Alles wat Scarlett Johansson te zeggen heeft over 'Black Widow'-film

Inhoudsopgave:

Alles wat Scarlett Johansson te zeggen heeft over 'Black Widow'-film
Alles wat Scarlett Johansson te zeggen heeft over 'Black Widow'-film
Anonim

De langverwachte Black Widow-film is zojuist uitgebracht en fans over de hele wereld haasten zich om hun eerste glimp van deze epische film op te vangen. De hype en opwinding ontvouwen zich allemaal op het grote scherm en beloven een meer ruige, aangrijpende verhaallijn te leveren die diep in het karaktertrauma en de algemene ontwikkeling van de sleutelrollen in de film duikt.

Deze spionagethriller boordevol actie staat op het punt een van de meest succesvolle rollen te worden die Scarlet Johansson ooit heeft gespeeld, en ze heeft haar karakter niet alleen omarmd, maar ook volledig belichaamd tot de zoveelste graad. Scarlett Johansson heeft de inside scoop van de Black Widow-film met haar fans gedeeld, waardoor ze meer inzicht kregen in haar ervaringen als misschien wel de meest indrukwekkende superheld die Marvel Studios ooit heeft gezien.

7 De film begon zich in 2017 te ontwikkelen

We krijgen deze film nu net te zien, maar Scarlett Johansson heeft groot nieuws voor fans laten vallen door te vertellen dat de Black Widow sinds 2017 in ontwikkeling is. Ze vertelt CNN dat de film was begon echt vorm te krijgen precies op het moment dat de MeToo-beweging vorm begon te krijgen. Ze gaf verder aan dat de scenarioschrijvers vergelijkingen begonnen te maken tussen het verhaal van de personages en de echte verhalen over vrouwenmishandeling door machtige mannen die over de hele wereld opdoken.

6 Vrouwen die elkaar steunden was ware inspiratie

De wereld staat op het punt een heel andere versie van de Black Widow te ontdekken, en dit is grotendeels te wijten aan het feit dat het concept van vrouwen die vrouwen ondersteunen de drijvende kracht was achter de ontwikkeling van het karakter van Black Widow. Johansson zegt; "Ze is het slachtoffer geweest van een jeugdtrauma en uitbuiting en het is een verleden dat ze niet onder ogen wil zien en waar ze voor wegrent…En dan haar zus, die in sommige opzichten dit zeer zelfbewuste soort vuurwerkaansprakelijkheid is, maar iemand die fel onafhankelijk is, die haar in feite dwingt om ermee in het reine te komen, haar dwingt het onder ogen te zien.' Ze ging verder met; Het voelde heel erg als wat er nu gebeurt. Het was geweldig om het platform te hebben om daar commentaar op te kunnen geven."

5 Ze is betrokken geweest bij de ontwikkeling van haar karakter

Naarmate de persona van het Black Widow-personage evolueerde, was Scarlett Johansson zelf een drijvende kracht achter de veranderingen en ontwikkelingen die werden doorgevoerd. Ze zei tegen de pers dat ze vond dat haar personage eerder overdreven geseksualiseerd was toen ze werd geïntroduceerd in Iron Man 2.

Door het heft in eigen handen te nemen, dankt Johansson de vertrouwensrelatie die ze heeft ontwikkeld met de Marvel-executives om het pad naar verandering te banen. Ze beschreef haar betrokkenheid door te zeggen dat ze "in het personage zat" en daarom in staat was het gesprek te leiden over hoe Black Widow zou moeten worden gepresenteerd en weergegeven, waardoor ze kon deelnemen aan hoe de rol aan de achterkant werd uitgevoerd en afgeleverd terwijl ze de rol speelde.

Ze was niet blij met de kostuums die werden voorgesteld

Johansson is openhartig over het feit dat ze niet altijd blij was met de kostuumopties die haar voor deze rol werden aangeboden. Ze zag eerdere kostuums voor de Black Widow om het personage in een hokje te stoppen, en ze hielp deze keer om een meer gedefinieerde look te cultiveren.

Johansson was zich zeer bewust van het feit dat alle ogen op haar gericht zouden zijn als het ging om de manier waarop dit personage door de wereld werd waargenomen, en ze voelde de behoefte om haar rol als superheld af te schilderen als iemand die ' t puur op een geseksualiseerde manier gepresenteerd. Nadat ze veel kostuumopties had afgewezen die gewoon niet de juiste sfeer waren, verklaart Johansson dat ze zich ervan bewust was dat ze deel uitmaakte van de verandering. Ze zei; "Het publiek eist ook dingen en er is een culturele verschuiving en het voedt alles in een meer progressieve richting."

4 Aanmoediging van fans betekent alles voor haar

Fans zullen blij zijn te horen dat Scarlett Johansson ze hoort, en dat hun mening ertoe doet. Ze heeft onthuld dat de manier waarop fans de berichten opnemen die Black Widow levert, en de feedback die ze geven op sociale media een integraal onderdeel zijn van de reis van deze film.

Ze vertelt het aan de pers; De fans en het publiek hebben Marvel en alle studio's en filmmakers ertoe aangezet om op het scherm over te geven wat er in de tijdgeest gaande is, en willen verschillende films en casts zien die hun eigen ambities vertegenwoordigen en hoe ze zich voelen. Het personage is in reactie gegroeid daarop en de films zijn gegroeid als reactie op die aanmoediging van fans.”

3 Yelena's karakter volledig getransformeerd

Scarlett Johansson heeft onthuld dat het karakter van Yelena een rol heeft gespeeld bij de verlossing van Natasha. Ze geeft aan dat de aanvankelijke concepten twee vrouwen omvatten die meer rechtstreeks met elkaar wedijverden om elkaar naar beneden te halen, en dat voelde erg "oninteressant" voor haar.

Ze zegt; "Het voelde gewoon niet als wat ik wilde ontdekken en ik denk wat, echt, het publiek wilde zien. Het voelde gewoon heel ouderwets en niet waar, en dus door dat gevoel te nemen en met dat instinct te rennen, ontwikkelde de relatie zich tot wat het is, namelijk dat het een relatie is waarvan ik denk dat die gebaseerd is op een gedeelde ervaring en een weten en een zusterschap."

2 Moeder zijn veranderde haar kijk op deze rol

Johansson heeft onlangs een bomverklaring afgelegd waarin hij kritiek uitte op de manier waarop Black Widow in voorgaande jaren hypergeseksualiseerd was, maar ging vervolgens haar verklaring ondersteunen door uit te leggen dat haar echte rol als moeder de reden was dat haar perspectief van de rol is verschoven. Ze zegt dat ze ooit openlijk geseksualiseerde uitspraken als complimenten beschouwde, maar dat veranderde allemaal toen ze moeder werd.

BBC merkt op dat ze zegt dat haar eigenwaarde "waarschijnlijk werd afgemeten aan dat soort opmerkingen - over haar fysieke verschijning - destijds, maar dat ze haar eigen zelfwaarde beter was gaan begrijpen sinds ze moeder werd."

1 Dit is het einde van de weg voor Johansson

Helaas lijkt dit het einde van de weg te zijn voor Scarlett Johansson. Ze heeft geen plannen om haar Black Widow-rol opnieuw te spelen. Ze vertelt Mensen; "Ik ben erg tevreden met deze film, het voelt als een geweldige manier om uit te gaan voor dit hoofdstuk van mijn Marvel-identiteit."

Hoewel dit haar laatste buiging is in deze specifieke schoenen, heeft Johansson er echt van genoten om deel uit te maken van het Marvel Cinematic Universe, en de leidinggevenden hebben ook aangegeven dat ze graag weer met haar zouden willen samenwerken, "in welke hoedanigheid dan ook".

Aanbevolen: