness uit de reality-tv-show Gold Rush
James Harness uit de reality-tv-show Gold Rush

Voor zijn tragische dood heeft James Harness de tol beschreven die zijn lichaam heeft doorgemaakt. Hij zei: “Ik had geprobeerd een falend bedrijf dat ik was begonnen te redden. Het kwam op een plek waar ik niet eens kon werken, mijn pijnniveaus waren zo hoog. Ik had geen dokters, geen medicijnen. En ik vouwde gewoon. Alle muren stortten in en ik had niets meer,”

10 Jimmy Dorsey beweerde dat de show gescript was

Jimmy Dorsey met zijn vrouw Joy en hun kinderen
Jimmy Dorsey met zijn vrouw Joy en hun kinderen

Na het verlaten van de show in het eerste seizoen, beweerde Jimmy Dorsey dat het script en nep was en zei: Het is vanaf het begin geschreven. Ze wisten precies wat ze van het programma wilden zien. Zelfs dat ik wegging was gescript, maar in de manier waarop het gebeurde niet. De plannen waren gemaakt, maar de voetstappen waren van ons. Ze leiden je in feite naar deze situaties.”

9 Mensen die ze ontmoeten zijn verbaasde mensen die nog steeds goudmijnen

Gold Rush zet zware machines op in water
Gold Rush zet zware machines op in water

Rick Ness zei in een interview: “Oh ja. Mijn eerste jaar daar, ik denk dat mijn vader er helemaal niet in geloofde. Hij snapte het gewoon niet. En dat begrijp ik. Als ik mensen ontmoet en ze vragen wat ik doe en ik zeg dat ik een goudzoeker ben, zeggen ze meestal: 'Doen mensen dat nog steeds?'”

8 Todd Hoffman probeerde altijd om te gaan met fans van de show

de opnames van realityshow Gold Rush
de opnames van realityshow Gold Rush

Todd Hoffman wist dat er veel fans van Gold Rush online waren en probeerde altijd met hen te communiceren, zelfs degenen die niet prettig waren. Hij zei: “ik ben op Twitter en Facebook en… ik probeer actief te blijven waarschijnlijk meer dan enig ander persoon op tv. Ik heb echt contact met mensen. Weet je, er zijn een paar jongens die het niet leuk vinden wat ik doe. Sommige mensen mogen me niet. Sommige mensen gaan daarheen en noemen me dik en zo. Weet je, wat dan ook.'

7 Dave Turin denkt dat het ergste aan goudkoorts is dat hij weg is van zijn familie

David Turijn van Gold Rush
David Turijn van Gold Rush

De mijnwerkers moeten maanden weg van hun familie en Dave Turin gelooft dat dit het ergste is aan Gold Rush. Hij zei: “Het ergste voor ons is dat we allemaal familiemannen zijn, en het was zo moeilijk om weg te zijn van onze families. Todd is de dromer. Todd is de man die altijd op zoek is naar het beste, dus voor ons om naar Oregon te gaan en dichter bij onze families te zijn, was het een soort van no-brainer.”

6 Tony Beets houdt van de levensstijl die in de serie wordt getoond

Tony Beets mijnbouw op de set van Gold Rush
Tony Beets mijnbouw op de set van Gold Rush

In een interview met Entrepreneur zei hij: “Ik denk dat ik de levensstijl erg leuk vind; dat trok me het meest aan. Je doet wat je wilt, schreeuw tegen mensen wanneer je maar wilt. En dan is er de jacht, de schat. Ik vind het leuk.”

5 Parker denkt dat een van de moeilijkste dingen die hij moest doen was het vervangen van gen

Een deel van de cast van Discovery's Gold Rush, waaronder Parker en Gene
Een deel van de cast van Discovery's Gold Rush, waaronder Parker en Gene

Parker Schnabel heeft verklaard dat het vervangen van Gene vrijwel het moeilijkste was wat hij heeft gedaan tijdens Gold Rush. Hij zei: “Absoluut het grootste probleem dat we hadden was het vervangen van Gene. Hij heeft veel ervaring. Hij had waarschijnlijk net zoveel ervaring als de rest van ons samen.”

4 Rick Ness denkt dat mijnbouw met zijn vrienden goed is omdat ze allemaal samenleven

Cast lid Rick Ness van Gold Rush rijdende vrachtwagen
Cast lid Rick Ness van Gold Rush rijdende vrachtwagen

In een interview met Entrepreneur legde Rick Ness uit dat, omdat alle mijnwerkers samenwonen, het goed is dat sommigen van hen zijn oude vrienden zijn. Hij zei: “Weet je, soms denk ik dat het zoveel makkelijker zou zijn als het gewoon een paar jongens waren die ik niet als vrienden kende. Maar je leeft ook met ze mee - het is niet zo dat je ze aan het eind van de dag naar huis stuurt - dus ik ben liever bij mijn vrienden.”

3 Parker Schnabel had veel plezier op de show toen hij jong was

Parker Schnabel werkt aan realityshow Gold Rush
Parker Schnabel werkt aan realityshow Gold Rush

Hoewel het hard werken aan Gold Rush kan zijn, zei Parker Schnabel dat hij het leuk vond om op zo'n jonge leeftijd als mijnwerker te werken, en zei: Weet je, het was niet zo moeilijk omdat ik er echt van genoot en in de eerste jaren had ik veel plezier met het doen van de show en het leren mijnen. Het was een strijd, maar het was ook leuk.”

2 James Harness gelooft dat de producenten de beelden manipuleren

James harnas van Gold Rush
James harnas van Gold Rush

James Harness gelooft dat wat wordt getoond in Gold Rush niet altijd precies is wat er is gebeurd. Hij legde in een interview uit: “Het is echt niet zoals ik het me herinner, en het vervormt mijn herinneringen … Ik word boos, omdat het anders is dan wat ik me herinner. De echt belangrijke dingen waarvan ik vind dat ze erin hadden moeten zitten, waren er niet. Voor elke 40 uur filmen, zie je er misschien twee minuten van. En soms is het belangrijk wat je weglaat.”

1 Tony Beets gelooft dat de goudkoorts in de Yukon niet veel langer zal duren

Tony Beets van Gold Rush
Tony Beets van Gold Rush

Veteraan mijnwerker Tony Beets heeft gezegd dat de goudwinning in de Yukon binnenkort zal eindigen. Hij legde uit: "Het wordt moeilijk om aan goede grond te komen. Niemand hier in de buurt gaat goede grond verhuren tegen de huidige prijzen, en er is gewoon geen nieuwe grond daar. We hebben hier de afgelopen honderd jaar gemijnd We komen aan het einde, zij zullen aan het einde daarvan komen."

Aanbevolen: