Paris Hilton's nieuwe Netflix-show, wat is het en wat vinden fans ervan?

Inhoudsopgave:

Paris Hilton's nieuwe Netflix-show, wat is het en wat vinden fans ervan?
Paris Hilton's nieuwe Netflix-show, wat is het en wat vinden fans ervan?
Anonim

Als je aan Paris Hilton denkt, is het eerste woord - of een paar woorden - dat in je opkomt misschien niet koken of bakken. De erfgename van de Hilton Hotels heeft naam gemaakt in sociale kringen en de entertainmentwereld, maar ze wordt nog niet beschouwd als een hoofdbestanddeel van de kookwereld.

Dus toen fans hoorden dat Hilton haar eigen kookprogramma op Netflix kreeg, waren ze eerst een beetje in de war. Sommige stukken beginnen echter samen te komen, en het klinkt als een show die gemakkelijk je schuldige (of niet zo) plezier zou kunnen worden!

Hilton, die opgroeide in de publieke belangstelling, kreeg van jongs af aan veel etiket opgeplakt. Nu lijkt het erop dat ze het heft in eigen handen neemt; op het goede spoor blijven om haar eigen pad te volgen en de vrouw te omarmen waarin ze opgroeit.

Haar nieuwe Netflix-serie, Cooking With Paris, is gewoon een volgende stap op die reis. Dus dit is wat we tot nu toe weten over de show en wat fans erover zeggen!

9 Het is een kookprogramma in tegenstelling tot wat je gewend bent

Cooking With Paris is op weg om een meer relaxte kookshow te worden dan je waarschijnlijk gewend bent. Hilton is geen chef-kok, maar ze wil wel groeien in de keuken, dus nodigt ze vrienden uit voor kookavonturen. In een exclusieve Variety werden meer details onthuld over de aankomende serie.

In een première van zes afleveringen op 4 augustus, zal Paris Hilton vrienden uitnodigen in haar keuken terwijl ze samen nieuwe recepten uitproberen en op nieuwe manieren door de ruimte navigeren! Terwijl Hilton leert koken, zal ze verhalen en ervaringen delen met haar gasten en, natuurlijk, ma altijden vinden waar haar familie nog jaren van kan genieten!

8 Het is gebaseerd op haar YouTube-video met dezelfde naam

De serie heeft dezelfde naam als een YouTube-video die Paris Hilton in januari 2020 plaatste. In haar video op haar YouTube-kanaal getiteld Cooking With Paris liet ze kijkers een blik op haar in de keuken zien terwijl ze haar kookte " beruchte sliving lasagne". Fans hebben genoten van de video en met meer dan 5 miljoen views is het gemakkelijk om aan te nemen dat de serie op Netflix een absolute hit zal worden.

7 Parijs is zo opgewonden

Natuurlijk deelt Paris haar enthousiasme met fans voor het debuut van Cooking With Paris. In een teaser op de officiële Netflix-pagina voor de serie is Hilton te horen met haar beruchte 'dat is hot'-slogan.

Naast receptideeën en leuke gesprekken met vrienden, kunnen fans zich ook verheugen op de humoristische kant van Hilton terwijl ze weer hun televisietoestellen siert.

6 Deze fan nam het terug naar die YouTube-video

Met behulp van een-g.webp

5 Deze-g.webp" />

Dit moest een van onze favoriete reacties op het nieuws zijn. Met behulp van een throwback-g.webp

4 Deze gebruiker zegt dat het tijd is

Deze fan wacht al geruime tijd op de volgende aflevering van Cooking With Paris. Fans die de originele video bekeken en genoten van de rit, hoopten altijd op meer glimpen van Hilton's avonturen op het gebied van koken. Deze serie lijkt de perfecte manier om dat te laten zien aan haar bestaande volgers en ook om nieuwe toe te voegen.

3 Het grote titeldebat

Terug naar die slogan die we eerder noemden, sommige fans vragen zich af wat Paris Hilton dacht met de titel van haar serie. Natuurlijk, als knipoog naar haar originele video, is de titel van de serie logisch, maar er zweven nog een paar woorden door de hoofden van Hilton's fans.

Deze fan denkt dat haar beruchte 'That's Hot' een geweldige titel zou zijn geweest voor een kookprogramma, en velen zijn het daarmee eens. Er waren een aantal tweets die spraken over dit idee!

2 Deze gemiddelde meisjesreferentie is alles

Mean Girls is tegenwoordig zo'n klassiek stukje entertainment en het is altijd leuk om te zien waar fans quotes, GIF's en stills uit de film opnemen. Voor deze werd een vaak geciteerde regel gebruikt toen een fan haar vrienden tagde om ze enthousiast te maken over de aankomende Netflix-serie.

1 Deze fan draait helemaal om het omarmen van de serie

In een tweet die een heel lief gevoel belichaamde, sloeg deze gebruiker echt de spijker op zijn kop. Nee, Paris Hilton is geen wereldberoemde chef-kok, ze is niet eens echt een kok in de basiszin van het woord, maar ze probeert.

Hilton gaat de keuken in, ze kookt met ingrediënten die geweldig voor je zijn, en ze maakt onderweg herinneringen. In plaats van zich te concentreren op perfectie, concentreerde Paris Hilton zich op de reis, niet bezorgd over de presentatie, maar met aandacht voor de ervaring.

We moeten zeggen dat we het volledig eens zijn met het denkproces van deze fan. Het zal een mooie knipoog naar Hilton zijn als ze mensen thuis aan het lachen krijgt en deze recepten ook in hun keuken probeert met hun eigen vrienden en familie.

Aanbevolen: