Wat heeft Florence Pugh gezegd over het spelen van Yelena Belova in 'Black Widow'?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Florence Pugh gezegd over het spelen van Yelena Belova in 'Black Widow'?
Wat heeft Florence Pugh gezegd over het spelen van Yelena Belova in 'Black Widow'?
Anonim

Toen Black Widow deze zomer in de bioscoop verscheen, bleek het opnieuw een hit voor het Marvel Cinematic Universe. De film, met in de hoofdrol Scarlett Johansson als de gelijknamige Avenger, verdiende bijna $ 400 miljoen aan de kassa en was een enorme hit bij zowel fans als critici. Het was ook een grote stap op de carrièreladder voor Johanssons tegenspeler Florence Pugh, die de zus van Black Widow speelt, Yelena Belova. Het was een grote rol voor de opkomende actrice en ze genoot van de kans om met Johansson samen te werken.

Maar wat heeft Florence gezegd over haar ervaring met het spelen van de onverschrokken moordenaar? Lees verder om erachter te komen.

6 Door Yelena te spelen kon ze veel leren van Scarlett Johansson

Werken aan de film was een grote leermogelijkheid voor Pugh: ze mocht haar mede-ster Scarlett Johansson uit de eerste hand aan het werk zien, en het had een groot effect op haar. "Ik was nog nooit in zo'n positie geweest," zei Florence, "waar ik een vrouw die zo succesvol was als zij zo'n baas kon zien, kon zien wat dat vereiste en wat dat van jou vereist om zo'n baas te zijn. Ze heeft deze film geproduceerd, ze heeft er heel lang aan gewerkt, ze speelt erin, 'vervolgde de Hawkeye-actrice. “Het was geweldig om te zien hoe deze vrouw de leiding nam over een set, nee zei en af en toe pauzeerde om dingen te bespreken die besproken moesten worden en niet onder druk werd gezet om iets te filmen alleen omdat we bijna geen tijd meer hadden. Ik denk dat dat iets is dat je als vrouw misschien zeker later leert en het was gewoon heel mooi om deze legende te zien, deze set te runnen en mensen respecteerden dat en er is een reden waarom ze zo fantastisch is en daarom. Ik had zoiets van: 'wauw, ik moet veel aantekeningen maken en van welke persoon kan ik dat doen.”

5 Ze was een beetje geïntimideerd over deelname aan de Marvel-franchise

scarlett johansson als zwarte weduwe
scarlett johansson als zwarte weduwe

Over deelname aan de Marvel-filmfranchise gesproken, Florence drukte ook uit hoe ongerust ze zich had gevoeld: "Met elke franchise is het altijd een beetje ontmoedigend vanwege wat je gaat brengen en wat je gaat spelen. Ik denk voor elke acteur die automatisch belangrijk wordt, of je nu persoonlijk naar ze kijkt of niet. Iedereen of met een fanatieke broer of zus die van ze houdt."

4 Florence deelde ook enig inzicht in haar karakter

De actrice kreeg onmiddellijk een goed begrip van haar karakter en wat er van haar werd verwacht om Yelena op het scherm over te brengen. Yelena is, zegt Pugh, "het vervelende zusje dat alles zegt wat in haar opkomt zonder consequenties. Als we haar ontmoeten, ontdekt ze de wereld in een nieuw licht. Ze is gekwetst en gecompliceerd en handelt uit. Wanneer ze het personage van Scarlett, Natasha, ontmoet, herontdekt Yelena een beetje wie ze is nadat ze zo lang in de Rode Kamer heeft gezeten. Dus samen beseffen ze dat ze allebei op dezelfde manier lijden."

3 Ze zegt dat Yelena en Natasha 'Long-Lost Sisters' zijn

De Little Women-actrice beschreef de relatie tussen haar personage en die van Johansson ook als een hechte band. Er is een mooie en unieke vriendschap tussen de twee omdat ze uiteindelijk lang verloren gegane zussen zijn. Ze repareren elkaar en elkaars gaten in hun leven.

De kern hiervan is deze zeer brute reis om erachter te komen wie ze zijn, en dat is iets waarvan ik niet zou denken dat het samen zou gaan met zoveel geweldige explosies en geweren en dit en dat. Er staat eigenlijk een heel droevig verhaal op de bodem."

2 Ze moest onderzoek doen naar het verhaal van haar personage

Veel van Florence's voorbereiding op de rol hield in dat ze diep moest nadenken over het verleden van haar personage. De regisseur van de film, Cate Shortland, Florence zei, "wilde echt dat wij en alle weduwen in de film zouden begrijpen waar we vandaan komen, misschien onze lichaamstaal begrijpen, hoe we zouden lopen, hoe we zouden praten zonder beïnvloed te worden door van de normale wereld. Uiteraard is een groot deel daarvan het feit dat zowel Natasha als Yelena uit elkaar zijn gegaan toen ze kinderen waren en opgroeiden om verschillende levens te leiden. Om te kijken wat dat zou doen met hun relatie en wat dat zou doen doen als ze elkaar jaren later weer zien, we moesten uitzoeken of we overeenkomsten zouden hebben, of we op dezelfde manier zouden praten, of we het prettig vonden om bij elkaar in de buurt te zijn. Dit zijn mensen die uit elkaar zijn verscheurd en waarschijnlijk hebben maar een paar herinneringen aan elkaar."

1 Ze was ook erg onder de indruk van haar co-ster

Florence heeft opgemerkt hoe onder de indruk ze was van veteraan actrice Johansson, die ze ziet als een pionier in het superheldengenre.

"Scarlett is al tien jaar of langer de leidende kracht van het vrouwelijke gezicht van deze films. En vanaf het begin speelde ze een personage dat geen afval slikt, tegen alles kan vechten en net zo compatibel is als een van de mannen die alle cijfers hebben. Dat is een coole badge om te dragen."

Aanbevolen: