Celebrity Big Brother': dit vinden fans van de nieuwe cast

Inhoudsopgave:

Celebrity Big Brother': dit vinden fans van de nieuwe cast
Celebrity Big Brother': dit vinden fans van de nieuwe cast
Anonim

De jaren 2000 waren een wild decennium voor reality-tv en netwerken waren in een race om te zien wie snel een enorme hit van de grond kon krijgen. Gelukkig begon het decennium in stijl, met Big Brother die al vroeg in het spel kwam.

Er is veel voor nodig om in de show te komen, en sommige mensen slaan zelfs de kans af, maar als iemand brutaal genoeg is om in de competitie te zijn, hebben ze plotseling de kans van hun leven voor zich. De met sterren bezaaide editie van de show was een geweldige spin-off en seizoen drie staat voor de deur.

Laten we eens luisteren naar wat sommige fans te zeggen hebben over de cast van het derde seizoen van Celebrity Big Brother.

'Celebrity Big Brother' is een populaire realityshow

Big Brother maakte zijn officiële debuut in 2000, hetzelfde jaar dat een paar andere opmerkelijke realityshows in première gingen. De fans wisten toen nog niet dat dit een van de meest populaire shows in de geschiedenis zou worden.

Als een hoofdbestanddeel van reality-tv is het vanzelfsprekend dat miljoenen mensen hun deel van de tijd hebben besteed aan het kijken naar de show. De seizoenen zijn enorm onvoorspelbaar en mensen kunnen geen genoeg krijgen van het drama en de inzet die gepaard gaan met het kijken naar een deelnemer wezel die zich een weg baant naar het einde.

Het succes van de show betekende dat spin-offs om de hoek lagen, waaronder Celebrity Big Brother. Die versie van de show is al twee seizoenen uitgezonden en het hebben van beroemde gezichten als deelnemers aan de show heeft de inzet in het spel verhoogd en de interesse van fans vergroot.

Na twee succesvolle seizoenen keert Celebrity Big Brother terug naar het kleine scherm en fans kunnen niet wachten om te zien hoe het nieuwe seizoen zich ontvouwt. Onlangs werd de cast van het seizoen aangekondigd en er zijn een aantal interessante namen die zullen deelnemen aan het nieuwe seizoen van de hitshow.

Seizoen 3 van 'Celebrity Big Brother' heeft een aantal interessante namen

Onlangs maakte CBS de deelnemers voor het komende seizoen van Celebrity Big Brother bekend, en er stonden namen op de lijst uit verschillende tijdperken van entertainment. Dit zorgde zeker voor een interessante aankondiging.

Per EW, het nieuwe seizoen zal bestaan uit voormalig UFC-kampioen Miesha Tate, voormalig NBA-kampioen Lamar Odom, Olympisch bronzen medaillewinnaar Mirai Nagasu, voormalig Playboy Playmate Shanna Moakler, Real Housewives-ster Teddi Mellencamp, voormalig Queer Eye-ster Carson Kressley, voormalig NSYNC-lid Chris Kirkpatrick, voormalig SNL-castlid Chris Kattan, American Idol-aluin Todrick Hall, Diff'rent Strokes-ster Todd Bridges en voormalig Real Housewives-ster Cynthia Baily.

Dit is een vrij unieke lijst met namen in het algemeen. Niet bepaald sterren op de A-lijst, maar er zit veel naamswaarde in de cast. Reality-tv-sterren spelen duidelijk een belangrijke rol in het komende seizoen, maar het is leuk om ook wat vertegenwoordigers van de MMA-gemeenschap en de jongensbandgemeenschap te zien.

Nu de cast is aangekondigd, zijn fans van de show naar het internet gegaan om uit te drukken hoe ze zich voelen over de nieuwe gezichten die naar de show komen.

Reacties zijn gemengd op de nieuwe cast

Dus, wat vinden de fans van de aangekondigde cast voor het komende seizoen? Nou, de reacties zijn op zijn zachtst gezegd gemengd.

"Lol wie", vroeg een Reddit-gebruiker.

Dat is nogal bot, en hoewel fans erkennen dat dit niet de meest met sterren bezaaide cast is, begrijpen ze ook dat dit niet betekent dat het seizoen niet geweldig zal zijn.

"Deze cast is niet zo slecht - ik ken er 4 (Todrick Hall, Carson Kressley, Lamar Odom, Chris Kattan) en ken ook Chris Kirkpatrick (zeker de minder bekende nsyncer lol). Chris Kattan en Carson, "schreef een gebruiker.

Diezelfde gebruiker weet dat dit het komende seizoen het potentieel voor pure gekte heeft gegeven.

"Het klinkt alsof ik aan het trollen ben, maar ik vind het echt geweldig dat ze 80% rekruten casten die het spel niet kennen en niet willen studeren of voorbereiden. We krijgen echt wat vleermuis-gameplay van CBB en IK KAN NIET WACHTEN."

Dingen spelen zich meestal op mysterieuze manieren af in de show, en de cast heeft veel potentieel. Mocht dit seizoen het groots worden, dan zullen fans zeker om een vierde seizoen vragen.

CBS zal begin februari de eerste aflevering uitzenden en er is veel opwinding rond de show. Het is geen Super Bowl, maar je kunt maar beter geloven dat fans zullen afstemmen om te zien wie het einde kan halen.

Aanbevolen: