Fans vragen zich af hoeveel geld Scarlett Johansson heeft gewonnen in de schikking van de 'Black Widow'-rechtszaak

Fans vragen zich af hoeveel geld Scarlett Johansson heeft gewonnen in de schikking van de 'Black Widow'-rechtszaak
Fans vragen zich af hoeveel geld Scarlett Johansson heeft gewonnen in de schikking van de 'Black Widow'-rechtszaak
Anonim

Fans van Scarlett Johansson van Black Widow zijn verheugd over het feit dat haar rechtszaak tegen Disney eindelijk is geregeld.

Sinds juli 2021 is de Hollywood A-lister in oorlog met het miljoenenbedrijf. Johansson klaagde Disney oorspronkelijk aan voor het schenden van haar Black Widow-contract. De eerste toegangsrelease van de film op Disney's streamingdienst, Disney+, betekende dat ze potentiële kassa-inkomsten mis zou lopen.

Sindsdien zijn het bedrijf en de actrice verwikkeld in een heen en weer geschil over de rechtszaak. Ondanks de lange en moeizame strijd met de streaminggigant lijkt Johansson echter als overwinnaar uit de strijd te zijn gekomen, aangezien de rechtszaak tot een schikking is gekomen.

In reactie op haar overwinning bracht Johansson een verklaring uit waarin ze zei: Ik ben blij dat we onze meningsverschillen met Disney hebben opgelost. Ik ben ongelooflijk trots op het werk dat we de afgelopen jaren samen hebben gedaan en heb enorm genoten van mijn creatieve relatie met het team. Ik kijk ernaar uit om onze samenwerking de komende jaren voort te zetten.”

Disney Studios-voorzitter, Alan Bergman, sprak ook over de schikking en voegde eraan toe: "Ik ben erg blij dat we tot een wederzijdse overeenkomst hebben kunnen komen met Scarlett Johansson over Black Widow. We waarderen haar bijdragen aan het Marvel Cinematic Universe en kijken ernaar uit om samen te werken aan een aantal aankomende projecten, waaronder Disney's Tower of Terror."

Sinds het nieuws van de schikking zijn Johanssons fans, die de rechtszaak gretig hadden gevolgd, naar Twitter gegaan om het succes van de actrice te vieren. Ze benadrukten Johanssons moed en vastberadenheid om het op te nemen tegen het machtige bedrijf zonder bang te hoeven zijn op de zwarte lijst te komen.

Een van hen zei bijvoorbeeld: Bravo Scarlett Johansson! Ze is niet hebzuchtig, ze houdt een onaantastbare Hollywood-monoliet verantwoordelijk. Ik hoop dat dit een precedent schept en andere actoren beschermt zonder de macht en invloed van Johansson.”

Anderen benadrukten het monetaire aspect van de overwinning terwijl ze zich afvroegen hoeveel Johansson zou hebben binnengehaald als compensatie voor de overtreding.

One verklaarde: Ik ben benieuwd hoeveel ze van de schikking heeft gekregen. ook verdient ze het omdat Disney het contract BREKTE. het is niet hebzuchtig!!”

Terwijl een ander eraan toevoegde: "Wat denk je, 70 mille om te vereffenen?"

Anderen dachten zelfs na over hoe de situatie zou zijn verlopen als de rollen waren omgedraaid en Johansson degene was geweest die het contract had geschonden. Ze beweerden dat Disney "haar zou hebben aangeklaagd."

Aanbevolen: