20 dingen die nooit logisch waren over tienermoeders

Inhoudsopgave:

20 dingen die nooit logisch waren over tienermoeders
20 dingen die nooit logisch waren over tienermoeders
Anonim

Toen Teen Mom in 2009 begon, was het de spin-off van 16 and Pregnant en konden we vier vrouwen zien omgaan met baby's, huwelijken, relaties, familieproblemen en meer.

Fans keken vier seizoenen naar Amber Portwood, Maci Bookout McKinney, Catelynn B altierra (geboren Lowell) en Farrah Abraham voordat Teen Mom OG ze terugbracht.

Omdat dit een serie in documentaire-stijl is, krijgen we het gevoel dat we letterlijk zien hoe het dagelijks leven van deze meisjes is, ondanks de reputatie van reality-tv om veel dingen uit het niets te verzinnen.

Dat gezegd hebbende, weten we nog steeds niet zeker of we alles over de show volledig begrijpen, van de verhaallijnen tot de toon tot onbeantwoorde vragen.

Lees verder om erachter te komen 20 dingen die nooit logisch waren over Teen Mom.

20 De producenten brengen zoveel tijd door in het huis van elk meisje, wat betekent dat ze geen privacy hebben

Afbeelding
Afbeelding

Het zou al moeilijk genoeg zijn om camera's te hebben die al je bewegingen in de gaten houden als je thuis bent met een pasgeboren baby of als je met persoonlijke problemen te maken hebt.

Maar Teen Mom OG heeft veel echte uitdagingen aangegaan, en het lijkt erop dat het veel zou zijn om dat allemaal aan te pakken met draaiende camera's en producers in je huis.

19 Als Farrah echt zo gemeen is, waarom was ze dan zo lang in de show?

Afbeelding
Afbeelding

Veel fans zouden zeggen dat Farrah gemeen is en er is geen gebrek aan nieuwsartikelen waarin staat hoe slecht ze zich soms gedraagt.

Als Farrah zo'n gemene persoonlijkheid heeft, waarom was ze dan zo lang in de show? Het slaat nergens op, want elke keer dat we naar haar keken, schreeuwde ze tegen iemand of was ze in een slecht humeur… Of was ze dat?

18 The Girls filmen zo zelden samen, en dat lijkt iets waar fans dol op zouden zijn

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel de meisjes nogal luidruchtig waren over het feit dat ze geen grote fans van Farrah waren, lijken de rest van hen redelijk dichtbij. In 2017 gingen Maci, Catelynn en Amber samen op reis naar Puerto Rico. Ze lijken ook blij elkaar te zien bij persevenementen en de opgenomen reünies.

Het slaat nergens op dat de meiden niet vaker samen filmen!

17 Een fan wees erop dat dialogen soms worden nagesynchroniseerd

Afbeelding
Afbeelding

Mensen zeggen dat sommige dialogen over Teen Mom zijn nagesynchroniseerd, wat absoluut nergens op slaat.

Een ontevreden fan merkte op: "Waarom zou je in het gezicht van iemand anders snijden en Macy of Amber of wie dan ook een lange lijn van dialoog horen zeggen die anders klinkt dan ALLE REST VAN DE AUDIO?!"

16 Catelynn en Tyler waren zo vaak verloofd voordat ze eindelijk gingen trouwen

Afbeelding
Afbeelding

Trouwklokken luidden eindelijk voor Catelynn en Tyler op 22 augustus 2015. We kennen waarschijnlijk allemaal stellen die vijf tot tien jaar daten voordat ze uiteindelijk trouwen, en dat is hier helemaal het geval.

Dit is niet logisch, want volgens Us Weekly zijn ze twee keer verloofd sinds Tyler Catelynn in januari 2010 ten huwelijk vroeg. Wat?!

15 Na het laatste seizoen zegt Bristol dat de show niet helemaal echt is (wat ons in de war brengt)

Afbeelding
Afbeelding

Volgens Cheatsheet zei Bristol: "Elke week is een voortdurende teleurstelling met hun onnauwkeurigheden en valse verhalen." Ze vervolgde: "Ik heb er te lang over gezwegen. Geloof niet alles wat je op tv ziet."

Dit is verwarrend. Ja, er worden bewerkingen gemaakt in realityshows, maar is Teen Mom niet een documentaire-achtige show, wat betekent dat de camera's de waarheid vastleggen?

14 Was Mackenzie op de hoogte van Ryans problemen? Het is nooit duidelijk gemaakt

Afbeelding
Afbeelding

Elke kijker van Teen Mom OG kan niet stoppen met denken aan de scène toen Mackenzie en Ryan samen in een auto zaten en Ryan tijdens het rijden in slaap viel. Het was moeilijk om naar te kijken, dat is zeker.

Was Mackenzie op de hoogte van Ryans problemen voordat dit gebeurde? Dit is nooit echt duidelijk gemaakt, dus dit is iets anders waarvan we denken dat het verwarrend is over Teen Mom.

13 Wanneer wist Amber dat haar voormalige verloofde Matt slecht nieuws was?

Afbeelding
Afbeelding

Het lijkt erop dat de voormalige verloofde van Amber, Matt, geen kinderbijslag betaalde en veel kinderen had waar niemand van wist. Amber dacht zelfs dat hij geld van haar had afgepakt.

We zijn benieuwd wanneer Amber zich realiseerde dat Matt slecht nieuws was. Het is absoluut verwarrend omdat het leek alsof ze plotseling erg boos op hem was en dat hun huwelijk waarschijnlijk niet zou doorgaan …

12 De 'tienermoeder: jong en zwanger' zijn niet allemaal tieners, wat fans in de war bracht

Afbeelding
Afbeelding

Veel fans van Teen Mom zijn in de war omdat de sterren van Teen Mom: Young and Pregnant niet allemaal tieners zijn. Veel van de jonge vrouwen zijn begin twintig.

We begrijpen dat er "jong en zwanger" staat, dus dat is niet noodzakelijkerwijs "tiener en zwanger", maar aangezien de show deel uitmaakt van Teen Mom, lijkt dit behoorlijk verwarrend.

11 Het beruchte Amber/Gary-moment was veel voor een tv-show

Afbeelding
Afbeelding

Iedereen weet wat er gebeurde tussen Amber en Gary, de vader van haar dochter Leah, in de vroege seizoenen van de show. Het was moeilijk om naar te kijken, net als de scène met Ryan in de auto.

Eerlijk gezegd, dit moment was veel voor een tv-show, vooral een realityshow. Het was heel serieus, waardoor we ons afvragen waarom de producenten niet tussenbeide kwamen?

10 Was het echt oké om die scène met Ryan in de auto te laten zien?

Afbeelding
Afbeelding

We dachten waarschijnlijk allemaal hetzelfde over deze scène: was het echt oké om deze scène op tv te brengen?

Volgens People zei een woordvoerder van MTV: "Ryans grillige gedrag was te wijten aan acties die hij ondernam zonder dat iemand hiervan op de hoogte was."

Omdat het zo'n moeilijk moment was om naar te kijken, lijkt het erop dat het misschien gewoon beschreven had kunnen worden.

9 De stijl en toon van de serie kan onaangenaam zijn omdat we de producenten echt zien

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn veel realityshows die glanzender en mooier zijn om naar te kijken, zoals de Real Housewives-franchise, die echt goed is geproduceerd. Het kan er vaak uitzien als een tv-drama of zelfs een film.

De stijl en toon van Teen Mom en Teen Mom OG zijn documentaire-achtig, dus we zien de producers echt. Het kan soms een beetje onaangenaam zijn!

8 De realityshow 'Pretty Little Mamas' is nu 'Teen Mom: Young Moms Club' en onderdeel van de franchise

Afbeelding
Afbeelding

Volgens Us Weekly gaat een show genaamd Pretty Little Mamas Teen Mom: Young Moms Club heten en deel uitmaken van de franchise.

Deze show was twee afleveringen op MTV en het is een beetje verwarrend dat het nu wordt beschouwd als een Teen Mom-show. We kennen tenslotte onze Teen Mom-moeders, en deze dames zijn het niet!

7 Amber heeft niet vaak de voogdij over Leah, dus het is niet logisch dat Leah wordt gefilmd

Afbeelding
Afbeelding

Aangezien Amber geen voogdij over Leah heeft en dat is iets dat in de show wordt besproken, lijkt het verwarrend dat ze zoveel scènes met Leah heeft. Als Leah niet bij haar woont en ze haar niet de hele tijd ziet, waarom kan ze dan gefilmd worden? Zou Amber haar niet zien zonder dat de camera's in de buurt zijn?

Dit slaat nergens op en het is iets waar we nieuwsgierig naar zijn.

6 Sommige verhaallijnen slaan echt nergens op, zoals de huwelijksproblemen van Catelynn en Tyler

Afbeelding
Afbeelding

Toen Catelynn en Tyler onlangs uit elkaar woonden, konden fans er niet achter komen of ze serieus een echtscheiding overwogen of wat er aan de hand was.

Eerlijk gezegd weten we nog steeds niet wat er nu in hun relatie gebeurt, dus dit is absoluut niet logisch. En we weten niet zeker of we het zullen weten totdat ze het in het nieuwe seizoen ter sprake brengen (en zelfs dan zijn we misschien nog steeds in de war).

5 Carly's adoptiemoeder en vader willen echt niet dat ze gefilmd wordt (of zelfs maar besproken wordt)

Afbeelding
Afbeelding

Dit is verwarrend omdat Catelynn en Tyler in de show zijn vanwege Carly, toch?

Zoals een producer van Teen Mom aan Cosmopolitan vertelde: "We willen nooit dat dit hun relatie met hun dochter echt schaadt, omdat haar adoptieouders zich ongemakkelijk voelen als er op tv over wordt gepraat. Maar als [Catelynn en Tyler] ervoor kiezen om erover te praten, kan ik ook niet zeggen: 'Niet doen.'"

4 De meiden hebben het allemaal heel moeilijk gehad, waardoor het onhandig voelt om ze gefilmd te zien worden

Afbeelding
Afbeelding

Vaak hebben de meisjes voor de camera gehuild en we hadden het gevoel dat we naar iets superpersoonlijks en intenss keken. Maci praat vaak over de spanning die ze heeft met Ryan, de vader van haar zoon Bentley. Amber heeft verschillende problemen gehad, Catelynn is kwetsbaar geweest over haar geestelijke gezondheid en Farrah en haar moeder hebben vaak ruzie met elkaar.

Vrijwel al hun persoonlijke zaken zijn daarbuiten…

3 In het begin doen de meiden alsof ze problemen hebben, maar ze krijgen natuurlijk geld van MTV

Afbeelding
Afbeelding

In eerste instantie lijkt het er niet op dat de meisjes er geld aan verdienen, maar krijgen ze nu niet goed geld van het netwerk?

Jezebel maakt een heel goed punt: "Maar afgezien van een paar verwijzingen naar voedselbonnen, horen we niets over overheidssteun - en zeker niet over MTV-betalingen… De duistere financiële details voegen een vreemd element toe aan een verder 'echt' en 'zanderig' programma."

2 Het voelt alsof Ryans ouders Maci volledig hebben aangezet

Afbeelding
Afbeelding

Maci heeft altijd co-ouderschap gehad met haar ex, Ryan, maar er was een klein stukje troost: zijn ouders, Jen en Larry, zijn een zorgzaam onderdeel van Bentley's leven.

Het is raar dat Ryans ouders Maci leken op te winden en plotseling problemen met haar hebben. Het lijkt erop dat ze het nu goed hebben gemaakt, maar waarom is dit gebeurd?

1 De show begon als een bewustzijnsplatform voor tienerzwangerschappen en werd toen gewoon over drama

Afbeelding
Afbeelding

Teen Mom wilde mensen helpen en tienerzwangerschappen onder de aandacht brengen, maar nu is de show echt dramatisch. De meiden praten wel over echte, serieuze problemen, maar de serie vertoont veel drama, en het gaat vooral over relaties.

Veel van ons trouwe fans zullen altijd naar Teen Mom kijken, maar we kunnen niet anders dan zeggen dat deze 20 dingen nooit enige zin hebben gehad.

Aanbevolen: