Alles wat we weten over de eerste grote rol van Scarlett Johansson sinds Disney-rechtszaak

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de eerste grote rol van Scarlett Johansson sinds Disney-rechtszaak
Alles wat we weten over de eerste grote rol van Scarlett Johansson sinds Disney-rechtszaak
Anonim

Scarlett Johansson is een van de drukste Hollywood-sterren in de buurt. De Black Widow-ster heeft naar verluidt maar liefst $ 20 miljoen verdiend met haar werk in de superheldenfilm van de zomer. De Oscar-genomineerde ster van Marriage Story stopt daar gewoon niet, omdat ze zich nog steeds aan het voorbereiden is om meer indrukwekkende rollen op haar acteerportfolio te krijgen.

Deze keer, zoals exclusief opgemerkt door The Hollywood Reporter, kijkt Johansson ernaar uit om opnieuw samen te werken met de excentrieke regisseur Wes Anderson in een aankomende film. Om het samen te vatten, hier is alles wat we weten over de film, de verwachte releasedatum en wat de samenwerking betekent voor het actrice-regisseurspaar.

7 Helaas zijn het plot en de personages onthuld

Helaas wordt de rol van Johansson in de komende film en hoe haar personage zich zal ontvouwen, nog geheim gehouden. Het zou ook kunnen betekenen dat Anderson, die de film gaat regisseren en het script gaat schrijven, zich nog steeds richt op meer A-lijst acteurs om toe te treden tot het bestuur.

"Alles wat uit mijn verbeelding komt, is geïnspireerd door mijn achtergrond en mijn eigen psychologie", zei de regisseur bij een gelegenheid over zijn filmfilosofie. "Zonder dat ik het beheer of ervoor kies, ben ik in de bioscoop."

6 Veel mede-A-List-acteurs zijn al aan boord

Voor deze film zal Johansson zich voegen bij de castlijst die al opschepte over grote namen als Margot Robbie (Suicide Squad) en Tom Hanks (The Green Mile). De twee spraakmakende namen zijn klaar om een frisse wind te blazen in de film van Wes Anderson, aangezien dit de eerste keer is dat ze samenwerken voor een film. Bovendien zijn er al eerder verschillende Anderson-filmveteranen toegetreden tot het bestuur: Adrien Brody, Jason Schwartzman, Rupert Friend, Tilda Swinton en Bill Murray.

5 Dit is niet de eerste keer dat ze samenwerkt met de excentrieke regisseur

Hoewel dit de eerste keer is dat Wes Anderson op Scarlett Johansson tikte voor camerawerk, werkten de twee al eerder samen. In 2018 leende de Lucy-actrice haar stem voor de stop-motionfilm van de filmmaker, Isle of Dogs. De sci-fi-komedie, die Anderson schreef en regisseerde, bevatte Johannson, Bryan Cranston, Greta Gerwig, Edward Norton, Frank Wood en meer. Het leverde dat jaar twee Oscarnominaties op voor Beste Animatiefilm en Beste Originele Score.

4 De film is momenteel in productie in Spanje en zal naar verwachting binnenkort worden afgerond

Wes Anderson
Wes Anderson

Zoals we van THR hebben vernomen, wordt de film momenteel ontwikkeld in Spanje. Het opnameproces van de naamloze film zal naar verwachting eind september 2021 worden afgerond. Als de regisseur de traditionele tijdlijn volgt, is het veilig om de première van de film op zijn vroegst eind 2021 of in 2022 te verwachten.

Volgens een bron: "Het enige dat bekend is over dit nieuwste project is dat het, hoewel het op een western lijkt, geen western is, en dat hoewel het in Spanje wordt gefilmd, het niets te maken heeft met Spanje."

3 Bovendien zijn Bryan Cranston en vele anderen toegevoegd aan de met sterren bezaaide castlijst

Over het met sterren bezaaide ensemble gesproken, de crew van Anderson wordt alleen maar groter en groter. Op 17 augustus onthulde The Hollywood Reporter dat Bryan Cranston, Hope Davis, Jeffrey Wright en Liev Schreiber tot het bestuur zijn toegetreden. Cranston werkte eerder met Johansson en Anderson in Isle of Dogs, maar dit zal de eerste keer zijn dat de Breaking Bad-ster te zien is in een live-action film met Wes Anderson.

2 Tegelijkertijd debuteert Anderson's nieuwste functie in oktober

De opnames van de naamloze film zullen naar verwachting eind september worden afgerond, want Andersons nieuwste speelfilm, The French Dispatch, zal op 22 oktober in de bioscopen verschijnen na zijn debuut op het filmfestival van Cannes op 12 juli. De film zelf vertelt het verhaal van een "Amerikaanse journalist gevestigd in Frankrijk (die) zijn tijdschrift maakt." Rupert Friend, die ook te zien is in de film zonder titel, speelt Drill-Seargeant in deze film.

"Het is meer een portret van deze man, van deze journalist die vecht om te schrijven wat hij wil schrijven. Het is geen film over persvrijheid, maar als je het over verslaggevers hebt, praat je ook over wat er aan de hand is in de echte wereld, "voegde hij eraan toe.

1 Ondertussen is Johansson betrokken geweest bij een langdurige rechtszaalstrijd tegen Disney

Tegelijkertijd betekent deze film de eerste rol van Johansson te midden van de lopende bombshell-rechtszaak tegen Disney. De Black Widow-ster klaagde het bedrijf aan voor het schenden van haar contract door de meest definitieve film van haar carrière op hun streamingplatform uit te brengen op hetzelfde moment dat het in de bioscoop verscheen. Volgens het pak staat in haar contract dat de film exclusief in theaters in première zou gaan, wat de actrice mogelijk meer dan $ 50 miljoen zou kosten als het zou worden geschonden.

"Disney heeft het contract van mevrouw Johansson volledig nagekomen en bovendien heeft de release van Black Widow op Disney+ met Premier Access haar vermogen om extra compensatie te verdienen aanzienlijk verbeterd bovenop de $ 20 miljoen die ze tot nu toe heeft ontvangen, " Disney verklaarde.

Aanbevolen: