15 dingen die nooit logisch waren over de vriendschap tussen Ross en Chandler

Inhoudsopgave:

15 dingen die nooit logisch waren over de vriendschap tussen Ross en Chandler
15 dingen die nooit logisch waren over de vriendschap tussen Ross en Chandler
Anonim

De vriendschap tussen Ross en Chandler is interessant. Er zijn veel dingen tussen hen gebeurd die nooit echt logisch waren. Van de zes hoofdpersonages op Friends heeft elk lid een andere relatie met hun omringende kring. Zo is de vriendschap tussen Joey en Phoebe heel anders dan de vriendschap tussen Monica en Rachel. En beide vriendschappen zijn heel anders dan de vriendschap die Ross en Chandler delen.

Ross en Chandler hebben het soort vriendschap dat de tand des tijds heeft doorstaan sinds ze al zoveel jaren vrienden zijn. Ze hebben ook veel moeilijkheden tussen de twee overwonnen, waaronder verliefd zijn op hetzelfde meisje en ruzie maken over welke man sterker is. Ze voelden zich allebei ook aangetrokken tot leden van elkaars familie! We hebben gemerkt dat er een paar dingen zijn aan hun vriendschap die niet echt kloppen.

15 Ross kuste een meisje dat Chandler leuk vond op de universiteit

vrienden
vrienden

Het lijkt ons niet logisch dat Ross een meisje zou kussen waar Chandler verliefd op was! Er is een onuitgesproken code die tussen vrienden gaat om dit soort dingen te voorkomen. Vrienden die echt om elkaar geven, zouden niet iemand kussen tot wie hun vriend zich aangetrokken voelde of waar hij gevoelens voor had.

14 Chandler kuste Rachel om wraak te nemen op Ross

vrienden
vrienden

Nadat Ross een meisje kuste dat Chandler leuk vond op de universiteit, besloot Chandler wraak te nemen door Rachel een kus te geven! Hij wist dat Rachel het voorwerp was van Ross' genegenheid en daarom besloot hij te doen wat hij deed. Vrienden proberen meestal niet op deze manier wraak op elkaar te nemen.

13 Ross trok in bij Chandler (en Joey,) die hen totaal hinderde

vrienden
vrienden

Op een gegeven moment verloor Ross vrijwel alles. Hij had het financieel zwaar en vanwege zijn ontberingen trok hij in bij Joey en Chandler. Ze waren bereid hem te helpen rond te komen. Toen hij bij Joey en Chandler introk, maakte hij hun appartement en hun leven totaal onhandig!

12 Chandler stelde voor dat Ross een lijst met voor- en nadelen over Rachel zou maken

vrienden
vrienden

Ross maakte berucht een lijst met 'voors en tegens' over Rachel, met de beste eigenschappen van haar en de slechtste eigenschappen van haar. Wat sommige mensen misschien vergeten, is dat Chandler eigenlijk de persoon is die hem op het idee bracht om die lijst te maken.

11 Ross gaf Chandler de schuld van zijn tienerdruggebruik

vrienden
vrienden

Om zichzelf er beter uit te laten zien in het bijzijn van zijn ouders, gaf Ross Chandler de schuld van het middelengebruik waar hij korte tijd deel van uitmaakte op de middelbare school! Hij vond het niet erg als Chandlers reputatie bij zijn ouders in de war raakte omdat hij in de gunst van zijn ouders wilde blijven.

10 Chandler probeerde Ross te overtuigen om naar een kreupel appartement te verhuizen

vrienden
vrienden

Toen Chandler en Joey het zat waren dat Ross in hun appartement woonde, deden ze hun best om Ross ervan te overtuigen ergens anders heen te gaan. Ze waren zelfs bereid om Ross te overtuigen om naar een appartement te verhuizen dat totaal ongeschikt was! Echte vrienden zouden zoiets nooit doen.

9 Ross kuste per ongeluk Monica na een moment van miscommunicatie met Chandler

vrienden
vrienden

Nadat Chandler Rachel tijdens een schoolfeest met veel alcohol had gekust, liet hij haar op zijn bed liggen. Ross miste de memo en dacht dat hij Rachel knuffelde, terwijl hij eigenlijk per ongeluk zijn eigen zus, Monica, een kus op de lippen gaf! Toen ze dit feit vele jaren later ontdekten, walgden ze allebei.

8 Chandler schreef dat Ross online was overleden als grap

chandler
chandler

Als online grap dacht Chandler dat het grappig zou zijn om te schrijven dat Ross was overleden. Deze grap gaat veel te ver en verlegt de grenzen van wat acceptabel is en wat niet. Een grapje maken over het overlijden van iemand is een beetje te serieus. Dit is niet iets waar Chandler op internet grappen over had moeten maken.

7 Ross was aanvankelijk boos en walgde van de relatie tussen Chandler en Monica

vrienden
vrienden

Toen Ross Chandler en Monica voor het eerst door het raam zag haken, was hij woedend. Hij begon woedend te schreeuwen! Hij marcheerde naar Monica's appartement om ze uit elkaar te halen. Nadat ze hadden uitgelegd dat ze van elkaar hielden, werd hij helemaal zachter, maar eerst was hij boos!

6 Chandler kon niet stoppen met staren naar Ross' nicht Cassie

cassie
cassie

Toen de neef van Ross en Monica, Cassie, arriveerde om wat tijd door te brengen, kon Chandler zijn ogen niet van haar afhouden! Hij was enorm verliefd op haar. Ross is degene die de situatie eigenlijk raar maakte omdat hij zich ook aangetrokken voelde tot zijn eigen neef. Wat super vies is.

5 Ross en Chandler daagden elkaar uit voor een armworstelwedstrijd vanwege hun ego

vrienden
vrienden

Ross en Chandler hadden te maken met hun eigen egoïstische problemen toen ze besloten elkaar uit te dagen voor een armworstelwedstrijd op een Halloween-kostuumfeest. Ze probeerden zichzelf en elkaar ervan te overtuigen wie de sterkste man was. Hoe onvolwassen kunnen ze zijn?

4 Chandler (en Joey) gebruiken de zoontje van Ross om vrouwen op te pikken en hem dan in een bus achter te laten

vrienden
vrienden

Nadat de zoon van Ross, Ben, in beeld kwam, namen Chandler en Joey Ben uiteindelijk een dagje mee naar New York City om hen te helpen vrouwen op te pikken. Gedurende deze tijd hebben Chandler en Joey per ongeluk baby Ben in de bus achtergelaten! Ze waren veel te afgeleid om te babysitten.

3 Chandler sprak niet om Ross te adviseren tegen het trouwen met Emily

vrienden
vrienden

Als de beste vriend van Ross had Chandler moeten praten over de bruiloft van Ross met Emily. Hij had wat advies en inzicht moeten geven over het feit dat Ross niet de beste beslissing nam door met Emily te trouwen. Chandler had zich moeten uitspreken… maar de rest van de groep had dat ook moeten doen.

2 Ross kuste de moeder van Chandler

vrienden
vrienden

Op een gegeven moment kuste Ross Chandlers moeder echt! Over ongepast gesproken! Het is niet cool om te vrijen met de moeder van je beste vriend, maar om de een of andere reden leek het Ross niet te kunnen schelen. Hij deed precies waar hij op dat moment zin in had, zonder aan Chandlers gevoelens te denken.

1 Ross en Chandler kusten elkaar

vrienden
vrienden

Tijdens seizoen drie van de show plantte Chandler een kus op Ross' mond toen hij dronken was. Het is raar dat deze twee beste vrienden elkaar zoenden. Maar … het feit dat de meeste leden van de cast elkaar op een of ander moment hebben gekust, maakt dit veel minder belangrijk.

Aanbevolen: