Selling Sunset: alles wat de cast te zeggen heeft over de show

Inhoudsopgave:

Selling Sunset: alles wat de cast te zeggen heeft over de show
Selling Sunset: alles wat de cast te zeggen heeft over de show
Anonim

Soms missen reality-tv-programma's het doel als het gaat om entertainment op het juiste niveau. De verkoop van Sunset mist nul punten. Het is een show die in alle opzichten helemaal klopt. Elke aflevering brengt de juiste hoeveelheid drama. Bovenop het drama tussen de castleden, richt de show zich op de verkoop van prachtige prachtige huizen van miljoenen dollars.

De makelaars in de show zijn competitief over hun banen, vriendschappen, modekeuzes en meer. Als je naar Selling Sunset kijkt, krijg je te zien hoe Chrishell Stause, Christine Quinn, Heather Rae Young, Mary Fitzgerald, Davina Potratz en de andere makelaars in Californië hun zaken regelen. Seizoen 3 van Selling Sunset wordt op 7 augustus uitgebracht op Netflix en fans van de show zijn meer dan enthousiast!

10 Chrishell Stause over het passen bij de andere vrouwen

Afbeelding
Afbeelding

Volgens Refinery29 sprak Chrishell Stause over het werken met de andere vrouwen aan Selling Sunset. Ze zei: "Ik wist niet honderd procent zeker waar ik me voor aanmeldde toen ik begon, dus het was een beetje een leerproces. Maar in seizoen twee had ik het gevoel dat ik mijn plaats in de groep had verdiend. " Ze paste absoluut beter bij het tweede seizoen.

In het eerste seizoen was er veel drama tussen Chrishell en Christine Quinn, maar ze gingen voorbij die minpunten.

9 Christine Quinn over het filmen van seizoen 1 versus seizoen 2

Afbeelding
Afbeelding

Christine Quinn sprak over de verschillen tussen het eerste en tweede seizoen van Selling Sunset toen ze zei: "Seizoen 1, ik ging met veel vertrouwen en veel vertrouwen in de productiewaarde van wat we aan het werk waren op en wat de producenten me vertelden dat ze wel en niet inbrachten. Ik heb geleerd dat dat niet altijd het geval was." De eerste twee seizoenen van de show zaten beide boordevol drama en intensiteit tussen de vrouwen van de Oppenheim Group.

Christine Quinn legde verder uit dat ze na het eerste seizoen met veel pesterijen en haat te maken had. Ze was het castlid dat het meest brutaal overkwam met haar eerlijkheid, maar toch verdiende ze het nooit om vreselijke opmerkingen van vreemden te ontvangen.

8 Heather Rae Young over het filmen van een reality-tv-show

Afbeelding
Afbeelding

Heather Rae Young besprak haar ervaring op Selling Sunset en zei: "Ik had nooit gedacht dat ik op 32-jarige leeftijd een realityshow zou filmen. Dus het is gewoon heel onwerkelijk voor mij dat ik uit zo'n kleine stad kom en erg beschut, en niet echt veel weten over de industrie of veel weten over zelfs onroerend goed om te zijn waar ik nu ben. Ik denk dat het me nu pas begint te raken." (Huis mooi.)

Heather Rae Young is een geweldige toevoeging aan de show omdat ze een zachtaardige en zachtaardige vrouw is. Ze is een goede vriendin voor anderen en ze staat er niet voor als het lijkt alsof andere mensen te veroordelend zijn.

7 Mary Fitzgerald over haar vriendschap met Jason

Afbeelding
Afbeelding

De vriendschap tussen Mary Fitzgerald en Jason Oppenheim is behoorlijk sterk, ondanks het feit dat de twee vroeger dateerden. Ze hebben geen enkele bitterheid of wrok tussen hen.

Mary legde uit: "Jason en ik konden niet dichterbij zijn. We zijn de beste vrienden en respecteren elkaar echt. We begrijpen elkaar en kunnen elkaar geruststellen. Fans hebben dat in seizoen twee een beetje te zien gekregen met het hele knuffelgebeuren. [De knuffel] duurde niet zo lang; ze hebben er wat aan bewerkt, maar het laat nog steeds zien hoe dichtbij we zijn. We weten dat we nooit iets zullen doen om elkaar pijn te doen." Hun vriendschap is prachtig om te zien en toont hun beide volwassenheidsniveaus.

6 Davina Potratz over kleden voor de baan

Afbeelding
Afbeelding

Volgens Page Six had Davina Potratz het over zich verkleden voor afleveringen van Selling Sunset. Ze zei: Je moet verschillende opties klaar hebben, en ik ben echt serieus over mijn werk. Ik ben een makelaar, dus ik probeer me heel professioneel te kleden, vooral als ik klanten ontmoet. Ik wil me echt op het werk concentreren en niet op mij.” Ze kleedde zich altijd wild professioneel.

Davina Potratz was tijdens de eerste twee seizoenen van de show verwikkeld in wat drama, dus het zal interessant zijn om te zien waar het in het derde seizoen voor haar zal zijn. Hopelijk kunnen fans meer van Davina's modieuze kant zien in seizoen 3.

5 Chrishell Stause over doen waar ze van houdt voor de camera

Afbeelding
Afbeelding

Chrishell Stause houdt van onroerend goed! In een interview zei ze: "Als ik kan doen waar ik van hou en dat kijkers ons onderweg volgen en een succesvolle tweede carrière hebben, dan moet ik gewoon het goede met het slechte nemen." Het is altijd een gok als iemand ermee instemt zijn leven te laten filmen voor een reality-tv-show!

Ze ging verder en voegde eraan toe: "Uiteindelijk heb ik er alle vertrouwen in dat ik een goed mens ben. Ik probeer altijd mijn best te doen, en als ik faal, probeer ervan te leren - hopelijk komt dat over op de show." De aangeboren goedheid van Chrishell Stause komt echt door in de show voor alle kijkers die kijken.

4 Christine Quinn wordt bestempeld als schurk van de show

Afbeelding
Afbeelding

Christine Quinn is zich er volledig van bewust dat ze in het eerste seizoen de schurk van de show werd genoemd. Ze antwoordde door te zeggen: 'Alleen omdat ik geestig en grappig ben en snel en slim ben en deze dingen zeg, word ik gecast als de schurk zonder aanhalingstekens, maar ik ben geen gemeen meisje. Ik noem het gewoon zoals het is. Er is niets onaangenaams aan Christine Quinn. Ze is modieus, prachtig, hardwerkend en zoals ze zei, super geestig en grappig.

3 Heather Rae Young in de vastgoedsector

Afbeelding
Afbeelding

Heather Rae Young werkt samen met de rest van de vrouwen op Selling Sunset voor de Oppenheim Group, een makelaarskantoor. Ze gaf toe: "Ik had nooit iets over onroerend goed geleerd. Mijn ouders hebben me nooit geleerd over het kopen en verkopen van huizen. Ik was er niet bij toen ik opgroeide, dus voor mij was het een vreemde taal… Ik moest heel hard werken in de industrie om te komen waar ik nu ben." Ze heeft een niveau bereikt in de vastgoedwereld waar anderen alleen maar van kunnen dromen.

2 Mary Fitzgerald over haar vriendschap met Christine Quinn

Afbeelding
Afbeelding

Helaas zijn Mary Fitzgerald en Christine Quinn niet meer zo close, ondanks het feit dat ze vroeger beste vrienden waren. Ze waren erg close toen de show begon, maar na verloop van tijd begon hun vriendschap steeds gespannener te worden.

Mary Fitzgerald onthulde: "Ik praat niet zoveel met Christine. We zijn uit elkaar gegroeid. Sommige dingen zijn gebeurd, weet je, maar ik denk dat ze gelukkig is en ik wens haar niets dan het beste. Het hele COVID-gebeuren is gebeurd en heeft het ook moeilijk gemaakt." Mary heeft in ieder geval geen kwade wil tegen Christine. Misschien kan hun vriendschap ooit weer opleven. Gelukkig is Mary nog steeds bevriend met Taye Diggs, ster van All American, nadat hij hem in het eerste seizoen een huis had verkocht.

1 Christine Quinn over het succes van de show

Afbeelding
Afbeelding

Volgens Refinery29 zei Christine Quinn: We waren gloednieuw in de show. We hadden geen idee waar het heen zou gaan of hoe goed het zou gaan. Ik begon Instagram toen de show uitkwam. Ik had nul volgers. Ik herinner me dat toen de show uitkwam, ik dacht: Hé, ik ben in deze nieuwe Netflix-show, tegen mijn twee volgers. Het was zo'n buitenlands iets. En je hebt waarschijnlijk gelijk - het kost wat tijd om door te krijgen, en dan slaat wat je doet aan, mensen zijn een beetje meer vergevingsgezind. De show werd uiteindelijk een enorme hit, tot Christine's verbazing en in het voordeel van haar Instagram-status als influencer.

Christine had misschien 2 volgers toen de show voor het eerst in première ging, maar ze heeft nu meer dan een half miljoen volgers! Iets over het verkopen van Sunset is meer dan verslavend. Kijken hoe de vrouwen met elkaar omgaan, of het nu gaat om zaken bij de Oppenheim Group of niet, is buitengewoon aanlokkelijk!

Aanbevolen: